Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klippgatan 16B, 4tr

Solna Centrum Solna

3 850 000 kr

Se alla bilder


Visning

Måndag 1/7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klippgatan 16B, 4tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 75,50 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 16B-402
Våning 4 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 850 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 886 kr/mån Inkl värme, VA & Kabel-TV. Obligatorisk avgift om 160 kr/mån för bredband (1000Mbit)
Andel i föreningen: 1,1623%
Andel av årsavgift: 1,14%
Driftskostnad 6 952 kr/år
varav
El: 4 800 kr
Försäkring: 2 152 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna baseras på uppgifter från säljaren och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1964
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 26 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 96 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Vimpeln 12
- Renoverade kök & ytskikt 2015
- Stambytt & omdragen el 2009
- Stor inglasad balkong i väst
- Exklusivt kök, renoverat badrum & fräscha ytskikt

Varmt välkomna till populära Klippgatan och denna ljusa och renoverade 3:a. Bostaden har en genomgående planlösning med sociala ytor, stor inglasad balkong i soligt västerläge och fräscha ytskikt. Vidare kan erbjudas ett exklusivt kök med rostfria vitvaror och bänkskivor i granit samt renoverat och stambytt badrum förberett med el för tvättmaskin. Sovrummen är rymliga med inbyggd förvaring och stör del av bostaden har infällda spotlight i tak. Centralt läge i välskött förening, en kort promenad från Solna C med T-bana, bussar, tvärbana och butiker. Ett boende som måste upplevas på plats!

HALL
Välkomnande, stor och rymlig hall med plats för goda förvaringsmöjligheter. Redan innanför säkerhetsdörren möts vi av en helrenoverad atmosfär i form av vitmålade väggar och en vacker ekparkett. Belysning från infällda spotlights i tak.

KÖK
Lägenhetens kök är rymligt, praktiskt och stilrent. Köket har generösa arbetsytor, en fin köksö samt bra förvaringsmöjligheter. De vita luckorna går väl ihop med stänkskydd i glas ovan exklusiv bänkskiva i granit. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, integrerad diskmaskin samt inbyggnadsugn, köksfläkt, kyl & frys (fullhöjd) i rostfritt. Parkettgolv samt vitmålade väggar tillsammans med infällda spotlights i tak.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är ett rymligt, ljust och socialt rum med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns gott om plats för möblering efter egen smak och tycke, såväl sällskapsdel som matplats åt det stora sällskapet får plats. Väggarna är vitmålade med en fondvägg i ljus dekorsten och på golvet ligger en ekparkett även här finns infällda spotlights i tak.

BALKONG
Från vardagsrummet kan du öppna dörren till bostadens stora, inglasade balkong som har lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp. Balkongen är i västerläge med sol från lunch till kväll. Inglasningen bidrar till värme under såväl svala höst- som vårdagar och kan skjutas åt sidan när temperaturen tillåter.

BADRUM
Badrummet är fräscht och stilrent samt erbjuder WC, badkar, infällda spotlights samt tvättställ med kommod. El finns för att koppla in en tvättmaskin. Badrummet är helkakat i en kombination av ljust och mörkt samt stambyttes 2009.

SOVRUM 1
Stort och rymligt sovrum med vitmålade väggar samt parkettgolv. I sovrummet finns gott om förvaring i 3st platsbyggda garderober. Plats för stor säng och byrå finns om så önskas.

SOVRUM 2
Perfekt sovrum med bra förvaring i platsbyggd dubbelgarderob med skjutdörr. Parkettgolv och vitmålade väggar.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd.
- Renoverade kök & ytskikt 2015
- Stambytt & omdragen el 2009
- Stor inglasad balkong i väst
- Exklusivt kök, renoverat badrum & fräscha ytskikt

Varmt välkomna till populära Klippgatan och denna ljusa och renoverade 3:a. Bostaden har en genomgående planlösning med sociala ytor, stor inglasad balkong i soligt västerläge och fräscha ytskikt. Vidare kan erbjudas ett exklusivt kök med rostfria vitvaror och bänkskivor i granit samt renoverat och stambytt badrum förberett med el för tvättmaskin. Sovrummen är rymliga med inbyggd förvaring och stör del av bostaden har infällda spotlight i tak. Centralt läge i välskött förening, en kort promenad från Solna C med T-bana, bussar, tvärbana och butiker. Ett boende som måste upplevas på plats!

Förening

Klippgatan 16B, 4tr

Förening

Brf Vimpeln 16

Allmänt om föreningen

BRF VIMPELN 16
Föreningen är en äkta förening och ombildades 2001. Den består av 100st lägenheter varav 5st upplåts med hyresrätt samt 2st lokaler.
Styrelsen godkänner delat ägandeskap med ett krav på minsta andel om 10 %.
I dagsläget (2019-04-17) finns inga beslutade avgiftsändringar.

Mer info om Brf Vimpeln 16 finns på föreningens hemsida: http://www.vimpeln16.se/

FÖRSÄKRING
BRF Vimpeln 16 har en kollektiv bostadsrättsförsäkring som gäller för alla medlemmar. Det är dock viktigt att alla har en hemförsäkring men ni behöver alltså inte ha det bostadsrättstillägg som ofta annars är vanligt att försäkringsbolagen rekommenderar.

TVÄTTSTUGA
I föreningen finns 2st tvättstugor. Dessa är belägna på entréplan mellan B- och C-porten och är försedda med totalt 6st tvättmaskiner, 2st torktumlare, 2st torkskåp, 1st mangel och 2st torkrum.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum/barnvagnsrum finns på entréplan. Föreningen har ett rum med kokvrå samt tillhörande dusch och toalett som medlemmarna kan hyra för korta perioder (350 kr/dag vardagar och 400 kr/dag helgdagar). Ett hobbyrum finns i källargången mellan A- och B-porten. Där finns möjlighet att snickra och måla. En liten uppsättning verktyg och maskiner finns att tillgå. Föreningen har också en grillplats i trädgården.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-tv via Telenor basutbud ingår i avgiften. Bredband levereras via Ownit (1000/1000 Mbit), ett obligatoriskt tillägg om 160kr/mån tillkommer.

Parkering

PARKERING
Föreningen har 24 parkeringsplatser utomhus för 300kr/mån och 28 stycken i garage för 660 kr/mån mellan Klippgatan 16 och 20. Det kö till samtliga platser på cirka 6 månader för utomhusplats samt 2år för garageplats. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2017 Garage, ramp till parkering och trappa
2015 Nytt miljöhus och nya frånluftsfläktar
2013 Renovering av trapphus & entréer
2010 Bättringsmålning yttertak
2009 Stambyte avlopp & tappvattenledningar och nya elstigar
2003 Tvättstugor renoverade
1994 Tilläggsisolering fasader
1994 Fönsterrenovering
1994 Utbyggnad balkonger

KOMMANDE/PÅGÅENDE RENOVERINGAR
I dagsläget (2019-04-17) finns inga större renoveringar beslutade. Man planerar för att teckna gemensam el i föreningen.

Överlåtelseavgift

1 628 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Med sitt centrala läge i Solna har området kring Solna Centrum utmärkta kommunikationer. Inom ca fem minuters gångavstånd hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

Närservice

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. Bara ett par kilometer bort ligger Arenastaden där ni hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt ni kan önska er med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du både kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan och T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan samt tvärbanan mot Sickla Udde åt ena hållet och Solna station åt andra.

Parkering

I området gäller boendeparkering via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Råsunda skola F-6 och Skytteholmsskolan F-9. Grönområden: Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena. Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina strandpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering