Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Von lingens väg 4

Rosengård Malmö

849 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Von lingens väg 4

Antal rum 3 rum
Boarea 79,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 22
Våning 9 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 849 000 kr utgångspris
Avgift: 5 407 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 0,13506%
Andel av årsavgift: 0,13506%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1969
Energideklaration
Utfärdad den 21 november 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Länsarkitekten 1
Lägenheten disponeras enligt följande:

Entré:
Man välkomnas av en stor hall med gott om plats för olika förvaringslösningar. Laminatgolv, vita väggar och spotlights i taket. I anslutning till entréhallen finner vi gästtoaletten och badrummet. Från hallen kommer man vidare till lägenhetens alla rum.

Sovrum 1:
I hallens början, direkt till vänster finner vi ett trivsamt och rymligt sovrum med plats för både säng, skrivbord samt annat önskat möblemang. På ena kortsidan finns stora garderober med glasdörrar som erbjuder förvaring. Laminatgolv och blåmålade väggar. Här möts vi av en utsikt över grönska och hela västra Malmö med Turning Torso.

Sovrum 2
Ett stort och ljust rum med laminatgolv och vita väggar. Gott om plats för dubbelsäng men även mycket god förvaring tack vare rummets storlek. Från detta rum finns en av två utgångar till lägenhetens härliga inglasade balkong.

Kök:
Stort och luftigt kök, även detta med utgång till balkongen. Plastmatta i träimitation med laminatgolv under och ljusa väggar. Skåpsinredningen går i ljust trä, grå bänkskiva samt kakel i träimitation. Här erbjuds mycket god fövaring och stora arbetsytor. Rostfria vitvaror i form av Kyl/frys, spishäll samt spisfläkt och diskmaskin. Matplats för uppemot 6 personer.

Vardagsrum:
Generöst tilltaget vardagsrum med olika möbleringsmöjligheter. Stora fönsterpartier som bjuder på mycket ljusinsläpp samt vy över Malmö stad. Även här finner vi laminatgolv samt vitmålade väggar, tillsammans med en fondvägg i sten. Vacker spegeldörr i vitt avskiljer vardagsrummet från hallen.

Badrum:
Stilrent renoverat badrum med ljust grå klinker på golvet och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegel och badkar.

Gäst-WC:
Gäst-WC med handfat i samma utförande som badrummet, klinkergolv och helkaklade väggar. Båda badrummen har renoverats av föreningen i samband med stambyte.

3:a på nionde våningen med utsikt!

Välkommen till en denna 3:a belägen på gavel högst upp i huset i stabila föreningen Hilda. Stor inglasad balkong i sydöstläge med slående utsikt över grönområden. Ytterligare attribut som renoverat badrum och gäst-wc samt välplanerade och rymliga rum helt fria från insyn.
I detta lugna och grönskade område finner vi köpcentrum, idrottsanläggningar samt bra bussförbindelser in mot stan. Välkommen på visning!

Förening

Von lingens väg 4

Förening

HSB Brf Hilda

Allmänt om föreningen

HSB Brf Hilda
Föreningen består av 767 lägenheter och 1 lokal. I fastigheten finns 16 bostadshus med tillsammans 56 trapphus med adresserna Von Lingens väg 4-126. Antal garageplatser som hyrs ut uppgår till 462 st (ca 300:-/månaden). och p-platser som hyrs ut uppgår till 234 st (ca 200:-/månaden). Föreningen tillämpar kösystem. Företaget APCOA sköter parkeringen på Hilda så kontakta dem med eventuella frågor, Tel: 08-556 306 70
Föreningens fastigheterna är med upplåtna med tomträtt. (Enligt uppgift från föreningen Hsb Brf Hilda, ska tomträttsavtalet omförhandlas år 2021)

Allmänt om föreningen:
BRF Hildas hus är belägna i norra Rosengård; nära intill ett grönskande parkområde samt Rosengårds köpcentrum. Husen är byggda mellan 1969 och 1970, och de består mestadels av en- till fyrarumslägenheter. Väster om Rosengård ligger Nobeltorget och det finns bra busskommunikationer till centrum, då det regelbundet avgår bussar från närliggande Amiralsgatan.

Gå gärna in på föreningens hemsida för mer information: https://www.hsb.se/malmo/brf/hilda/

Renoveringar:
2010-2012 Förnyelseprojektet Hållbara Hilda:
- Stambyte
- Badrumsrenovering
- Ny FTX ventilation
- Nya element
- Nytt brandvarningssystem
- Solceller
- Nya garageportar
- Fasad (Omfogning och tätning)

Alla garageportar byttes ut år 2014.
Alla hissar är nya installationen gjordes 2015-2016
Föreningens fyra garage totaltrenoverades 2017-2018

Övrigt: Föreningen har renoverat tvättstugorna, detta slutfördes under början av 2008. Tv-övervakningssystem i garage och miljöhus finns.
HSB tar vid överlåtelse av bostadsrätt ut en överlåtelseavgift och en pantsättningsavgift.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften med 3% den 1/1 2018.
Avgiften höjdes inte 2017, och planeras inte att höjas under 2019.

TV- och internetanslutning:
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem, basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Kollektivt bredband frånBredband2, 1000mb/1000mb ingår i avgiften.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering