Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Plogvägen 2, 2tr

Råsunda/Vasalund SOLNA

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Plogvägen 2, 2tr

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 77,00 kvm
enl uppmätning norm 21054:2009

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 115
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 526 kr/mån Inkl. Värme & VA (Obligatoriskt tillägg på 229 för bredband).
Andel i föreningen: 6,5518%
Andel av årsavgift: 6,62%
Driftskostnad 7 416 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 416 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1936
Energideklaration Finns för närvarande inte
HALL
Välplanerad hall med hyllor och plats för avhängning av ytterkläder samt ingång till lägenhetens ena klädkammare.

BADRUM
Stilrent, stort och modernt badrum med alla bekvämligheter. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, golvvärme, WC, dusch med glasväggar, handdukstork, inbyggda högtalare i taket, spotlights samt handfat med kommod.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med en öppen och social planlösning mot köket. Här finns plats för möblemang efter eget smak och tycke samt tillhörande mediemöbler samt naturlig plats för matbord för ca 4-6 personer. Generöst med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

KÖK
Smakfullt renoverat kök med generösa arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Utrustningen i köket består av kyl, frys, induktionshäll & integrerad ugn. Öppen och social planlösning mot vardagsrummet.

SOVRUM
Rymligt sovrum i lugnt läge med ingång till lägenhetens andra klädkammare. Rummet nås från kök samt badrummet och här ryms dubbelsäng samt förvaring garderob. Mörkblå ton på väggarna och vackert trägolv.

SOVRUM
Mysigt sovrum som kan användas som såväl barnrum, gästrum eller arbetsrum. Här finns även plats för garderober för förvaring. Väggarna går i en grå ton och samma vackra trägolv finns även här.

ÖVRIGT/BALKONG
Det finns ett bygglov att bygga till en balkong till lägenheten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Renoverad lägenhet med ett iögonfallande badrum!

- Renoverad bostad!
- Iögonfallande badrum
- Välskött förening
- Stora, sociala ytor

Varmt välkomna till denna renoverade 3:a disponerad över 77 kvm i populära Råsunda/Vasalund. Här erbjuds ett stilrent kök i absolut toppskick med en naturlig plats för matbord samt en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Två välplanerade sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter. Förutom detta finns även ett iögonfallande badrum!

Här bor ni bland Råsundas trevliga restaurangutbud med närhet till både natur, kommunikationer samt Arenastaden med Mall of Scandinavia.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Andreé Lundmark, 070-320 51 50 alt. Andree.Lundmark@mohv.se för mer information samt visning!

Förening

Plogvägen 2, 2tr

Förening

Brf Råsunda 59

Allmänt om föreningen

BRF Råsunda 59 är en äkta bostadsrättsförening med 17 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler. Föreningen bildades år 2002 och byggåret är 1936. Föreningen är en äkta förening.

I dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar.

Gemensamma utrymmen:
Det finns en trivsam liten trädgård med gräsmatta. Det kommer att finnas trädgårdsmöbler men ingen tidsplan finns.
Det finns en gemensam tvättstuga i källaren på Plogvägen 2 med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till TV och bredband via Telia (fiber). Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia för bredband. Ett tillägg utöver månadsavgiften tillkommer för kollektivt bredband på 229 kr/mån.

Parkering

Boendeparkering.
400kr / månad alt. 1000 kr / kvartal.

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Renoveringar 1979-1980 byttes radiatorventiler & renoverades badrummen.
1999 - installerades utrustning i fjärrvärmecentral.
2008 - utfördes energideklaration.
2010 - byttes huvuddelen av maskinerna ut i tvättstugan.
2016 - utfördes OVK-besiktning av ventilationen och en stamspolning.
Föreningen har spolat stammarna och något stambyte inte är i sikte på troligen många år.
De har renoverat och målat fönstren på yttersidan och i samband med det satt in en värme- och ljudisolerande ruta på insidan.

BESLUTADE RENOVERINGAR:
I dagsläget inga beslutade renoveringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Vasalund har ett suveränt läge med kort avstånd till både bussar, pendeltåg och tvärbanan vid Solna Station. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. I området finns flera trevliga restauranger samt en matbutik på ca 100 meters avstånd. Med bil kommer man snabbt ut på både E4 och E18. Det är även bekvämt cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad. Med ca 5 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt. I närområdet finner du även grönområden såsom Lötsjön och Råstasjön med promenadstråk och Café Gröna Stugan.

Närservice

Närservice: Coop, flera restauranger, caféer, gångavstånd till Mall of Scandinavia.

Kommunikation

Gångavstånd till Solna station och Solna Centrum. Från Solna station går både pendeltåg, tvärbana och bussar. Från Solna Centrum går tunnelbana och bussar. I närheten finns också tunnelbanestation Näckrosen. Buss 502, 509, 515, 156 och 595 går från Råsundavägen och tar dig till bland annat Odenplan och Danderyds sjukhus.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Hagalundsskolan förskola, Råsundaskolan. Grönområden: Råstasjön finns inom 10 minuters promenad och erbjuder trevliga promenadstråk. Övrigt i närheten: Vasalundshallen, med bad och gym och Skytteholms IP.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering