Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Siloplatsen 6

Kvarnholmen Nacka

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Siloplatsen 6

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 53,00 kvm
ekonomisk plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31904
Våning 19 av 21, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 317 kr/mån Inkl värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni & bredband
Andel i föreningen: 0,55854%
Driftskostnad 6 450 kr/år
varav
El: 3 650 kr
Försäkring: 2 800 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
HALL
Välkommen in genom säkerhetsdörren till hallen med ekparkett på golv och vitmålade väggar. Bra möjligheter till avhängning i två garderober med överskåp.

KÖK
Smakfullt inrett kök från Vedum med generösa förvaringsmöjligheter i både över och underskåp. Öppen planlösning i anslutning till vardagsrum. Köket är utrustat med följande kvalitativa vitvaror från Siemens i rostfritt: kyl och frys, induktionshäll och varmluftsugn, integrerad mikro i enkel arbetshöjd, fläkt samt integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök utan insyn. Härlig samlingspunkt i lägenheten med plats för soffgrupp och matmöbel för 6-8 sittande gäster. Härifrån nås balkongen.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och annat möblemang. Lugnt och ostört läge.

BADRUM
Ljusgrått klinkergolv, tvättställ med kommod, duschhörna med frostade glasdörrar och ljusgrått kakel på väggar. Torktumlare och tvättmaskin från Siemens med arbetsbänk ovanför.

BALKONG
Stor balkong om elva kvadratmeter med milsvid utsikt över Nacka och Svindersviken. Plats för cafégrupp och möjlighet att grilla.

BYGGNADEN

Förutom spännande karaktär och modern arkitektur innehar fastigheten en gemensam entré med hotellkänsla. Garage finns, gemensam samlingslokal och även lounge med bastu och relaxavdelning belägen högst upp i tornet.

OMRÅDET

På Kvarnholmen finns täta kommunikationer, med bl a busslinje 402 (13 min till Slussen). Från kajen finns även SL's pendelbåtar som tar er till Nybrokajen på 20 minuter. För den som vill är det inte långt att cykla in till stan. I området planeras för såväl sjökrog som närcentrum med allehanda butiker och gym.

Den nyöppnade Svindersviksbron ger en smidig förbindelse från Kvarnholmen via väg 222 till Södra länken, men även till köpcentrum som Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Här bor du på bästa läge mellan city och skärgård!
Välkommen till denna härliga tvåa med milsvid utsikt från balkong i högt och fritt söderläge! Exklusiva materialval med genomgående mycket hög standard, öppen och social planlösning utan vidare insyn. Täta kommunikationer med både buss och båt tar dig in till Slussen och Nybroplan på ca 15 minuter. Coop och flera restauranger precis runt knuten. I tillägg till detta så finns alla tänkbara bekvämligheter och service i Sickla köpkvarter och Nacka Forum. Välkommen på visning!

Förening

Siloplatsen 6

Förening

Brf Silouette

Allmänt om föreningen

Brf Silouette består av 130 lägenhet där inflyttning skedde mellan november 2017 - april 2018. Byggherre var PEAB.

PARKERING
Under markplan finns garage i 3 plan.
Föreningen disponerar 111 garageplatser som ingår i gemensamhetsanläggningen 1:134. Kostnad 1 150-1 450 kr/mån beroende på storlek.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykel- och lägenhetsförråd samt källsorterings- och barnvagnsrum m.m. finns på garage- och entréplan. Föreningen kommer även via gemensamhetsanläggning ha tillgång till gästlägenhet, bastu och relaxutrymme (belägna högst upp i fyrtornet) samt festlokal.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fastigheten är ansluten till kabel-tv, IP-telefoni och bredband via Telia Tripple Play.

EKONOMI
Upplåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som debiteras i samband med överlåtelse. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

UNDERHÅLL
Nybyggt hus, inga renoveringar är planerade.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering