Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Götgatan 16B

Grossgärdet Norrtälje

1 775 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Götgatan 16B

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 59,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 775 000 kr utgångspris
Avgift: 2 618 kr/mån
Andel i föreningen: 0,7783%
Andel av årsavgift: 0,76%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Götgatan 16B

Mycket fin och stor 2:a på hela 59,5 kvm i populära Brf Vilan. Genomgående stilsäkra färg- och materialval i hela lägenheten. Lägenheten är mycket väldisponerad och väl omhändertagen. Här bor du i ett av Norrtäljes mest attraktiva områden, Grossgärdet, dessutom med ett av områdets bästa lägen. Balkong som ligger i ogenerat söderläge fin utsikt. En kort promenad tar dig till allt som stadskärnan har att erbjuda, mycket butiker och trevliga restauranger. I närhet finns också busshållplats, mataffär och fina strövområden. Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Ingång till lägenheten via rymliga hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till vänster. Ytterligare förvaring finns i klädkammare/förråd som ligger i anslutning till hallen. Snyggt laminatgolv med klinkerimitation och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Stort och lättmöblerat vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matplats. Snyggt parkettgolv och väggar målat i grått. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som ligger i söderläge.

Kök

Generöst kök med utrymme för matplats med upp till 5-6 personer. Luckor i ek och bänkskiva i laminat. Snygg mosaik ovanför arbetsytorna. Maskinell utrustning i form av spis, ugn, kyl/frys, köksfläkt och diskmaskin. Vitmålade väggar med snyggt tapetserad fondvägg. Mönstrad plastmatta på golvet.

Sovrum

Ett mycket trivsamt sovrum med utrymme för dubbelsäng. Bra förvaring med 3 st inbyggda garderober. Snygg fondvägg i kalkfärg, övriga väggar är målade i ljusgrå. Laminatgolv.

Duschrum

Rymligt duschrum våtrumsmatta på golv och kakel på väggarna. Snygg bård som matchar våtrumsmattan. Praktiskt vädringsfönster som även släpper in en del dagsljus. Handfat med kommod, skåp, spegel med belysning och wc.
Mycket fin och stor 2:a på hela 59,5 kvm i populära Brf Vilan. Genomgående stilsäkra färg- och materialval i hela lägenheten. Lägenheten är mycket väldisponerad och väl omhändertagen. Här bor du i ett av Norrtäljes mest attraktiva områden, Grossgärdet, dessutom med ett av områdets bästa lägen. Balkong som ligger i ogenerat söderläge fin utsikt. En kort promenad tar dig till allt som stadskärnan har att erbjuda, mycket butiker och trevliga restauranger. I närhet finns också busshållplats, mataffär och fina strövområden. Välkommen!

Förening

Götgatan 16B

Förening

Brf Vilan

Övrigt

Ekonomisk förvaltare Sweax

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Grossgärdet är ett av Norrtäljes mest attraktivaste område! Här har du närhet till precis allt du behöver. Grossgärdet är populärt av flera anledningar några av dem är Nordrona som ligger med gångavstånd från Grossgärdet. Här har du ett stort / lugnt grönområde. Det unika motionsspåret som på vintern arrangerar skidspår upp till 7 kilometer vilket uppskattas! Grossgärdet har även gångavståndet till Crossfit som ligger uppe vid Nordrona. Du har närhet till skolor och förskolor i området som är väldigt omtyckta i Norrtälje.

Närservice

Gångavstånd till Norrtäljes finaste matbutik Flygfyren där du finner handelsområdet med apotek, möbel- och klädesbutiker. Här har du även gångavstånd till Norrtäljes stadskärna!

Kommunikation

Gångavstånd till pendlarbussarna som tar dig till Stockholms innerstad på dryga timmen. Dessa pendlarbussar går var 15 minut vilket är perfekt för en pendlare!

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering