Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ankdammsgatan 10, Entreplan

Skytteholm SOLNA

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ankdammsgatan 10, Entreplan

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 82,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr A 5001
Våning 0 av 3, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 108 kr/mån
Andel i föreningen: 1,9%
Driftskostnad 7 416 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 416 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1979
Energideklaration Finns för närvarande inte
Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Daniel Aslan, 073 509 38 67, alt. Daniel.aslan@MOHV.se för mer information!
Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Daniel Aslan, 073 509 38 67, alt. Daniel.aslan@MOHV.se för mer information!

Förening

Ankdammsgatan 10, Entreplan

Förening

Brf Korallen

Allmänt om föreningen

Brf Korallen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1998 och äger fastigheten och byggnaden på Ankdammsgatan 2-10 sedan år 2007. Föreningen har 54 lägenheter varav 1 fortfarande upplåts med hyresrätt.

Överlåtelseavgift om 2,5% av aktuellt prisbasbelopp betalas av köparen. Eventuell pantsättningsavgift om 1% av aktuellt prisbasbelopp betalas av låntagaren.

EKONOMI
Föreningen har en stabil ekonomi och har enligt den senaste årsredovisningen endast 3414 kr/kvm i lån. Med hänsyn till att husen blir äldre kommer föreningens fond for yttre underhåll i ökad utsträckning användas för underhåll av föreningens gemensamma anläggningar dvs. föreningens hus med tvättstuga, hissar, tak m.m. För den närmaste framtiden gäller således att föreningen måste se över föreningens avgifter med hänsyn till nyligen framtagen underhållsplan och öka avsättningen till föreningens fond för yttre underhåll. Månadsavgifterna planeras att höjas med 5% fr.o.m. 2018-01-01.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en tvättstuga med två avdelningar och en bastu som kan utnyttjas mot en liten avgift. Det finns också en gemensamhetslokal som kan hyras för ca 30 personer samt ett pingisrum. Föreningen förfogar även över ett antal "extra förråd" som medlemmar kan hyra. För mer information och anmälan till kölista se fliken Förråd.

KABEL-TV
Föreningen har avtal med Comhem och i månadsavgiften ingår ett basutbud.

INTERNET
Ett strukturerat kabelsystem kat 5 finns till alla lägenheter med uttag i hallen och i dag är detta anslutet till Bredbandsbolaget. Man kan även ansluta sig via Comhem och kabeltvnätet. Anslutningen ingår inte i avgiften utan det krävs eget avtal med leverantör.

PARKERING / GARAGE
Föreningen har tillgång till 24 platser och till dessa finns en kö. I övrigt råder boendeparkering på gatan. Kostnad är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Läs mer på https://www.solna.se.

FÖRBÄTTRINGAR PÅ BYGGNADEN
2016 - Brandskyddsarbete
2016 - Renovering av hyresrätt
2015 - OVK-besiktning
2015 - Brandskyddsmålning av takfoten
2015 - Byte stamventiler
2015 - Byte utomhusbelysning
2015 - Fönsterbyte
2015 - Köksstambyte i port 2
2014 - Målning av plåt på taken
2014 - Nya fogar på husfasaden
2013 - Nya staket på innergården
2012 - Ny lekplats på innergården
2011- Spolning av avloppsstammar
2009 - Ny undercentral
2008 - Nya hissar

KOMMANDE FÖRBÄTTRINGAR PÅ BYGGNADEN
År 2017 har följande utförts / kommer att utföras: Utbyte av samtliga termostatventiler, besiktning av stammar, byte av fläktaggregat, byte av låssystem. Ett stambyte är planerat 2022.

HEMSIDA
Vänligen besök föreningens hemsida för mer information: http://www.korallen1.se

OMRÅDE
Skytteholm är ett lugnt område med ett utmärkt läge i centrala Solna. Här bor du granne med Skytteholmsparken som erbjuder generösa grönområden, perfekta för picknick eller aktiviteter, Skytteholms IP finns även nära till hands. I direkt närhet finns småbutiker, videobutik, bageri, lunchrestauranger, Lidl och ICA Maxi.

Med sitt centrala läge i Solna har Skytteholm utmärkta kommunikationer. På ca 5 minuters promenad hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek, vårdcentral och tandläkare. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik. Från Solna station går pendeltåg som trafikerar sträckan Märsta-Södertälje.

Motionsstråk och natursköna grönområden finns runt Råstasjön och Lötsjön och du har heller inte långt till Hagaparken och Brunnsviken med bad på sommaren och skridskoåkning vintertid.

Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt. Intill ligger även Friends Arena, en nationalarena som gästas av både konserter, fotbollsmatcher och många andra event.

I området finns det två skolor, Skytteholmsskolan, som sträcker sig från sexårsverksamhet till nionde klass, samt grundskolan Nybodaskolan. I Solna finns även många bra förskolor.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Skytteholm är ett av Solnas lugna och familjevänliga områden med ett utmärkt läge i centrala Solna. Här har du nära till allt, och gångavstånd till mycket. Här bor du granne med Skytteholmsparken som erbjuder generösa grönområden, perfekta för picknick eller aktiviteter. I direkt närhet finns småbutiker, videobutik, bageri, lunchrestauranger och ICA Maxi. För den sportiga finns Skytteholms IP med fotbollsplaner. I närheten ligger också Filmstaden med anor från 1920, där över 400 klassiska svenska filmer har spelats in. Hit kommer folk för att få en guidad tur i svensk filmhistoria, kolla på bio och ta en våffla i vaktstugan.

Närservice

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. Med ca 15 minuters promenad når du Arenastaden med nya nationalarenan och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Kommunikation

Tunnelbana Solna Centrum, blå linje mot Fridhemsplan och T-centralen.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor - Skytteholmsskolan, som går från F-9. För de mindre barnen finns förskolorna Virvelvinden och Dungen. Grönområden - Närhet till vatten i form av Råstsjön, promenadvänliga Skytteholmsparken.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter