Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ola Hanssonsgatan 3

Kungsholmen / Kristineberg Stockholm

2 195 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmälan krävs!

Söndag 24/1 13.30-14.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ola Hanssonsgatan 3

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 26,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 16196-01-01-0263
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 1 790 kr/mån inkl värme, VA & el.
Andel i föreningen: 0,005955%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hemförsäkring och gas. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar ett rymligt vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1934
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 16 april 2020
Energiklass: F
Primärenergital: 167 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Stormyrtösen 2

Hall

Välkomnande ljus och luftig hall med tilltagen takhöjd, samt tre platsbyggda garderober bevarade från fastighetens byggnadsår. Här möt du av vita väggar och ett ljust golv.

Allrum

Rymligt och luftigt allrum med tapetserade väggar i en svagt puderosa ton och ljust laminatgolv. Rummet bjuder på lättmöblerade ytor och tilltagen takhöjd. Uppe i det platsbyggda sovloftet finns det plats för en 120cm säng och undertill skapas en given plats för soffa och sällskapsdel.

Kök

Minimalistiskt kök med vita släta skåpsluckor smyckade med beslag i rostfritt stål och vitt kakel satt i tegelförband ovan bänkskivan i ek. Här möts du av vitmålade väggar och klinkergolv i naturton. Utrustad med kyl/frys, fläkt och två spisplattor.

Balkong

Från vardagsrummet når du den mysiga och ombonade balkongen som bjuder på härlig förmiddagssol. Här rymmer du stolar och bistrobord eller en mindre loungegrupp.

Badrum

Stilrent badrum med vita kakelklädda väggar och ljusgrå klinkratt golv. Här finns dusch, wc, och handfat.

Perfekt planerad enrummare med ombonad balkong!

Nu finns chansen att förvärva denna kvadratsmarta pärla belägen på våning fyra i en fantastisk fastighet från år 1934. Bostaden bjuder på charmiga 30-tals detaljer så som stilrena spegeldörrar, tilltagen takhöjd och originalfönster med tidstypisk stenbleck. Här möts du av genomgående ljusa ytskikt och stilrena materialval. Det praktiska sovloftet som frigör en stor del golvyta rymmer en 120 cm säng och skapar en given plats för soffa och sällskapsdel undertill. På den ombonade balkongen avnjuter du morgonkaffet under sommarhalvåret och blickar ut mot sköna grönområden och trädtoppar. För att underlätta behovet av förvaring finns ett generöst vindsförråd att disponera. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Kristineberg präglas av närheten till grönområden och natursköna strövområden längs med vattnet. Gillar du bad och sol är det bara att välja mellan klipporna vid Kristineberg som du finner runt husknuten där också ett trevligt Sushi ställe finns eller de omåttligt populära Fredhällsklipporna en liten bit bort, där Solstugan återses på sin höjd. I direkt anslutning till tunnelbanan finner vi ett mindre Coop, Thai-restaurang och minigolfanläggning i form av Golfbaren. Ett stenkast bort finns Hornsbergsstrand med dess rika och härliga restaurangutbud. I närområdet ligger Lindhagens köpcentrum som inrymmer flertalet affärer och butiker, bla en välsorterad ICA Maxi, Apoteket och Systembolaget. Kommunikationerna är mycket goda i Kristineberg med t-banans gröna-linje som snabbt och smidigt tar dig in till city på 10 minuter samt flertalet bussar! Helt enkelt ett perfekt område att bo och trivas i!

Förening

Ola Hanssonsgatan 3

Förening

Brf Stormyrtösen 2

Allmänt om föreningen

Brf Stormyrtösen 2 på Ola Hanssonsgatan 1-9 i Kristineberg på Kungsholmen i Stockholm är en äkta förening och bildades år 2000 och består av 146 lägenheter varav 140 upplåtna med bostadsrätt samt 6 stycken hyresrätter. Det finns sammanlagt 34 st lokaler. Fastigheten byggdes 1934 och ligger i ett attraktivt område på Kungsholmen, nära såväl Fridhemsplans stadspuls som natur och vatten. Utmärkta kommunikationer med närheten till grön tunnelbanelinje, Kristineberg, samt bussar.

I fastigheten finns gemensamhetslokaler som utgörs av pingisrum, cykelrum, grovsoprum samt tre tvättstugor med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp i varje. Till alla lägenheter hör ett vindsförråd.

Tv och bredband

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Comhem, tecknas & bekostas av medlem
Fiber-bredband via Bredbandsbolaget, tecknas & bekostas av medlem

Parkering

Boendeparkering i området, 1100 kr/månad eller 75 kr/dygn.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar
2004 Stambyte
2004 Fasadrenovering
2004 Trapphusmålning
2005 Elstambyte
2007 Grund-dränering
2007 Renovering och tillbyggnad av tvättstugorna
2011 Takmålning
2011 Byte av fläktmotor i 9:an
2012 Byte av fläktmotor i 1:an
2012 Portarna inoljades
2013 Målning av källargången, inkl dörrar och tak
2014 Renovering och lackning av entréportarna
2014 Ny el i källaren
2014 Fiberdragning i hela huset av Bredbandsbolaget
2014 Renovering av grovsoprum
2014 Nedmontering av sopsnurror i husets alla uppgångar
2014 Målning av utvalda fönster
2015 Balkonger och franska balkonger
2015 Renoverat lokaler i källaren, finns för uthyrning.
2015 Optimerat och märkt upp vindsförvaringen
2016 Nytt värmesystem
2017 Ny El på vinden, fler lokaler renoverade för uthyrning, underhållsplan genomförd, fixat marken på baksidan och lagt grus
2018 OVK
2019 Stamspolning
2020 Nya portar i ek
2020 Nytt passersystem

Planerade
Stamspolning sker under hösten och att taket planeras att rustas upp under 2020

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Kristineberg präglas av närheten till grönområden och natursköna promenadstråk längs med vattnet. I Kristinebergs centrum hittar du en mindre Coop butik, en Thai restaurang och omåttligt populära Golfbaren. Ett stenkast bort finns Hornsbergsstrand med dess rika och härliga restaurangutbud. Lindhagens köpcentrum som bara är en kort promenad bort rymmer flertalet affärer och butiker, bla en välsorterad ICA Maxi, Systembolaget, Interflora och Apoteket. Här finns även bra kommunikationer och du tar dig lätt till Fridhemsplan med bussar eller tunnelbana. Gillar du bad och sol finns såväl klipper vid Kristineberg som de populära Fredhällsklipporna. Det finns stora möjligheter till utomhusaktiviteter med fotbollsplaner, tennishall, skatepark och minigolf området. Helt enkelt ett område att trivas i!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter