Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tollarevägen 26, vån 6

Tollare Saltsjö-Boo

5 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tollarevägen 26, vån 6

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 106,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr A1601
Våning 6 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 729 kr/mån Inkl värme, kallvatten och kabel-TV (basutbud)
Andel i föreningen: 1,6744%
Driftskostnad 7 632 kr/år
varav
El: 5 300 kr
VA: 2 332 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 19 januari 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Välkommen till denna moderna 5:a med milsvid utsikt över natursköna Nacka! Insynsfri hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger i fritt läge och med sol från morgon till eftermiddag. Ena balkongen löper längs med hela lägenheten och här finns motordriven markis. Öppen planlösning med väl tilltaget vardagsrum och kök med utgång till den stor balkong och fönsterparter längs med hela väggen Fyra sovrum mellan 7-15 kvadratmeter, två badrum och klädkammare. Genomgående påkostat parkettgolv med holländskt mönster och vitmålade väggar. Källarförråd och garage bekvämt i direkt anslutning till hiss. Expansivt område på historisk mark intill hav och natur med härliga motionsstråk, strandpromenad och badsjöar på nära avstånd. I området finns mindre mataffär. gym, förskolor och skola. Det planeras även för hamnkrog, Marina och båtplatser.

HALL
Entré till hall med gott om förvaringsmöjligheter. Påkostat parkettgolv med holländskt mönster och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Härlig och social sällskapsyta i öppen planlösning mot kök. Påkostat parkettgolv med holländskt mönster och vitmålade väggar. Gott om plats för större soffgrupp, tv-bänk och matbord. Härifrån nås den stora balkongen som löper längs med hela lägenheten. Sol från morgon till eftermiddag, motordriven markis.

KÖK
Trevligt kök med härligt ljusinsläpp. Köksskåp med via luckor och vitt kakel över diskbänken. Induktionshäll, ugn, fläkt, fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin och inbyggd mikro. Hela maskinparken är från Husqvarna. Stor matplats i den öppna planlösningen, påkostat parkettgolv med holländskt mönster och vitmålade väggar.

SOVRUM
4 bra sovrum i varierande storlek mellan 7-15 kvadratmeter. Det största sovrummet har direkt utgång till balkong med morgonsol och här finns en stor skjutdörrsgarderob längs med hela väggen. Påkostat parkettgolv med holländskt mönster och vitmålade väggar.

BADRUM
Två rymliga badrum med ljusa helkaklade väggar och klinker på golv med golvvärme. Båda badrummen dusch med glasdörrar, WC, tvättställ med kommod och handdukstork. Det större badrummet har tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och väggskåp ovanför.

KLÄDKAMMARE
Generös klädkammare i anslutning till ett utav de mindre sovrummen.

BALKONGER
Den större balkongen löper längs med hela husväggen och med en härlig utsikt över Tollare och bort mot Lännerstasundet. Här är det sol från morgon till eftermiddag, motordriven markis som skyddar mot solen. Gott om plast för både middags- och loungegrupp. Den mindre balkongen nås från ena sovrummet och här är det morgonsol och fri utsikt över takåsarna.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett stort källarförråd som nås via hissen.

Terrass med underbar utsikt!

Välkommen till denna moderna 5:a med milsvid utsikt över natursköna Nacka! Insynsfri hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger i fritt läge och med sol från morgon till eftermiddag. Ena balkongen löper längs med hela lägenheten och här finns motordriven markis. Öppen planlösning med väl tilltaget vardagsrum och kök med utgång till den stor balkong och fönsterparter längs med hela väggen Fyra sovrum mellan 7-15 kvadratmeter, två badrum och klädkammare. Genomgående påkostad parkett med holländskt mönster och vitmålade väggar. Källarförråd och garage bekvämt i direkt anslutning till hiss. Expansivt område på historisk mark intill hav och natur med härliga motionsstråk, strandpromenad och badsjöar på nära avstånd. I området finns mindre mataffär. gym, förskolor och skola. Det planeras även för hamnkrog, Marina och båtplatser.

Förening

Tollarevägen 26, vån 6

Förening

Tollare torg

Allmänt om föreningen

Brf Tollare Torg består av 82 lägenheter och fyra lokaler. Husen blev inflyttningsklara 2016 och föreningen äger marken. För mer info gå in på föreningens hemsida www.fastumdirekt.se/tollaretorg

EKONOMI
En överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet tas ut vid försäljning samt vid upptagande av lån så tas en pantsättningsavgift ut om 1% av prisbasbeloppet.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns barnvagnsrum och cykelförråd. På innergården finns ett sophus för hushållssopor samt ett utrymme för källsortering. På den trevliga innergården finns också en liten lekplats samt sittgrupper.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Lägenheterna har så kallade Triple-playuttag och är förberedda för bredband, telefoni och digital-tv. Möjlighet att aktivera/ändra funktionen på uttag genom korskopplingskablar i lägenhetens IT-skåp. En tv-box samt fria tv-kanaler (must carry) ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang.

PARKERING
Föreningen förfogar över 71 stycken platser. Kostnad 1000 kr/månad (kö kan förekomma).

ÖVRIGT
Bostadsrättsföreningen har ett fastighetsförsäkringsavtal med Moderna försäkringar. I det fastighetsförsäkringsavtalet finns även ett bostadsrättstillägg.
Individuell mätning av förbrukning av el, gemensamt avtal finns i föreningen och debiteras lägenhetsinnehavaren.
Individuell mätning av förbrukningen i varje lägenhet. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med vattenleverantör och gemensamt avtal finns i föreningen och debiteras lägenhetsinnehavaren.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Tollare tillhör kommundelen Saltsjö-Boo i Nacka. Här har du vacker natur och skärgården inpå knuten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Vintertid plogas skridskobana och åker du hellre inomhus finns hockeyrinken i Björknäshallen. På Björknäs IP ordnas en stor mängd idrottsaktiviteter och inom cykelavstånd finns även Boo IF. Idag hittar du de närmaste livsmedelsbutikerna i Eknäs centrum, Björknäs centrum och Lännersta. I Orminge centrum finns butiker och kommunal service. I Nacka Forum hittar du det mesta du kan tänkas behöva och vill du variera dig ligger Sickla köpcentrum inte långt därifrån. Som Nackabo har du aldrig långt till bekvämligheter och service. Tollare, som har anor från 1400-talet, kommer att bestå av cirka 1000 bostäder när området står klart cirka 2020. När hela området är inflyttat kommer en grön stadsdel växa fram med ett unikt och variet boende. Bebyggelsen kommer att anpassas till den värdefulla naturen så att den biologiska mångfalden inom området skyddas och bevaras. Längst nere vid Lännerstasundet planeras en vacker strandpromenad, båtplatser, gästbrygga, bad och restaurang.

Närservice

Gym, livsmedelsbutik, förskola, mellanstadieskola, folkhögskola

Kommunikation

Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen beräknas ta ca 20 minuter och med bil tar det inte mycket mer än 10 minuter att ta sig via motorvägen in till stan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering