Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda Parkväg 14A

Finnboda Hamn Nacka

5 300 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda Parkväg 14A

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 96,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 62
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 300 000 kr Accepterat pris
Avgift: 6 215 kr/mån Inkl värme, va, kabel-tv, bredband & IP-telefoni
Andel i föreningen: 1,42261%
Andel av årsavgift: 1,56856%
Tillträde Efter överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt
FÖRRÅD
Tillhörande förråd finns i källarplanet. Nås enkelt via hissen.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 20 oktober 2016
Energiklass: -
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 37:62
Med ett härligt läge över parken finns nu äntligen en stor 4:a till salu! Genomgående fräscha ytskikt, fönster åt tre väderstreck, rymliga sovrum och dubbla badrum. Stor balkong i fritt läge över parken rakt i söder. Hus från 2008 med garage under huset och stort förråd. Båt till Nybrokajen på 20 min och buss till Slussen på 10 min. Välkomna!

Med Finnbodas perfekta läge så förenas det bästa av två världar, natur och hav med närheten till City. Finnboda ligger mitt emellan söder och nya populära och expansiva Kvarnholmen. Längs strandpromenaden mot Danvikstull kan man ta sig in mot stan och samtidigt blicka ut över Saltsjön och Djurgården. I Finnboda har man satsat på modernt och komfortabelt boende med ett av Nackas bättre lägen, med närhet till stan och med naturen intill sig. Husen byggdes av HSB och stod färdiga 2008. Ett riktigt bekvämlighetsboende med garage under huset och stort förråd. Föreningen har även en övernattningslägenhet som finns att hyra för medlemmarna.

HALL
Stor hall med förvaring bakom garderober. Praktisk klinker på golvet och målade väggar.

KÖK
Vitt kök från Vedum. Maskinellt fullutrustat i rostfritt från Electrolux (diskmaskin, kyl/frys, spis/ugn samt mikro i högskåp). Gott om förvaring och arbetsytor. Här finns gott om plats för matbord. Väggen mellan kök/vardagsrum är ej bärande och går enkelt att öppna upp för att skapa en helt öppan planlösning.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är stort och lättmöblerat. Ljusa golv och väggar. Stora fönsterpartier med härlig utsikt över parken.

SOVRUM
Lägenheten disponerar tre st rymliga sovrum i varierande storlekar.

BADRUM
Badrum 1 är helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med golvvärme, badkar, ny tvättmaskin & torktumlare med ovanpåliggande bänkskiva samt skåpsförvaring.
Det andra badrummet är även det helkaklat och här finns wc, tvättställ och dusch med glasvägg.

BALKONG
Balkongen ligger i ett härligt söderläge över parken i Finnboda, sol hela dagen! Här har man bra koll när barnen är ute och leker vid parken.

Accepterat pris!

Accepterat pris! Med ett härligt och tyst läge över parken bor man bekvämt i en rejäl 4:a på närmare 100 kvm. Genomgående fräscha ytskikt, fönster åt tre väderstreck rymliga sovrum och dubbla badrum. Stor balkong i fritt läge över parken rakt i söder med sol hela dagen. Hus från 2008 med garage under huset och stort förråd. Båt till Nybrokajen på 20 min och buss till Slussen på 10 min. Välkomna!

Förening

Finnboda Parkväg 14A

Förening

HSB:s Brf Finnboda Hage

Allmänt om föreningen

FINNBODA HAGE
Finnboda Hage är en HSB-förening med 86 lägenheter fördelat på två hus. Såväl den ekonomiska som den tekniska förvaltningen sköts av HSB. Husen stod klara för inflyttning under 2008 och var den andra etappen i området.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra. Denna lokal används även som styrelserum.
Även cykelrum, barnvagnsrum och soprum finns.

KABEL-TV / BREDBAND
Kabel-TV via ComHem (ingår i avgiften).
Bredband och IP-telefoni via Bredbandsbolaget (100 Mbit, ingår i avgiften). Det finns uttag för telefon och bredband i alla rum.

PARKERING
Garageplatser i samma hus för 900 kr/mån. P-platser utanför husen för 500 kr/mån. Kö kan förekomma. Finns även gästparkering i området.

ÖVRIGT
Egen elmätare mot avräkning, föreningen har en gemensam upphandling för el. Avläsning sker var tredje månad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering