Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Warfvinges Väg 18, 4tr

Kungsholmen Stockholm

5 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Warfvinges Väg 18, 4tr

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 88,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2042
Våning 4 av 15, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 995 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 4 981 kr/mån Inkl. Bredband, värme, kallvatten samt kabel-tv
Andel i föreningen: 0,608%
Driftskostnad 7 869 kr/år
varav
El: 5 369 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Utöver avgiften debiteras el och varmvatten efter faktisk förbrukning ca 400 kr/månad. Dessa kostnader är individuella och varierar beroende på livsstil och förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt Garageplats finns att hyra inom föreningen.

Förråd finns att hyra i källaren.

El och varmvatten debiteras av föreningen efter faktisk förbrukning.

Byggnad

Byggnadsår 2015
Energideklaration Finns för närvarande inte
SOLIG HÖRNBALKONG
GARAGE I HUSET
FINA MATERIALVAL & GOTT OM FÖRVARING
STORT BADRUM + GÄST WC
BRA KOMMUNIKATIONER

Perfekt planerad 4:a i hörnläge med stor balkong runt hela lägenheten. Stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med ett strålande ljusinsläpp. Genomgående fina materialval med ljusa parkettgolv, granitskiva och fina vitvaror i köket samt helkaklat badrum och gäst WC med exklusiv färgsättning. 3 bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter. I Brf Gladan bor man i en stor och stabil förening med garage i huset. I närområdet finns det fina promenadstråk längs med vattnet samt ett stort utbud av restauranger, butiker och affärer. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans blåa och gröna linje inom några minuters gångavstånd från lägenheten samt ett flertal busslinjer runt knuten.

HALL
Trevlig hall med säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter. Genomgående ljust parkettgolv och väggarna är släta och vitmålade. God förvaring med platsbyggda garderober.

VARDAGSRUM / KÖK
I öppen planlösning hittar vi här ett modernt HTH-kök med gott om förvaring bakom ljusa över- och underskåp samt arbetsytor på rejäl bänkskiva i granit. Kvalitativa vitvaror från Siemens med allt det man kräver av ett modernt kök; induktionshäll, integrerad varmluftsugn, två ugnar varav en med med ångfunktion och en med kombinerad mikro, spisfläkt, diskmaskin, frys samt en kyl i full höjd.

Den öppna planlösningen gör rummet socialt och inbjudande. Här finns gott om plats för en stor matgrupp för sociala tillställningar eller den stora familjen. Du möblerar även enkelt för soff- samt tv-möblemang. En snygg platsbyggd byrå med infällda spotlights bjuder på ytterligare förvaring och hör till lägenheten. Flertalet fönster gör rummet ljust och härligt och här finns en utgång genom glasdörr till den väl tilltagna balkongen med morgonsol fram till ca 10:30.

SOVRUM 1
Stort och rymligt sovrum med plats för skrivbord, dubbelsäng samt massvis med förvaring i stor klädkammare. Klädkammaren är smart utformad för praktisk förvaring både för kläder och annat. Från sovrummet kan man också nå balkongen som sträcker sig runt gaveln, på denna sidan av balkongen får man kvällssol från ca kl15. Ljust parkettgolv och delvis vita väggar.

SOVRUM 2.
Bra planerat rum som med fördel använts antingen som sovrum, gästrum eller arbetsrum. Plats för såväl säng som förvaring och skrivbord. Ljust parkettgolv och en garderob.

SOVRUM 3.
Sovrum med ljust parkettgolv och en garderob. Plats för förvaring, dubbelsäng alt. mindre säng och skrivbord.

BADRUM
Lyxigt, helkaklat badrum med infällda spotlights i tak samt golvvärme, wc, dusch med glasvägg, tvättmaskin & torktumlare samt kommod. Förvaring genom överskåp samt arbetsyta på bänk.

GÄST-wc
Gäst-wc med mörkgrå klinker och vita väggar, tvättställ och WC.

OMRÅDET
Stadshagen och Hornsbergsstrand har de senaste åren växt fram till en fantastisk stadsdel med härliga promenadstråk, rikt utbud av restauranger och bra kommunikationer. Lindhagens galleria erbjuder shopping, caféer samt en välsorterad ICA Maxi-butik. Du har endast ett par minuter till Hornsbergs Strand och den fina strandpromenaden och från lägenheten nås såväl den blåa (Stadshagen) som den gröna (Thorildsplan) tunnelbanan på bara några minuter och flertalet busslinjer passerar området. I området finns det både förskolor och gymnasium. För den träningsintresserade finns ett flertal olika gym och även utegym. Ett fantastiskt område att trivas i!

UPPVÄRMNING
Det moderna uppvärmningssystemet gör att lägenheten inte har element, vilket gör det lättare att möblera. Huvudsakligen sker uppvärmningen av lägenheterna genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen. Bara genom att bo här gör du en insats för miljön, samtidigt som bostadsrättsföreningen får lägre kostnader för uppvärmning, bland annat genom att värme återvinns i både ventilations- och avloppssystem. Även garaget värms upp genom att värmen från parkerade bilar återanvänds.

Perfekt planerad 4:a med stor hörnbalkong!

•SOLIG HÖRNBALKONG
•GARAGE I HUSET
•FINA MATERIALVAL & GOTT OM FÖRVARING
•STORT BADRUM + GÄST WC
•BRA KOMMUNIKATIONER

Perfekt planerad 4:a i hörnläge med stor balkong runt hela lägenheten. Stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med ett strålande ljusinsläpp. Genomgående fina materialval. Välkommen på visning!

Förening

Warfvinges Väg 18, 4tr

Förening

Brf Gladan

Allmänt om föreningen

Brf Gladan registrerades 2013 och består av 187 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler som hyrs ut (Restaurang Nurres Café, förskola Pysslingen och barnbutiken Babyproffsen) Man har disponerar även över ca 167 garageplatser. Föreningens byggnad ritades av Varg Arkitekter och byggherren var Einar Mattsson. Föreningen är en sk äkta bostadsrättsförening. Einar Mattsson sköter den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Föreningens adresser är Kellgrensgatan 10 och Warfvinges väg 18 i Stockholm. Marken innehas med tomträtt. I fastighetens gemensamma utrymmen finns ett avancerat säkerhetssystem med kameraövervakning, lås och larm.

EKONOMI
Gladan är en stor förening med stabil ekonomi som också gjort extra amorteringar. Under 2018 med 7,8Mkr och 2016 med ca 3,5mkr. Man har stora intäkter om ca 9,4Mkr. Enligt senaste årsredovisning planeras avgifterna hållas oförändrade under de kommande åren.

RENOVERINGAR - UTFÖRDA OCH PLANERADE
Då huset är nybyggt från 2015 finns inget behov av större underhåll. Sedvanligt underhåll görs löpande för att förbättra boendemiljön för medlemmarna.

ENERGISNÅLT PASSIVHUS
Det moderna uppvärmningssystemet gör att lägenheten slipper element, vilket gör det lättare att möblera. Huvudsakligen sker uppvärmningen av lägenheterna genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen samtidigt samt att värme återvinns i både ventilations- och avloppssystem. Även garaget värms upp genom att värmen från parkerade bilar återanvänds. Detta innebär att bostadsrättsföreningen har låga kostnader för uppvärmning.

PARKERING
Föreningen har ett stort garage med 167 platser till en kostnad av 1450-1550kr/mån. Kostnad för MC/moped plats är 500kr/mån. . I området råder boendeparkering på gatan, se www.stockholm.se för mer information.


TV OCH BREDBAND
Bredbandsbolaget levererar både internet och tv under de fem första åren och ingår i månadsavgiften. Hastigheten är 100mbit/s.

FACILITETER
För föreningens medlemmar finns cykelrum samt barnvagnsrum det finns även ett städrum och miljörum. Föreningen har också en gemensam terrass/innergård mellan de två byggnaderna.

EL & VATTEN
Kallvatten ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet är försedd med mätning av varmvatten och el och debiteras bostadsinnehavaren efter verklig förbrukning.

ÖVRIGT
Det finns förråd i källaren som uthyres för ca 450 kr/ mån. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift. Juridisk person godkänns ej. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Stadshagen och Hornsbergsstrand har de senaste åren växt fram till en fantastisk stadsdel med härliga promenadstråk, rikt utbud av restauranger och bra kommunikationer. Lindhagens galleria erbjuder shopping, caféer samt en välsorterad ICA Maxi-butik. Du har endast ett par minuter till Hornsbergs Strand och den fina strandpromenaden och från lägenheten nås såväl den blåa (Stadshagen) som den gröna (Thorildsplan) tunnelbanan på bara några minuter och flertalet busslinjer passerar området. I området finns det både förskolor och gymnasium. För den träningsintresserade finns ett flertal olika gym och även utegym. Ett fantastiskt område att trivas i!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering