Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ladugårdsgatan 10

Ursvik SUNDBYBERG

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ladugårdsgatan 10

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 26,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 232411001-4126
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 098 kr/mån inkl värme och kallvatten.
Andel i föreningen: 0,45796%
Andel av årsavgift: 0,45805%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016-2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 15 februari 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 87 kWh/m² och år
Kommande försäljning - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Ladugårdsgatan 10

Förening

Riksbyggen Brf Jubilaren i Ursvik

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Brf Jubilaren består av 141 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 3 hyreslokaler på fastigheten Sundbyberg 2:93. Bostadshusen är byggda mellan 2016-2017 och föreningen äger marken.

Föreningen godkänner delat ägandeskap.

För mer information se: http://www.jubilaren.com.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen äger en gemensamhetslokal på innergården och kan bokas utan kostnad av medlemmar i föreningen för middagar, fester och andra sammankomster. På innergården finns även en lekplats. I föreningen finns 6 cykelrum samt 8 barnvagnsförråd. För sophantering finns två sopsugar för hushållssopor, tidningar och kompost. Det finns även ett miljörum där du kan återvinna papper, glas, metall, plast, glödlampor, batterier och elektronik. I garaget finns en serviceplats som endast är avsedd för service och ej parkering.

Tv och bredband

Internet, TV och telefoni ansluts via Sundbybergs stadsnät. Se http://www.sundbybergsstadsnat.se/ för mer Information om leverantörer, tillgängliga hastigheter och priser. Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data och digital TV. Uttag finns i bostadens samtliga rum och i köket.

Parkering

I föreningen finns ett garage under en del av gården med 78 platser varav 6 är MC-platser. Bilplats kan hyras för 1000 kr/mån och MC-plats kan hyras för 500 kr/mån. I övrigt råder boendeparkering via Sundbyberg stad som kostar 600 kr/mån och ansökan görs via sundbyberg.se. Boendeparkeringstillståndet gäller ett år i taget från datumet det beviljas, så länge huvudvillkoren för sökande och fordon fortfarande uppfylls.

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Föreningen har inte utfört några renoveringar då huset är byggt 2016.

Övrigt

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr (2,5% av basbeloppet) debiteras köparen. Pantsättningsavgift debiteras om 476 kr (1% av basbelopp) debiteras pantsättaren. Beloppen är baserade på prisbasbelopp för 2021.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk.

Närservice

Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger samt service.

Kommunikation

Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen. I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2022 beräknas Tvärbanan var igång med två stationer vid Ursviks Torg samt Ursvik norra.

Övrigt

På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter