Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gransätersgatan 30

Norrtälje

2 595 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Välkommen!

Lördag 30/11 15.00-15.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gransätersgatan 30

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 117,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 595 000 kr utgångspris
Avgift: 6 969 kr/mån
Andel i föreningen: 34,4%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2010
Uppvärmning Fjärrvärme, golvvärme i hela lägenheten
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Linden 1

Gransätersgatan 30

Söker du känslan av att bo i hus och även de bekvämligheter som erbjuds i en bostadsrätt? Nu behöver du inte leta längre! Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva denna enastående bostadsrätt i Brf Porter. Från Port Arthur Gatan nås denna bostad med egen ingång. Entré via det rymliga trädäcket som sträcker sig runt halva byggnaden med fint sydväst läge. Från altanen har du ett par trappsteg ned till gräsmattan som tillhör denna lägenhet. Här bor du med ett mycket centralt läge och fina promenadstråk längs vattnet. Ett stenkast bort ligger Norrtäljeviken där den nya levande stadsdelen just nu byggs. Lägenheten är på hela 117 kvm med många sociala ytor och smart planering. Bekvämligheter som bastu, bubbelbad och tre st ingångar från olika delar av tomten. Denna bostad är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats. Lägenheten disponeras enligt följande:

Vardagsrum

Ett mycket hemtrevligt rum med öppna sociala ytor. Stora fönsterpartier som ger ett trivsamt ljus i rummet. Här finns utrymme för soffgrupp och matplats för den stora familjen eller många gäster. Vitmålade väggar och snygg ekparkett på golvet.

Sovrum/TV-rum

Via dubbeldörrar nås nästa rum. Detta rum används idag som TV-rum men passar även utmärkt som sovrum. Bra storlek med bra förvaringsytor. Från det här rummet finns utgång till altanen och trädgården. Altanen ligger delvis under tak. Vitmålade väggar och fin ekparkett på golvet.

Sovrum

Direkt till vänster sett från entrén ligger det första sovrummet. Idag står det två enkelbäddar här och ett skrivbord. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Sovrum

Det andra sovrummet har plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Toalett

I anslutning till vardagsrummet finns en toalett. Mindre toalett med klinkergolv och kaklade väggar. Wc och handfat.

Kök

Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett praktiskt kök med mycket förvaring och generösa arbetsytor. Vita skåpluckor och massiv bänkskiva i ek. Ovanför arbetsytorna finns stora grå kakelplattor. Maskinell utrustning i form av induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys och lyxig vinkyl. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Badrum

Två trappsteg ned från köket nås badrummet. Innan badrummet finns utrymme för tvättmaskin samt en bastu. Svart klinker på golv och stort vitt kakel på väggarna. I badrummet finns både duschhörna och bubbelbadkar. Här finns även wc, handdukstork, handfat med kommod och spegel.

Rum

anslutning till badrummet finns ett ytterligare rum med egen ingång från trädgården. Ett mycket praktiskt utrymme som idag används som ett ytterligare förråd.
Söker du känslan av att bo i hus och även de bekvämligheter som erbjuds i en bostadsrätt? Nu behöver du inte leta längre! Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva denna enastående bostadsrätt i Brf Porter. Från Port Arthur Gatan nås denna bostad med egen ingång. Entré via det rymliga trädäcket som sträcker sig runt halva byggnaden med fint sydväst läge. Från altanen har du ett par trappsteg ned till gräsmattan som tillhör denna lägenhet. Här bor du med ett mycket centralt läge och fina promenadstråk längs vattnet. Ett stenkast bort ligger Norrtäljeviken där den nya levande stadsdelen just nu byggs. Lägenheten är på hela 117 kvm med många sociala ytor och smart planering. Bekvämligheter som bastu, bubbelbad och tre st ingångar från olika delar av tomten. Mycket praktiskt och bekvämt med golvvärme som ligger i hela lägenheten. Denna bostad är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats. Välkommen att anmäla dig till visning!

Förening

Gransätersgatan 30

Förening

Brf Porter

Allmänt om föreningen

Mindre föreningen med ett mycket attraktivt läge nära centrum. Äkta bostadsrättsförening som består av 5 st bostadsrätter. Huset är från 1952 men genomförde en omfattande ombyggnad 2010 och då bildades även föreningen.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 250 kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

Då fastigheten var nyrenoverade vid förvärvet har inga större åtgärdet skett.
Inga planerade åtgärder för det kommande året.

Överlåtelseavgift

1 000 kr

Pantsättningsavgift

350 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering