Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finnboda Kajväg 12C

Finnboda Hamn Nacka

4 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finnboda Kajväg 12C

Antal rum 2,5 rum + Kök
Boarea 61,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 62
Våning 0 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 995 000 kr
Avgift: 3 263 kr/mån Inkl värme, kallvatten
Tillträde Efter överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt
FÖRRÅD
Förråd med egen dörr ligger separat på gaveln av huskroppen.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 37:66
Drömboende vid vattnet i ett av Stockholms häftigaste lägen! Vattnet som kluckar mot strandkanten, med kryssningsfartyg, solglitter och segel och en av de vackraste vyerna som Stockholm kan erbjuda. Unikt läge direkt på vattnet i hus som stod klara slutet 2016.

Med storstadens närhet och puls samt naturnära och rofyllt läge intill Stockholms inlopp, erbjuds det bästa av två världar. Här bor du i en förening med en magnifik vy mittemot Djurgården och Skansen / Gröna Lund samtidigt som man blickar in mot Stockholm stad. Altanen ligger direkt på vattnet. I föreningen finns gott om gemensamma utrymmen och har du vänner och bekanta på besök finns en övernattningslägenhet till förfogande. Parkering finns i både garage och utomhusplatser.

2:a i original där nuvarande ägare satt upp en vägg för att få till en annan planlösning med ytterligare ett arbetsrum/sovrum. Enkelt att återställa efter behov. Nyproducerat (16/17) och modernt med ljusa färger och sober interiör. Stora fönsterpartier med fantastisk utsikt och ljus. Dubbla uteplatser där den stora som har kvällssol ligger mitt på vattnet, denna del är inglasad och går att öppna upp, blir som ett extra rum! Den andra uteplatsen vetter mot söder och här är det sol hela dagen. Kök/vardagsrum ligger intill varandra i en halvöppen planlösning. Ljust Kök från Vedum med gott om förvaring och fullutrustad maskinpark från Electrolux. Praktisk förvaring i klädkammare.

Från områdets kaj går båtar till Djurgården, Nybrokajen och Hammarby sjöstad. Perfekt för dig som har SL-kort och som vill ta dig till stan med morgonkaffet på båten. På tjugo minuter kan du promenera till Slussen längs den anlagda strandpromenaden.

Drömläge mitt på vattnet

Drömboende vid vattnet i ett av Stockholms häftigaste lägen! Vattnet som kluckar, med Djurgården, solglitter och segel och en av de vackraste vyerna som Stockholm kan erbjuda. Unikt boende som stod klart slutet 2016. Uteplatser om totalt 30 kvm med sol hela dagen. 10 min till Slussen och 20 min med båt till Nybrokajen. Välkomna!

Förening

Finnboda Kajväg 12C

Förening

HSB:s Brf Finnboda Pirar

Allmänt om föreningen

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
HSB Brf Finnboda Pirar ligger i ett unikt läge ute i vattnet i Stockholms inlopp mitt emot Djurgården. Föreningen är den 9:e av totalt 10, som HSB uppfört i området.

Föreningen består av 4 byggnader innehållande sammanlagt 92 bostadslägenheter med en bostadsarea på 7144 kvm (lägenheternas uppmätning baseras på ritning) fördelat på följande vis:

2 rum och kök, 60,5 - 68 kvm 26 st
3 rum och kök 73,5 - 78,5 kvm 28 st
4 rum och kök 83 - 106,5 kvm 38 st

Fastigheten innehas med äganderätt och föreningen är en äkta förening.

EKONOMI
Föreningen har rätt att ta ut en överlåtelseavgift om högst 3,5 % av prisbasbelopp vid en försäljning (ca 1550 kr). Samt en Pantsättningsavgift om 1,5 % av prisbasbeloppet (ca 665 kr), debiteras pantsättaren per pant.
Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget.

KABEL-TV, INTERNET
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppavtal för TV/Bredband med Comhem. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter och kostar 153kr/lägenhet.

PARKERING
Ca 37 st öppna bilplatser ingående i gemensamhetsanläggning samt 41 st. garageplatser i gemensamhetsanläggningarna varav 10 st ligger i garaget tillhörande brf Finnboda Udde och 31 st ligger i garaget på tillhörande brf Finnboda hamnplan. Platserna hyrs ut via Corepark (08-650 02 15).

Garageplats ca 1100 - 1300 kr /månad beroende på vart platsen ligger.
Markparkering ca 750 kr / Månad.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
1 st. Styrelserum med RWC och pentry i hus 1.
12 st. Kombinerade rullstols- och barnvagnsförråd.
4 st. cykelrum.
1 tvättstuga avsedd för grovtvätt. Belägen i hus 2.
1 övernattningslägenhet finns.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet finns ett förråd.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering