Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Landåvägen 71, entréplan

Jarlaberg Nacka

2 995 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 3 700 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Landåvägen 71, entréplan

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 75,00 kvm
föreningens information
Uteplats 85 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 45
Våning 0 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 5 006 kr/mån Inkl värme, va, kabel-tv & bredband
Andel i föreningen: 0,39656%
Andel av årsavgift: 0,39656%
Driftskostnad 4 800 kr/år
varav
Värme: 300 kr
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Tillträde enligt överenskommelse
Uteplatsen är upplåten med nyttjanderätt.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 369:4
Här bor du nära City och med båtvägen från Ångbåtsbryggan i Nacka Strand når du både Stockholm City och Skärgården.
Närheten till kommunikationer, service och natur såsom Nacka Strand, Nacka Forum och vackra naturreservatet Nyckelviken gör Jarlaberg till det perfekta läget!

Jarlaberg är ett populärt område för människor i alla åldrar. Här finns det flera bostadsrättsföreningar och levande arkitektur med blandad bebyggelse. Här finns det dels grönytor men även fotbollsplan och tennisplan. I centrala Jarlaberg, på ett par hundra meters avstånd från lägenheten finns en mataffär (Tempo), Jarlabergs skola och en bussförbindelse som tar dig smidigt till Slussen på en kvart!

De närmaste omgivningarna har mycket att erbjuda: Naturreservatet Nyckelviken med herrgård, 4 H gård, café, park, joggingspår, promenadvägar och mycket mer. Perfekt för att njuta av olika årstider. Nacka Strand ligger även det på gångavstånd, här finns flera restauranger, bl.a. populära restaurang J och täta båtförbindelser med Stockholms innerstad och skärgården: SL:s Sjövägen sträcker sig mellan Lidingö och Nybroviken med många turer per dag. Forum Nacka och ICA Maxi ligger på promenadavstånd.

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med tapetserade väggar och parkett på golvet. Här finns det plats för avhängning och gott om förvaring i stora garderober med skjutdörrar och praktiskt hyllsystem.

KÖK
Ljus och välkomnande känsla i köket som är husets hjärta, här finns matplats för 10-12 personer. Flera fönster i burspråk som ger ett fint ljusinsläpp. Skåpsinreding i vitt med kyl, frys, spis och diskmaskin i vitt utförande och spisfläkt. Diskbänk med och stänkskydd i ljust kakel. Från köket nås utgången till den härliga trädgården med villakänsla. Ljust tapetserade väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp. Här finns plats för stor soffagrupp med tillhörande möblering. Tapetserade väggar och parkett på golvet.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för säng och tillhörande möblering. På golvet ligger parkett och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblering. Här finns mycket bra förvaring bakom skjutdörrar med spegelglas. Härligt ljusinsläpp från stort fönster.

BADRUM
Renoverat badrum med kakel och klinker. Här finns tvättmaskin. torktumlare, badrumsskåp, WC, förvaring samt att bostaden är utrustat med vardagslyx som bubbelbadkar.

PÅ UTSIDAN
På uteplatsen finns en rymlig uteplats av trätrall med plats för matgrupp och grill. Stora ytor med gräsmatta med rabatter för växter. Här är det sol från lunch och resten av dagen, härligt och soligt läge. Egen ingång från uteplatsen gör att lägenhet ger en villakänsla.

FÖRRÅD
Det finns ett förråd som tillhör lägenheten. Förrådet är cirka 6 kvadratmeter.

Uteplats på 85 kvm!

Renoverad 3:a med en upplåten uteplats på 85 kvm. Här kan man avnjuta solen hela dagen och anordna grillfester för de stora sällskapen.
Äntligen finns en chans att förvärva en bostad med en uteplats utöver det vanliga i Jarlaberg!

Här bor du i en renoverad lägenhet med lättmöblerade rum, genomgående ljusa nyanser och standard. En stor uteplats i soligt söderläge där det finns plats för grill, matbord och planteringar. Helt fritt och insynsskyddat läge som ger en härlig villakänsla.

Denna bostad passar dig som vill bo bekvämt med goda kommunikationer till City, ett stenkast från shopping och nöjen i Nacka forum men som samtidigt vill bo i ett naturnära läge som sällan skådas. Jarlaberg är ett mycket lugnt och bilfritt område!
På gården finns en lekplats och gemensamhetslokal som inrymmer tvättstuga/bastu/festlokal samt gästlägenhet.
Här är det lätt att trivas!

Välkommen på visning!

Förening

Landåvägen 71, entréplan

Förening

HSB:s Brf Mården i Nacka

Allmänt om föreningen

Föreningen upplåter 237 lägenheter. Kontorslokal finns på Landåvägen 45. Föreningen omfattar gård 12 Landåvägen 45-77 och gård 13 Landåvägen 4-44. Mer info på www.brf-marden.se

På båda innergårdarna (12+13) finns tvättstuga samt en gårdslokal som kan hyras för sammankomster för upp till 50 personer. Här finns även bastu. Härutöver finns på båda dessa gårdar cykel- och barnvagnsrum. Stora cykelrum finns på Landåvägen 4, 16 och 71 samt mellan Landåvägen 73 och 75. Rum för barnvagnar finns på Landåvägen 4, 71 och 75. Det finns en övernattningslägenhet att hyra.

Tv och bredband

I avgiften kabel-tv (grundutbud) och bredband från Comhem (100/10 mbit)

Parkering

Det finns ett antal garagehus som Samfälligheten äger och hyr ut till föreningarna i Jarlaberg enligt följande cirkapriser:
Motorvärmare INNE - 456 kr
Ej motorvärmare INNE - 381 kr
Ej motorvärmare UTE - 288 kr
Motorvärmare UTE - 356 kr
Bur - 556 kr
MC - 88 kr
Cemi handlägger parkeringsplatserna. Kö kan förekomma. Telefonnummer 0774-400990.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande basbelopp debiteras. Pantsättningsavgift 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren per pant. För att beviljas medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB Stockholm ekonomiska förening med en andel á 500 kr.

Renoveringar - utförda och planerade

Installerat bergvärme som komplement till fjärrvärmen 2014.
Renoverat taken nyligen 2017-2018.
Spolat stammarna 2019.

Övrigt


KOMMUNIKATIONER
Bussen tar en till Slussen på cirka 15 minuter och går regelbundet.

OMRÅDET
Området ligger i kärnan av Nacka. Men här har man även nära till vatten och riklig natur. Jarlaberg ligger i direkt anslutning till naturområdet Nyckelviken, där man kan njuta av långa promenader i den vackert lummiga miljön. Skola och förskola finns i Jarlaberg, området är perfekt för barnfamiljen med alla bilfria innergårdar och flertalet lekplatser.

Nacka Strand, med bland annat populära Restaurang J och mysiga Café Grönkulla, finns inom 5-10 minuters promenad. Från Nacka Strand kan man även ta båten in till city och skärgården.
Jarlaberg ligger ett stenkast från Forum Nacka.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering