Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Västra Skrävlingevägen 132

Gula Höja Malmö

1 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, föranmälan krävs!

Måndag 27/5 17.00-17.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Västra Skrävlingevägen 132

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 80,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 208021001-0147
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Avgift: 4 375 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-tv & bredband, grundavgift el samt balkonginglasning
Andel i föreningen: 0,17169%
Andel av årsavgift: 0,17157%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över:

Lägenhetens månadsavgift är uppdelad på följande vis enligt Riksbyggen:
Grundavgift: 3 069:-
Obligatoriska tillägg: 1 306kr:-
De obligatoriska tilläggen består av:
- Balkonginglasning 357:-
- Elavgift fast kostnad 25:-
- Kabel-TV / bredbandsavgift 66:-
- Värmeavgift 858:-


Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 25 juni 2009
Energiklass: -
Fastighetsbet. Högatorp 5
Vi välkomnas in i lägenheten av en väldigt rymlig hall där nuvarande säljare har öppnat upp planlösningen genom att riva ett antal väggar vid kök och sovrum.

2015 lades det in ett väldigt fint parkettgolv som löper längs hall, kök och det stora sovrummet. 2015 slätspacklades och målades hela lägenheten.

Direkt till höger om hallen finner vi lägenhetens kök. Köket har en härlig planlösning och ett stort ljusinsläpp. Köket renoverades 2015 och är från IKEA. Köket håller hög klass och erbjuder vit skåpsinredning som kontrasteras mot det svarta kaklet och den mörka bänkskivan. I köket finns fullhöjds kyl och frys från Bosch, ugn och mikro i arbetshöjd från Bosch, integrerad diskmaskin från Bosch, spishäll från Siemens och fläkt från IKEA. Kök och vitvaror inhandlades november 2015.

Intill köket finns bostadens ena sovrum. Detta sovrum används i dagsläget som barnrum/gästrum. I detta rum ges det plats åt enkelsäng, garderob och en skrivbordshörna. Väggarna går i ljusa toner och här ligger ett ljust laminatgolv.

Badrummet totalrenoverades även det under 2015 och håller en mycket hög standard. Svart klinkergolv, vitt kakel och en fondvägg med svart kakel vid duschhörnan. Duschhörnan har två stycken stora vikbara dörrar av glas och badrummet rymmer tvättmaskin (OBS! Ingår ej i köpet) , tvättställ med underskåp och spegelskåp med förvaring.

Lägenheten är smart planerad med en privat sovdel och en sociala del. I den privata delen hittar vi ett större sovrum, gäst-wc och klädkammare.

Lägenhetens andra sovrum inreds i dagsläget med en stor dubbelsäng, garderober och byrå. I detta sovrum finns ett ljust parkettgolv som lades in 2015 och väggarna går i vita toner. Gäst-toaletten renoverades för ett antal år sedan av tidigare ägare med ljust kakel och klinker, tvättställ med spegelskåp och wc.

I vardagsrummet återfinns ett stilrent parkettgolv och väggarna målades även här 2015. Vita väggar bryts av med en ljus fondtapet. Vardagsrummet ger plats åt en stor soffa men även ett matbord om så önskas. Från vardagsrummet når man lägenhetens inglasade balkong inredd med trallgolv. Balkongen ligger i sydöst-läge och vetter ut mot föreningens grönytor.På populära Gula Höja ligger denna välplanerade trea i toppskick! Lägenheten ligger bekvämt belägen på andra våningen och är renoverad med stilrent parkettgolv, kök i väldigt fint skick från 2015, badrum från 2015 och en stor inglasad balkong mot föreningens grönytor. Varmt välkommen på visning!

Förening

Västra Skrävlingevägen 132

Förening

Riksbyggens Brf Gula Höja

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Brf Gula Höja är en äkta förening som bildades 1967 och innehar 648 bostadsrätter fördelat över 29 huskroppar, byggnaderna är uppförda 1969-1970 och innehas med tomträtt, tomträtten sträcker sig till 2021. Fastighetens entréer har porttelefoner samt elektroniska låssystem. För såväl den ekonomiska som den tekniska förvaltningen svarar Riksbyggen. Föreningen har gemensamt elavtal med individuell enhetsmätning, som debiteras på månadsavgiften.

Läs mer på www.gulahoja.se, där finner du även kontaktuppgifter till styrelsen.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt årliga besiktningar och löpande underhåll där behovet finns och följer underhållsplanen. Genom att följa en fastställd underhållsplan och ha ordning på ekonomin arbetar föreningen ständigt för att utveckla och förbättra området. Givetvis med miljön i fokus. Vaktmästaren ser till att området hålls i trim både utvändigt och invändigt. Under åren har föreningen gjort en rad förbättringar för att hålla nere kostnader och öka säkerheten. Till exempel har lågenergilampor monterats i källarlokalerna, jordfelsbrytare har satts in i varje lägenhet och en återvinningsstation har upprättats mitt i området.
Samtliga fönster byttes 1985 och balkongfönstren är utbytta 1996.
Under 2010 infördes gemensam el.
Vatten- och avloppsstammar i kök och badrum är spolade och filmade år 2013.
Senaste året har delar av fasaden, värmecentralen och lekplatserna renoverats. Samt fiber installerats.
Under 2017-2018 byttes takpappen på husen.
Under hösten 2018 har delar av fasaden fogats om.
För mer info om gjorda eller kommande renoveringar vänligen kontakta styrelsen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen tillhandahåller en rad gemensamma utrymmen som antingen fritt får disponeras av medlemmarna eller nyttjas mot en mindre avgift. Fullt utrustad tvättstuga finns i källaren, även barnvagnsrum samt extra förråd finns i källaren. Utöver gym (161), bastu och solarium (175) finns även fritidslokal för fest (195), hobbyrum (112, 141), boulebana och ett nyrenoverat pingisrum/biljardrum (125). Goda möjligheter för avfallssortering.

PARKERING
Föreningen har ca 358 garageplatser för 225kr/mån och ca 321 p-platser för 75kr/mån. Till dessa är det separat kö. I garaget finns även tillgång till biltvätt.

AVGIFTER
Grundavgiften höjdes med 5% 1/1-19. Föreningen har ännu ej fastställt avgiftsförändringar för 2020.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Sydantenn och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internetleverantör är fiber från Ownit. Kostnaden för närvarande 66 kronor/månad, läggs på månadsavgiften.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2019-02-06). Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten och läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering