Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Esplanaden 2

Grossgärdet NORRTÄLJE

2 895 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokning

Söndag 18/4 13.30-14.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Esplanaden 2

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 82,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2:1202
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 895 000 kr utgångspris
Avgift: 4 614 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och förråd.
Andel i föreningen: 2,603%
Driftskostnad 7 235 kr/år
varav
El: 5 400 kr
VA: 800 kr
Försäkring: 1 035 kr
Beräknat antal pers: 2
2 st inglasade balkonger med öster- respektive västerläge.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Esplanaden 2

Här bor du med ett mycket centralt läge med direkt närhet till såväl stadens breda utbud av butiker och restauranger samt fina promenadstråk längs Norrtäljeån. En kort promenad tar dig till busstationen med pendlarbussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Lägenheten är bekvämt belägen på våning 3 av 5 med hiss i huset. Hissen tar dig även ned till föreningens gemensamma garageutrymme samt förråd. Brf Trollsländan är en uppskattad förening och här erbjuds de boende möjlighet att hyra en gästlägenhet, mycket praktiskt när man får besök.??Lägenheten erbjuder en mycket tilltalande planlösning med stora umgängesytor. Genomgående stilsäkra färg- och materialval i hela lägenheten. Ett generöst duschrum som är helkaklat med bra utrymme för tvättmaskintorktumlare samt suveräna arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fönster från två väderstreck som ger ett fint ljusflöde genom hela lägenheten. Från köket respektive vardagsrummet finns utgång till de 2 balkongerna som ligger i öster- resp. västerläge. Ett stort plus är att båda balkongerna är inglasade! I det stora sovrummet finns ingång till en rejäl klädkammare.

Hall

Stor välkomnande hall med gott om förvaring i en rymlig garderob med skjutdörrar. Här finns också plats för en mindre hallmöbel. Snygg ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Kök

I anslutning till hallen finns matplatsen som ligger mellan köket och vardagsrummet. Den öppna planlösningen bidrar till mycket trivsamma umgängesytor. Köket kommer från Ballingslöv och erbjuder generöst om förvaring samt arbetysytor, nuvarande ägare har även installerat en köksö för att få ännu mer plats. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av kyl, frys, diskmaskin, spisfläkt, induktionshäll samt inbyggd ugn och micro. Skåpluckorna är vita och bänkskiva i laminat. Praktiskt med vitt kakel ovanför arbetsytorna. Från köket finns utgång till den ena balkongen som ligger i ett österläge och här avnjuts gärna en kaffe i solskenet på morgonen. Fint parkettgolv, vitmålade väggar med en snygg fondtapet i grå.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i den andra änden av huset vilket innebär att man har fönster från 2 st väderstreck, det bidrar till ett fint ljusflöde genom hela lägenheten. Vardagsrummet har gott om plats för både soffa och TV-hörna. Från vardagsrummet finns utgång till den andra balkongen som då ligger i ett fint västerläge. Denna balkong erbjuder en generös storlek på hela 9 kvm. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum1

Sovrummen ligger i en separat ände av lägenheten. Det stora sovrummet ligger med ingång från vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöbel. I detta rum finns ingång till en stor klädkammare. Parkettgolv, vitmålade väggar och snygg fondtapet från Sandberg.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är mindre och har plats för en enkelsäng. Mycket praktisk förvaring i garderob med skjutdörrar. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Duschrum

Duschrummet erbjuder en sällsynt bra storlek. Direkt till vänster finns utrymme för tvättmaskin och torktumlare med mycket praktiskt arbetsyta. Ovanför arbetsytan finns överskåp för ytterligare förvaring. Duschrummet erbjuder även ett handfat med kommod, spegelskåp med belysning, wc och duschhörna med glasdörrar. Duschrummet är helkaklat med grått klinkergolv och breda kakelplattor på väggarna.

Mycket välplanerad med hiss i huset och 2 st balkonger öst- resp. västerläge!

Här bor du med ett mycket centralt läge med direkt närhet till såväl stadens breda utbud av butiker och restauranger samt fina promenadstråk längs Norrtäljeån. En kort promenad tar dig till busstationen med pendlarbussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Lägenheten är bekvämt belägen på våning 3 av 5 med hiss i huset. Hissen tar dig även ned till föreningens gemensamma garageutrymme samt förråd. Brf Trollsländan är en uppskattad förening och här erbjuds de boende möjlighet att hyra en gästlägenhet, mycket praktiskt när man får besök.

Lägenheten erbjuder en mycket tilltalande planlösning med stora umgängesytor. Genomgående stilsäkra färg- och materialval i hela lägenheten. Ett generöst duschrum som är helkaklat med bra utrymme för tvättmaskin/torktumlare samt suveräna arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fönster från två väderstreck som ger ett fint ljusflöde genom hela lägenheten. Från köket respektive vardagsrummet finns utgång till de 2 balkongerna som ligger i öster- resp. västerläge. Ett stort plus är att båda balkongerna är inglasade! I det stora sovrummet finns ingång till en rejäl klädkammare.

Förening

Esplanaden 2

Förening

Brf Trollsländan

Tv och bredband

Fiber finns indraget och man är ej låst till viss leverantör.

Parkering

Från lägenheterna kan du ta hiss ned till bilgaraget, här finns möjlighet att hyra en garageplats för 900 kr/månad. Separat kö till garageplatser, kontakta mäklaren för veta hur kön ser ut för närvarande.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Grossgärdet är ett av Norrtäljes mest attraktiva område! Här har du närhet till precis allt du kan önska. Här finns flera fina promenadstråk samt skidspår under vintertid. Grossgärdet har även gångavstånd till Crossfit som ligger uppe vid Nordrona. Här bor du med kort promenad till pizzeria, sjukhus, skola och förskola.

Närservice

Gångavstånd till ICA Flygfyren och handelsområde med apotek, möbel- och klädesbutiker. Här har du även gångavstånd till Norrtäljes stadskärna!

Kommunikation

Gångavstånd till pendlarbussarna som tar dig till Stockholms innerstad på dryga timmen. Dessa pendlarbussar går var 15 minut vilket är perfekt för en pendlare!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter