Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Liljeholmstorget 18

Liljeholmen Stockholm

3 895 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Välkommen!

Söndag 20/10 11.30-12.15

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Liljeholmstorget 18

Antal rum 2,5 rum + kök
Boarea 73,50 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2243
Våning 2 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 895 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 3 382 kr/mån värme, kallvatten, bredband/IP-telefoni & Kabel TV (basutbud)
Andel i föreningen: 0,00673%
Andel av årsavgift: 0,67408%
Driftskostnad 6 680 kr/år
varav
El: 1 852 kr
VA: 1 404 kr
Försäkring: 3 424 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 23 maj 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 118 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Karet 2
- UTMÄRKT LÄGE

- TRYGG BRF MED SÄNKTA MÅNADSAVGIFTER

- VÄLPLANERAD

- BALKONG

Varmt välkommen till denna väl tilltagna och luftiga bostad som präglas av härligt ljusinsläpp och öppen planlösning. De stora fönsterpartierna blickar ut mot vackra omgivningar. Här bor man med både natur och storstadspuls runt hörnet! En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig in till Södermalm eller en tur med tunnelbanan in till Sthlm C på endast 11 min. Liljeholmens galleria erbjuder det mesta man kan begära i form av SATS, ICA, apotek, flertalet restauranger och cafeér för att inte prata om shoppingutbudet. Vintervikens mysiga trädgårdscafé nås med endast en kort promenad och känner man för en löprunda i trevlig omgivning finns löpspår kring Trekantssjön.

HALL
En stor och ljus hall som tar dig in i resten av bostaden. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring. På golvet ligger ett vackert parkettgolv som är genomgående i hela bostaden och väggarna har en ljus tapet. Från hallen nås bostadens badrum.

VARDAGSRUM
Ett stort, härligt och insynsskyddat rum som hänger samman med köket. Här får man med lätthet plats med både ett matbord av modell större och en soffa där både vänner & familj får plats.
Ett skriv-/arbetsbord får även plats om så önskas. Stora fönsterpartier som ger rummet ett magiskt ljusinsläpp.

KÖK
Ett välutrustat och modernt kök som har allt vad man önskar. Köket är vitt och stilrent och tillsammans med de rostfria vitvarorna skapar de en modern touch. Utrustningen består av spis, ugn, kyl/frys, fläkt samt diskmaskin.

SOVRUM
Ett stort och luftigt sovrum med utgång mot balkongen. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande sovrumsmöblemang om så önskas. Det finns även utrymme för extra garderober.
På golvet sträcker det snygga parkettgolvet sig vidare från vardagsrummet.

BADRUM
Ett fräscht badrum i ljusa kulörer och med ett vädringsfönster. På golvet har man klinkers i en grå nyans med golvvärme och väggarna har ett vitt kakel.
Badrummet är utrustat med badkar, handdukstork, badrumsskåp, WC. Det är även förberett för tvättmaskin och torktumlare.

KLÄDKAMMARE
I bostaden finns en väl tilltagen klädkammare.

BALKONG
I sydväst läge med plats för möblemang. Här tillbringar man gärna lata dagar eller sena nätter.

FÖRRÅD
Innehavaren av bostaden disponerar två förråd.
Varmt välkommen till denna väl tilltagna och luftiga bostad som präglas av härligt ljusinsläpp och öppen planlösning. De stora fönsterpartierna blickar ut mot vackra omgivningar utan insyn. Här bor man med både natur och storstadspuls runt hörnet! En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig in till Södermalm eller en tur med tunnelbanan in till Sthlm C på endast 11 min. Liljeholmens galleria erbjuder det mesta man kan begära i form av SATS, ICA, apotek, flertalet restauranger och cafeér för att inte prata om shoppingutbudet. Vintervikens mysiga trädgårdscafé nås med endast en kort promenad och känner man för en löprunda i trevlig omgivning finns löpspår kring Trekantssjön.

Förening

Liljeholmstorget 18

Förening

Brf Liljeholmens port

Allmänt om föreningen

Brf Liljeholmens port en äkta bostadsrättsförening och bildades 2004. Föreningen består av 143 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 8 hyreslokaler. Byggnadens totalyta enligt taxeringsvärdet är 19 160 kvm, varav 11 116 kvm utgör bostadsyta och 428 kvm lokalyta.
Byggnaden uppfördes 2006. Inom 1 år så kommer en fasadrenovering inledas. JM kommer att stå för hela kostnaden och det kommer inte påverka avgiften. Inga planerade renoveringar utöver fasaden

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV basutbud finns att tillgå via ComHem, ingår i månadsavgiften.
Bredband/IP-telefoni (Stockholms Stadsnät 1000/1000 Mbit/s) och Kabel-TV (ComHem basutbud).

TVÄTTSTUGA
Belägen på Liljeholmstorget 12 & 18.

PARKERING
Föreningen erbjuder trygga och lättillgängliga parkeringsplatser i varmgarage. Övervakning, administration och städning sköts professionellt genom samarbetsavtal med ledande aktörer i branschen. Priset är f.n. 1 500 kr per månad inklusive moms. Medlemmar hyr momsfritt för 1 200 kr per månad. För garageplats kontaktas Apcoa Parkering Sverige 08-556 306 70. Ledigt just nu.

ÖVRIGA UTRYMMEN
2 st tvättstugor, 4 st cykelrum samt gemensamhetslokal som kan hyras för 200 kr/dygn och användas för övernattning och för festliga aktiviteter (max 30 pers). Tillgång till en grön innegård som delas med grannföreningen Brf Liljeholmens Torg.

AVGIFTER OCH EKONOMI
Inga avgiftshöjningar planerade ( 2019-10-08). Föreningen sänkte sina avgifter 10 % vid 2017 års ingång och har det senaste året amorterat 2 mkr på sina lån. De hade även en avgiftssänkning vid 2016 års ingång med 15 %.
Föreningen äger marken.
Föreningen godtar ej juridiskperson som medlem. En överlåtelseavgift tas ut om 1120 kr och betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 448 kr/pant.
Varmvatten debiteras separat efter förbrukning sedan 2015-08-25.

RENOVERINGAR
En fasadrenovering kommer att utföras 2020-2022. Detta kommer inte påverka föreningens ekonomi då JM som uppförde fastigheten gör detta som en garantiåtgärd. Läs mer på deras hemsida.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019.10.08. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering