Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ankdammsgatan 30, entréplan

Skytteholm Solna

2 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Välkommen!

Söndag 20/10 13.30-14.15

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ankdammsgatan 30, entréplan

Antal rum 2 rum
Boarea 53,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6851-1214
Våning 0 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 2 852 kr/mån Inkl. värme, vatten och TV grundutbud.
Andel i föreningen: 0,5738%
Driftskostnad 7 536 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 3 536 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1959-1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 9 juli 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 178 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 186 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Nyboda 10
//Uteplats i söderläge//Mitt i gröna Skytteholm//Förening med god ekonomi//Nära kommunikationer//

Nu saluförs denna ljusa tvåa i hjärtat av Skytteholm. Bostaden har genomgående vacker parkett, ett stort och socialt kök med moderna vitvaror samt en egen uteplats i rakt söderläge. Utöver detta finner ni ett vilsamt sovrum, fräscht helkaklat badrum och ett stort ljust vardagsrum med mycket sociala ytor. Stabil förening med god ekonomi.

I detta toppläge ser ni grönskande natur i alla riktningar och Skytteholmsparken precis runt hörnet. Samtidigt når ni Solna Centrums butiksutbud och tunnelbana på bara några minuters promenad. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till Stockholm City på bara några minuter.

HALL

Ljus hall som leder direkt in i vardagsrummet. Exemplarisk förvaring i hatthylla och garderob direkt innanför dörren. Golvet består av en vacker parkett som fortsätter in i lägenhetens samtliga rum.

VARDAGSRUM

Stort och ljust vardagsrum med utgång mot uteplats. I rummet finns plats för soffa, mediamöbel samt förvaring i garderober mot köket. Golv i parkett och väggar målade i ljus nyans.

UTEPLATS I SÖDERLÄGE

Underbar uteplats i rakt söderläge med sol från morgon till kväll. Här finns plats för möblemang, gröna växter och en grill för sommarkvällarna. Den perfekta uteplatsen för att spendera timmar med familj och vänner!

BADRUM

Fräscht och praktiskt badrum klätt med kaklade väggar och klinkers på golvet. Rummet består av WC, tvättställ, dusch, handdukstork och förvaringsskåp samt spegelskåp. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

KÖK

Socialt och modernt kök med fantastisk förvaring, rymliga arbetsytor och ett inbyggt vinställ. Köket har en naturlig plats matplats som rymmer matbord för 6 personer. Vitvaror av märket Bosch. Maskinparken består av kyl/frys, inbyggd ugn, fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin.

SOVRUM

Vilsamt och trevligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängmöbler och arbetsbord. Rummet har ett stort fönster för rikligt med ljusinsläpp. Väggarna i ljus tapet och golvet i parkett.

Härlig 2:a med egen uteplats i söderläge!

// Uteplats i söderläge // Mitt i gröna Skytteholm // Förening med god ekonomi //Nära kommunikationer //

Nu saluförs denna ljusa tvåa i hjärtat av Skytteholm. Bostaden har genomgående vacker parkett, ett stort och socialt kök med moderna vitvaror samt en egen uteplats i rakt söderläge. Utöver detta finner ni ett vilsamt sovrum, fräscht helkaklat badrum och ett stort ljust vardagsrum med mycket sociala ytor. Stabil förening med god ekonomi.

I detta toppläge ser ni grönskande natur i alla riktningar och Skytteholmsparken precis runt hörnet. Samtidigt når ni Solna Centrums butiksutbud och tunnelbana på bara några minuters promenad. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till Stockholm City på bara några minuter.

Varmt välkomna på visning!

Förening

Ankdammsgatan 30, entréplan

Förening

BRF Nyboda 10

Allmänt om föreningen

Nyboda 10 byggdes 1959-1960 och består av två bostadshus med 8 respektive 7 våningar. De båda husen är sammanbyggda med en enplansbyggnad som rymmer kommersiella lokaler, bland annat en tandläkarmottagning och studielokaler. I ett av bostadshusen finns också en restaurang. Bostadshusen rymmer sammanlagt 147 lägenheter, varav 128 bostadsrättslägenheter och 19 hyresrättslägenheter.

För närvarande har styrelsen inte beslutat om någon ändring av månadsavgiften. Information inhämtad från föreningen 2019-10-06.

Föreningen godkänner delat ägandeskap med en minsta ägarandel på 10%.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har sammanlagt 4 st cykelrum, 2 på Ankdammsgatan och 2 på Nybodagatan.

TVÄTTSTUGA
I källaren finns tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp och en mangel.

Tv och bredband

I avgiften ingår ett kanalpaket grundutbud från Telenor. Hos Telenor går det bra att köpa till ett tv-abonnemang med fler kanaler för den som är intresserad. Huset har bredband kopplat till Telenor. Varje medlem tecknar eget abonnemang för sitt hushåll.

Parkering

Det finns tre typer av parkeringsplatser: I varmgaraget finns plats för 52 bilar. (under musikstudion, entré från Nybodagatan): 640 kr/mån. Ute med elstolpe finns plats för 9 bilar: 400 kr/mån. Ute utan elstolpe finns plats för 20 bilar: 300 kr/mån. Det kan vara kö för att få en parkeringsplats, men den brukar inte vara lång.

Renoveringar - utförda och planerade

Badrummens avloppsstammar byttes i båda bostadshusen 1993. En del lägenheter på Nybodagatan 2-4 har även fått köksstammarna bytta tidigare, övriga köksstammar byts under våren 2014.

Hissarna på Nybodagatan helrenoverades 2013, och trapphuset på Nybodagatan målades om 2014. Under 2014 har även samtliga armaturer i källarutrymmen och trapphus bytts ut för att spara energi.

2014-2015 renoverades utemiljön i hela föreningen på ett sätt som knyter ihop båda byggnaderna till en helhet. .

2016 målades källargångar på Ankdammsgatan 28-30.

2017 renoverades fasaden på Ankdammsgatan samt en gavel på Nybodagatan.

För närvarande väntar styrelsen på bygglovet för att få genomföra fönsterbyte och fasadrenovering på Nybodagatan 2&4. Inhämtat från föreningen 2019-10-06.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Skytteholm är ett av Solnas lugna och familjevänliga områden med ett utmärkt läge i centrala Solna. Här har du nära till allt, och gångavstånd till mycket. Här bor du granne med Skytteholmsparken som erbjuder generösa grönområden, perfekta för picknick eller aktiviteter. I direkt närhet finns småbutiker, videobutik, bageri, lunchrestauranger och ICA Maxi. För den sportiga finns Skytteholms IP med fotbollsplaner. I närheten ligger också Filmstaden med anor från 1920, där över 400 klassiska svenska filmer har spelats in. Hit kommer folk för att få en guidad tur i svensk filmhistoria, kolla på bio och ta en våffla i vaktstugan.

Närservice

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Kommunikation

Tunnelbana Solna Centrum, blå linje mot Fridhemsplan och T-centralen.

Parkering

I området råder boendeparkering via Solna stad. Avgift för detta är 300 kr/mån eller 750 kr/kvartal.

Övrigt

Barnomsorg, skolor - Skytteholmsskolan, som går från F-9. För de mindre barnen finns förskolorna Virvelvinden och Dungen. Grönområden - Närhet till vatten i form av Råstsjön, promenadvänliga Skytteholmsparken.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering