Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nybohovsbacken 99

Stockholm

2 850 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - välkomna!

Måndag 18/11 18.45-19.15

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nybohovsbacken 99

Antal rum 2 rum
Boarea 59,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6603
Våning 1 av 11, hiss finns
Kommentar vån 1 och entréplan
Ekonomi Pris: 2 850 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 1 949 kr/mån
Andel i föreningen: 0,3041%
Andel av årsavgift: 0,3041%
Driftskostnad 1 kr/år
varav
Värme: 1 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1960-1962
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välplanerad 2:a med stor inglasad balkong i Söderläge! Lägenheten erbjuder en välkomnande entré med påkostat marockanskt klinker, ett ljust vardagsrum med utgång till en stor balkong fri från insyn, ett rofyllt sovrum med utsikt mot grönska, ett välutrsutat kök med plats för matrum samt ett stambytt badrum. En välrenoverad lägenhet i hörnläge med fantastiskt ljusinsläpp ifrån två väderstreck och välplanerade ytor. Gott om förvaring. Endast ett par hundra meter ifrån Liljeholmens galleria med nästan hundra butiker, flertalet restauranger samt träningsanläggningar!

Lägenhetens yta om 59 kvm fördelas enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med marockanskt klinker och vitmålade väggar. Gott om förvaring i flertalet garderober. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Ljust och fint vardagsrum med generöst ljusinläpp ifrån det stora fönsterpartiet. Fräscha golv och vitmålade väggar. Utgång till insynsskyddad balkong i bästa Söderläge med utsikt över grönska!

SOVRUM
Rofyllt sovrum med utsikt mot himmel och träd! Här finns gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Inbyggda garderober med suverän förvaring! Extra garderob ingår (ej väggfast).

KÖK
Påkostat och smakfullt renoverat kök med matplats för ca 4 personer. Välgenomtänkt med gott om förvaring bakom många luckor och skåp. Bänkskiva i mörkt trä bryter snyggt mot de ljusa luckorna. Den mskinella utrustningen består av inbyggd varmluftsugn, mikro, spishäll, diskmaskin, kyl/frys och rostfri fläktkåpa.

BADRUM
Fräscht och stambytt badrum med vitkaklade väggar och gult klinkergolv. Här finns badkar, handfat, toalett, spegelskåp, tvättmaskin samt mycket god förvaring i inbyggt skåp.
Välplanerad 2:a med stor inglasad balkong i söderläge! Lägenheten erbjuder en välkomnande entré med påkostat marockanskt klinker, ett ljust vardagsrum med utgång till en stor balkong fri från insyn, ett rofyllt sovrum med utsikt mot grönska, ett välutrsutat kök med plats för matrum samt ett stambytt badrum. En välrenoverad lägenhet i hörnläge med fantastiskt ljusinsläpp ifrån två väderstreck och välplanerade ytor. Gott om förvaring. Endast ett par hundra meter ifrån Liljeholmens galleria med nästan hundra butiker, flertalet restauranger samt träningsanläggningar!

Förening

Nybohovsbacken 99

Förening

Brf Tornen Nybohov

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen består av 272 lägenheter med adress Nybohovsbacken 65, 67, 81, 83, 97, 99. Byggnadsår 1960-62 och ombyggnadsår 2003-2006.

Bostadsrättsföreningen har mycket bra ekonomi och fastigheterna är totalrenoverade.

Man har ca 55 st hyresrättslägenheter i föreningen. Dessa ligger som en extremt bra tillgång för föreningen då dessa kan ombildas till bostadsrätter och säljas!

Renoveringar - utförda och planerade

RENOVERINGSARBETEN GJORDA PÅ HUSEN 2003-2006:
Byggnaderna har genomgående renoverats under 2003-2006. Tak har lagts om. Fasader har färgats om och renoverats. De flesta fönstren har bytts ut. Lägenhetsdörrar är utbytta mot säkerhetsdörrar. Allmänna utrymmen har målats. De flesta dörrar i källare och entréer har bytts ut. Nya skärmtak över entréer har monterats. Ny sopanläggning har tillkommit. Nytt bricklåssystem vid yttre dörrar samt delvis i källarplan och nytt bokningssystem via brickan till tvättstugorna har installerats. Ny elanläggning med nya elserviser, serviscentraler och stigarledningar. I lägenheterna är elen omdragen och ny gruppcentral med jordfelsbrytare är inkopplad. Värmesystemet har uppdaterats med ny fjärrvärmeanläggning och samtliga radiatorer har nya ventiler. Byggnaderna är stambytta med nya avloppsledningar ner till nedre källarplan samt nya vatten och varmvattencirkulationsledningar. Badrum är renoverade med kakel och klinker. Tvättstugor är nyrenoverade och maskinparken har mestadels uppdaterats.

-Stambyte med nya kaklade badrum
-Fasad
-Tak
-Ny el
-Ny lägenhetsel
-Säkerhetsdörrar
-Entréer
-Portar renoverats
-Tvättstugor
-Nytt låssytem
-Värmesystem
-Fönster
-Målning av allmänna utrymmen t ex trapphus
-Bredband via Ownit
-I varje hus finns två toppmoderna och nyrenoverade hissar.
-Relaxavdelning med bastu tillgänglig för medlemmarna.
-Mycket bra, stort och toppmodernt gym. Stort utrymme med stora fönster. Komplett maskinpark som passar även för den avancerade kroppsbyggaren och motionären.
-Renoverad, stor övernattningslägenhet.
-Boulebanor i tävlingsstandard.
-Nyplanterad och mycket trevlig fruktträdgård!!

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Marken upplåts med tomträtt (löper ut 2020-06-30)

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering