Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lars Forssells Gata 26

Kungsholmen Hornsbergs Strand Stockholm

5 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Välkommen!

Måndag 21/10 18.15-18.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lars Forssells Gata 26

Antal rum 3,5 rum + kök
Boarea 89,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0309
Våning 3 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 995 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 5 004 kr/mån ink. värme, 200kr tillkommer för Bredband och Kabel-TV basutbud
Andel i föreningen: 0,44%
Driftskostnad 12 978 kr/år
varav
El: 3 600 kr
VA: 4 200 kr
Försäkring: 5 178 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011-2013
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

HALL
Praktisk och rymlig hall med ljusa väggar och fint parkettgolv som är genomgående i lägenheten. Förvaringsmöjligheterna är goda och det finna plats för avhägning för ytterkläder.

VARDAGSRUM
Detta rymliga och öppna vardagsrum har gott om plats för stor sittgrupp, bokhyllor samt tv-möbel. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar trevliga förutsättningar för att umgås med familj och vänner. Här har du stora fönsterpartier som du får ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån. Här går du även ut till ena balkongen där du har sol större delar av dagen.

KÖK
Stilrent och modernt kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Kökets luckor är stilrent vita och bryter snyggt av mot de mörka bänkskivorna och kaklet. Utrustningsnivån är hög och samtliga är ifrån siemens. Det utgörs av två kyl/frys, micro och ugn i rostfritt. Här finns även diskmaskin, fläkt samt induktionshäll. Här har du även en köksö.
Bredvid köket kan du bygga ett till sovrum.

BALKONG 1
Intill vardagsrummet har du en mindre balkong som är perfekt för odling av växter eller en hängmatta där du kan njuta av den härliga solen hela dagen.

SOVRUM 1
Ett väl tilltaget master bedroom som har plats för dubbelsäng och ytterligare möbler som t.ex. garderober eller byråer. Från rummet nås den härliga balkongen.

BALKONG 2
Stor härlig balkong mot en lugn innergård. Med sjöglimt mot vattnet, avnjuter man gärna en middag eller kopp kaffe. Här finns det även plats för möbler, grill och växter.

SOVRUM 2
Perfekt barnrum, kontor eller gästrum med fönster mot balkongen och vattnet. Bra förvaring i form av en garderob. Vitt har du på väggarna och även här har du det fantastiska parkettgolvet.

KLÄDKAMMARE
Utanför sovrummen har du även en klädkammare där du får plats med mer kläder.

BADRUM
Stort och stilrent badrum med massa plats. Här finns både badkar, praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt förvaring, handfat med kommod under, handdukstork, spegel samt WC. Vitt kakel och ljus grå klinker med golvvärme.

FÖRRÅD
Stor och praktisk förvaring i förråd som ligger i anslutning till hallen. Här finns det plats för det mesta i både klädväg och övrig förvaring.

ÖVRIGT
Våning 3 enligt föreningen och våning 2 enligt lantmäteriet.
- Sjöutsikt
- Stabil förening
- Två balkonger
- Öppna sociala ytor
- Stort utbud av restauranger och uteserveringar i närheten
- Nära både grön och blå t-bana

Fantastisk 3:a belägen i Hornsberg Strand. Två balkong där du kan njuta av den härliga utsikten mot Mälarens vatten. Generösa sällskapsytor med stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Här erbjuds ett boende med hög kvalité nära, kommunikationer, matbutiker, strandpromenad, bad och trevliga restauranger! Välkommen!

Förening

Lars Forssells Gata 26

Förening

Brf Jublet

Allmänt om föreningen

Brf Jublet består av 240 bostadsrätter samt 9 lokaler.
Följande adresser ingår i föreningen:
- Franzéngatan 72-82
- Hornsbergs Strand 83-89
- Lars Forssells Gata 26-34
- Lindhagensgatan 141-151

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I trappuppgången finns barnvagnsrum. Föreningen har även 2st cykelförråd samt cykelställ på gården där det också finns bord och bänkar. Lekplats med gungor, studsmatta och sandlåda. Soprummet har sortering och insamling av mindre grovsopor, små-elektronik, ljuskällor och batterier. Gemensam tvättstuga finns ej.

GARAGE
Det finns 4 MC-platser och 126 bilplatser, varav 12st är dubbelplatser, 5 el- och 5 handikapplatser. Garaget är beläget under huset, och nås enkelt via hissen eller trappuppgången.
Avgift för garageplats är ca 1 700 kr. För närvarande är det kö.

FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter som ingår i månadsavgiften.
Hemförsäkring tecknas av bostadsrättsinnehavarna för att täcka lösöre och dylikt som inte ingår i bostadsrättstillägget.

IP-TV & BREDBAND
IP-TV levereras och bredband via Ownit på 100/100 Mbit/s. Tjänsterna är upphandlade av föreningen och den obligatoriska avgiften på 200 kr/månad debiteras tillsammans med månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1000/1000 Mbps mot en avgift.

EL & VATTEN
Huset är ett lågenergihus med mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Varje lägenhet har en individuell mätare och varje bostadsrättsinnehavare betalar bara för den energi som faktiskt används. El och vatten är upphandlat av föreningen och faktureras utefter förbrukning i efterhand. Mer information återfinns vid Driftskostnader gällande nuvarande ägares förbrukning. Varje lägenhet har inloggningsuppgifter till ett avläsnings system som redovisar statistik för förbrukningen.

ÖVRIGT
Enligt föreningens stadgar debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Vidare debiteras köparen 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift. Delat ägarskap är tillåtet i föreningen. Juridisk person accepteras ej.

Vid ombyggnad krävs godkännande från styrelsen och att ombyggnationen, om den blir godkänd, utförs fackmannamässigt. Ventilationen ordnas enligt instruktioner som återfinns på föreningens hemsida, samt med injustering av luftflöden.

Föreningen har fn. inga planerade avgiftsändringar, kontrollerat med styrelsen 2019-10-09

Ovanstående information är hämtad från föreningens hemsida: www.brfjublet.se 2018-12-11 samt från föreningens styrelse 2018-12-11. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering