Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Paletåvägen 96

Röbäck

1 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, föranmälan krävs via mail eller telefon!

Fredag 24/5 15.30-16.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Paletåvägen 96

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 95,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212416001-0061
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Fint markplansläge!
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 6 284 kr/mån ink. värme, vatten, tv och internet
Andel i föreningen: 1,0167%
Andel av årsavgift: 1,01669%
Driftskostnad 4 150 kr/år
varav
El: 4 150 kr (3643 kWh)
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares förbrukning under förgående år, inklusive 16 Ampere lägenhetssäkring.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Två underbara uteplatser!
Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1990
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Röbäck 30:111
I idylliska och naturnära Röbäck erbjuds äntligen en härlig markplansfyra med fint gavelläge och baksida mot Röbäcksskogen. Lägenheten är genomgående ljus och stilrent inredd och har tilltalande planlösning. Två solfyllda uteplatser sätter guldkant på boendet! Nyrenoverat kök 2019 med fullstor kyl och frys, två delvis kaklade badrum med både badkar och dusch, tre rymliga sovrum, socialt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp samt klädkammare. Mycket fin och välskött förening med tillgång till gym och tvättstuga bara 15 m från lägenheten, vallabod, hobbyrum, bastu, festlokal med övernattningsmöjlighet och fler tvättstugor. Stort förråd ingår.

Omtyckta Röbäck har fantastisk miljö och aktivt förenings- och friluftsliv. Här bor ni med ett stenkast från fina elljusspår och skidspår med lekplatser och härlig skog runt knuten. Nära beläget finns skolor, förskolor, fotbollsplaner, idrottshall och mataffär i vacker, lantlig miljö och samtidigt stadsnära med endast 6 km från Umeå. God kommunikation med buss och endast 100 meter till busshållplats.

- Nyrenoverat kök 2019
- Stabil förening med fina faciliteter för boende
- Altan i söderläge och uteplats med kvällssol
- Optimalt läge på området mot skog

HALL
Välkomnande hall med utrymme för avhängning av ytterkläder. På golvet ligger ljust laminatgolv och väggarna är tapetserade. Utrymme för uppförande av garderober om så önskas. Längre in nås klädkammare för ytterligare förvaring. Rummet kan alternativt användas som kontorsdel.

KÖK
Nyrenoverat kök i modernt och stilsäkert utförande med ljusgråa skåpluckor med diskreta handtag och vitt kvadratiskt kakel. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, spis med häll och ugn, fläkt samt komfortabel diskmaskin. Bra arbetsytor, förvaring och fin plats för matgrupp med utsikt mot rogivande skog.

Från köket, via ljusinsläppande glasdörr nås lägenhetens pärla, den nyrenoverade altanen med yta för stor utegrupp. Intill den fina altanen finns pallkragar för odling samt rabarber, hallon och vinbär. Under dagtid avnjuts solen tills den går runt över hustaken.

VARDAGSRUM
Centralt placerat och inbjudande vardagsrum som lätt kan möbleras med variation. Klassiskt parkettgolv och ljusa taper ramar fint in rummet.

BADRUM
Stort badrum som praktiskt nås via hall. Väggarna är delvis kaklade och klädd med väv och på golvet ligger ljus våtrumsmatta. Badrummet inredning består av WC, handfat med skåp, spegel och badkar med dusch. Här finns både plats och uttag för tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM
Lägenhetens största sovrum når ni via köket. Här finns plats för dubbelsäng och flera garderober till förvaring. Vitmålade väggar och ljust laminatgolv klär ytskikten.

SOVRUM
De två mindre sovrummen är i samma storlek och ligger sida vid sida om badrummet. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är tapetserade.

SOVRUM
Det tredje sovrummet har samma stilrena ytskikt och utförande som det andra.

DUSCHRUM
Lägenhetens andra badrum inrymmer WC, handfat, spegel och dusch. Väggarna är delvis kaklade och golvmattan är i samma sobra beige kulör.

BRA ATT VETA
2019: Renovering av kök samt ny fläkt och kakel, nya wc stolar till badrum

Äntligen en markplansfyra i Röbäck!

I idylliska och naturnära Röbäck erbjuds äntligen en härlig markplansfyra med fint gavelläge och baksida mot Röbäcksskogen. Lägenheten är genomgående ljus och stilrent inredd och har tilltalande planlösning. Två solfyllda uteplatser sätter guldkant på boendet! Nyrenoverat kök 2019 med fullstor kyl och frys, två delvis kaklade badrum med både badkar och dusch, tre rymliga sovrum, socialt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp samt klädkammare. Mycket fin och välskött förening med tillgång till gym, vallabod, hobbyrum, bastu, festlokal med övernattningsmöjlighet och flera tvättstugor. Stort förråd ingår.

Omtyckta Röbäck har fantastisk miljö och aktivt förenings- och friluftsliv. Här bor ni med ett stenkast från fina elljusspår och skidspår med lekplatser och härlig skog runt knuten. Nära beläget finns skolor, förskolor, fotbollsplaner, idrottshall och mataffär i vacker, lantlig miljö och samtidigt stadsnära med endast 6 km från Umeå. Varmt välkommen på visning!

Förening

Paletåvägen 96

Förening

RB Röbäckshus nr 6

Allmänt om föreningen

RBF Röbäckshus nr 6 är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 104 lägenheter på adresserna Paletåvägen 1-113, fastighetsbeteckning Röbäck 30:111. Husen är uppförda 1990 och i bostadsområdet finns olika lägenheter och hustyper som flerfamiljshus och radhus. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSENS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan och renoverar löpande det som behövs, avsatta medel finns. 2018 Kompletterande målning efter besiktning, renovering av brokvistarna och iordningställande grillplatser vid lekparken/byte av en del lekparksutrustning. 2016-2017 Målning fasader, panelbyte. 2013-2015 Ombyggnad ventilation inkl byte av köksfläktar och tvättmaskiner i tvättstugan.

GÅRDEN
Trevlig innergård som består av gräsmattor, planteringar samt flera fina lekplatser.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv via Bredbandsbolaget. Basutbud + 8 extra kanaler. Ingår i månadsavgiften.
Bredband finns via Bredband 2. 100 MB. Ingår i månadsavgiften.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns lägenhets- och cykelförråd. Föreningen har 4 st tvättstugor som är rustade med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel samt vask för klädvård. Grovtvättstuga, gym, vallabod och snickarbod finns tillgängligt utan kostnad för föreningens medlemmar att använda. Samlings/festlokaler finns att hyra för en billig peng per tillfälle. I den ena samlingslokalen finns bastu, toalett och kök och lokalen kan användas som gästlägenhet. Grovsoprum finns, där boende i föreningen kan lämna in större sopor (t.ex möbler) om man inte kan forsla bort dem själv. Återvinning av allt, utom farligt avfall, på området.

PARKERING
Parkeringsplats med elstolpe kostar 180 kr/mån samt garageplats kostar 350 kr/mån. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggens kundwebb. Om det skulle vara kö på samtliga platser finns det andra parkeringsplatser att tillgå tills dess att man fått sin egen plats - kontakta ordförande för mer information.

ÖVRIGT
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. I närheten finns ett kolonilottsområde som förvaltas av Röbäcks kolonilottsförening. Kontakta dem vid intresse av att odla på fin kolonilott.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2019-02-14. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Hemsida www.rbh6.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Röbäck ligger cirka 5 kilometer sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 1980-talet och hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätter och hyresrätter. I området finns förskolor, skolor, elljusspår, motionsslingor, fotbollsplaner och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området.

Närservice

Röbäck har tre skolor, Linneaskolan som är en högstadieskola och två låg- och mellanstadieskolor, Linblomman och Röbäcksskolan. Röbäcksskolan är Umeås näst äldsta skola efter Östtegsskolan. På området finns även 3 förskolor belägna. Röbäck fick viss uppmärksamhet i media när Röbäcksbon och tillika tidigare skidstjärnan Per Elofsson rönte framgångar. Röbäcks idrottsarena, "Elofssonhallen", är döpt efter honom. Glashyttan Glödheta har även bidragit med glasskulpturer som är kända över hela kultursverige.

Kommunikation

Hit tar man sig lugnt och säkert via cykelvägen söderut, och trampar man på tar det inte mer än en kvart från stan. Ta den gamla träbron över älven, följ Bryggargatan genom Teg och följ cykelvägen tills du ser skylten som välkomnar till Världsmästarbyn. Röbäck har goda bussförbindelser som går nästan hela dagen samt någon gång på natten. Ta linje 9 för en smidig bussresa hela vägen till Röbäck. Med bil tar du höger mot Gräsmyr strax efter Tegsbron, och följer Riksvägen över Röbäckslätten.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering