Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hyggesvägen 7C

Furulund PARTILLE

1 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, vänligen anmäl dig

Söndag 8/8 11.00-11.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hyggesvägen 7C

Antal rum 2 rum
Boarea 70,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 224
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar Bottenvåning
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 024 kr/mån Inklusive värme, vatten och kabel-TV.
Andel i föreningen: 0,316%
Andel av årsavgift: 0,316%
varav
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1992
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 16 mars 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 135 kWh/m² och år

Hall

Välkommen till entrén. Här finns utrymme för såväl bord och stolar. Närheten till lägenhetens entrédörr gör det enkelt att ha den öppen och gå ut och sätta sig med en kopp kaffe och en tidning och andas in morgonluften. I den möblerbara hallen finns det gott om plats för avhängning på din vänstra sida.

Badrum

Från hallen nås det helrenoverade badrummet. Badrummet är utrustat med grått klinker på uppvärmt golv, vitt kakel, duschhörna med vikbara väggar, kommod och handfat i vitt samt wc. Här är det framdraget för tvättmaskin om man önskar. Det finns gott om plats för ytterligare förvaring för badrumsartiklar samt handdukar.

Kök

Köket är i ljust utförande med vita luckor. Ovan bänkskivan sitter ett matchande kakel i vitt. Maskinparken består av kyl /frys, spis, ugn, diskmaskin samt köksfläkt. En naturlig matplats för fyra till sex personer vid de två stora fönsterpartierna.

Vardagsrum

Vardagsrumsgolvet pryds av en stilig vitlaserad ekparkett. Vardagsrummet inrymmer en stor soffa med soffbord, fåtölj, tv-möbel eller förslagsvis en bokhylla. Härifrån nås den rymliga uteplatsen i flera väderstreck. Den härliga uteplatsen utgör en fin plats att starta dagen på med en frukost för två eller varför inte runda av efter en dag på jobbet med en kopp. Ni rymmer både bord, stolar och även kryddväxter och blommor.

Sovrum

Mycket rymligt sovrum som har plats för långt mer än en dubbelsäng. Stor garderob med skjutdörrar för bästa förvaring. Från sovrummet nås den väldigt rymliga klädkammaren.

En härlig bostad i markplan med uteplats!

Som boende på Hyggesvägen 7C har du förmånen att njuta av alla fördelar ett centralt boende i Furulund kan erbjuda. Runt hörnet finns en mataffär, vårdcentral, blomsterhandel samt närlivs. Här har du nästintill direktaccess till alla trevliga badplatser runt Prästtjärn och Kåsjön. I närområdet finns det gott om träningsanläggningar som förslagsvis Friskis och Svettis och vill du ta dig in till centrala Partille eller Göteborg så går kollektivtrafiken precis utanför bostaden. Lägenheten i markplan med egen entré erbjuder fräscha ytskikt och ett helrenoverat badrum.

Förening

Hyggesvägen 7C

Förening

Brf Pepparkaksstaden

Allmänt om föreningen

Välkommen till Brf Pepparkaksstaden! Föreningen bildades 2005 och innefattar 18 flerbostadshus i 1-5 våningar upplåtna med bostadsrätt på adresserna Hyggesvägen och Nävervägen.

Föreningens 266 bostäder fördelar sig enligt följande:
94st 2rok
102 st 3rok
70 st 4rok

I BRF Pepparkaksstaden bor du i trevliga omgivningar och bekvämt med omedelbar närhet till Furulunds centrum. Härliga badplatser runt Kåsjön finner du endast ett par minuter bort. Närhet till bussar som tar dig till Partille centrum och Allum på kort tid samt in till centrala Göteborg på ca 30 minuter.

Förvaltare:
HSB sköter den administrativa förvaltningen.
Två av föreningens anställda sköter den tekniska förvaltningen.

Övrigt:
Föreningen kräver inte individuellt medlemsskap i HSB.

Föreningen har även en egen hemsida: www.pepparkaksstaden.se

Ovanstående information baseras på föreningens senaste årsredovisning, information på hemsidan samt information från nyhetsbrev fram till maj 2020 samt kontakt med styrelsen.

Tv och bredband

Digital-TV via Comhem ingår i avgiften. Gällande internet och bredbands-tv finns möjlighet att ansluta sig via Comhem eller Telenor.

Parkering

I föreningen finns det följande bilplatser;
96 p-platser, kostnad c.a 200 kr/mån.
98 platser i gemensamt garage, kostnad c.a 280 kr/mån.
82 garage, kostnad 500 kr/mån. För samtliga parkeringsalternativ gäller separat kö.

Besöksparkering finns i området.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

2020-01-01: Föreningen höjde avgiften med ca 2 %. Man kan som ny medlem förvänta sig en liknande höjning år 2021.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som ligger till grund för allt arbete som utförs under åren. Läs igenom Årsredovisningen för mer detaljerad information.

Nyligen utförda arbeten:
2018: Målning av balkonger
2019: Lokalerna renoverades

Pågående arbeten:
Under 2018 påbörjades några av de flera planerade stora projekt så som; takarbeten, utbyte av cirkulationspumpar, garagerenovering samt fasadarbeten. År 2020 ligger det till såhär:

-Takarbeten (taksprång och vindskivor är klara på två hus), kommer att fortsätta efter besiktning och behov.
-Arbetet med cirkulationspumpar är framflyttat i tiden.
-Garagerenovering är utfört på ca 15 garage och kommer att fortsätta år 2021.
-Fasadarbetet är ett projekt som pågår och kommer att pågå några år då man arbetar med ett hus/år.
-Radonmätning pågår.

Styrelsen har beslutat att göra om ett källarförråd på Nävervägen 5 till ett hobbyrum för medlemmarna.

Övrigt

Gemensamhetsanläggningar:
Föreningen har två gemensamhetslokaler som medlemmar får hyra för c.a 300 kr/dag (på Hyggesvägen 3 och Nävervägen 3). Det finns dessutom en bastu på Hyggesvägen 3 som har blivit renoverad. Får du gäster så finns det övernattningslägenhet på Nävervägen 3 för c.a 300 kr/dygn.

Brf Pepparkaksstaden har 12 st gruppbostäder i området samt två förskolor som sköts av Partille Kommun. Lokalerna tillhör föreningen.

Närmsta hållplats "Stubbvägen" ligger drygt 100 m från området. Härifrån tar du enkelt en buss ner till Partille Centrum och vidare till Göteborg

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Närheten till kommunikationerna gör det här till ett eftertraktat område att bo i med stort köpcentrum i närheten, flera skolor samt förskolor. Men man är heller aldrig långt borta från vackra naturområden och promenadstråk som vackra Kåsjön med fin badplats för de varma sommardagarna. Partille är en kommun i ständig utveckling och här satsas det nu för fullt med flera samhällsbyggnadsprojekt med fokus på Partille centrum.

Närservice

I Furulund Centrum finns en kyrka, mataffär, frisör, pizzeria, spelbutik/kiosk, vårdcentral samt posthantering. Vid Furulund Centrum finns även Furulunds skola (F-9). På några minuter nås Kåsjöns populära badplats. Bekvämt avstånd till shopping i Allum med dess utbud av 100 butiker, mataffärer, restauranger och caféer.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med buss till Göteborg och med buss ner till Partille Centrum. Från Furulund tar du dig in till Göteborg på ca 20 minuter. Du har busslinjer som 513, 515, 503, 502, 506, Gul Express som tar dig till Göteborg, Härryda Kommun och Partille Centrum för att där kunna ta dig vidare med pendeltåg till Alingsås eller Lerum eller byta till annan buss mot Göteborg.

Övrigt

I Furulund finns gott om aktiviteter. Furulunds IK erbjuder fotboll för stora och små och på nära avstånd nås Partilles ridklubb. Det finns även gym och simhall inom nära räckhåll.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter