Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Spångatan 16F

Triangeln Malmö

2 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkomna!

Måndag 20/5 17.00-17.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Spångatan 16F

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 87,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 105 (1207)
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr utgångspris
Avgift: 5 404 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 0,61108%
Andel av årsavgift: 0,611%
Driftskostnad 7 782 kr/år
varav
El: 6 600 kr
Försäkring: 1 182 kr
Kommentar Bostadsrättstillägget till försäkringen ingår i avgiften.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenhetsinnehavaren disponerar utöver förrådet på balkongen ett förråd med placering i källaren i samma hus.

Byggnad

Byggnadsår 1988-1991
Energideklaration
Utfärdad den 15 januari 2009
Energiprestanda: 114 kWh/m² (Atemp) och år
Välkommen till en av de populära etagelägenheterna belägen i gårdshuset i Brf Örnen. Läget mitt i city erbjuder närhet till det mesta. Att lägenheten ligger inne på gården gör läget mycket lugnt och den fina gården erbjuder mycket grönska, två lekplatser och härlig utemiljö. Lägenheten har en mycket funktionell planlösning med två sovrum på ovanvåningen och de sociala ytorna med kök och vardagsrum på nedanvåningen. Den har dessutom två stora badrum, ett på vardera plan. Självklart är den även estetiskt tilltalande med mycket ljus, fina ytskikt och golv.

Från Spångatan nås Citytunneln på bara någon minut och City med dess stora utbud ligger precis runt knuten. Även Magistratsparken, Pildammsparken och Folket Park ligger bara en kort promenad bort. Läget erbjuder med andra ord så väl citypuls som många lugna och barnvänliga områden men framförallt mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Lägenheten disponeras enligt följande

HALL: Via hissen eller trapphuset når vi loftgången som leder oss fram till lägenheten. Loftgången är trevlig där flera av grannarna planterat och möblerat med utemöbler. Hallen är rymlig och ljus med så väl vitmålade väggar som trappa och på golvet ligger ekparkett vilken fortsätter bort mot och i vardagsrummet.

KÖK: Till höger med öppning mot hallen är det smakfulla och funktionellt renoverade köket beläget. Ljust och stort kök från 2010 med matplats för upp till åtta sittande. Här finns en platsbyggd bänk vilken förslagsvis dekoreras med fina kuddar. Köket från Ikea har vita luckor, bänkskiva i mörkbrun laminat och ett härligt Marrakechkakel med ett mönster i vitt, rött, blått, gult och grönt. Utrustning; Varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, integrerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin, samtliga maskiner från 2010.

BADRUM: I hallen finns ett av de två badrummen. Detta mycket stilrena, helkaklade badrum renoverades 2015. Svart klinker på golvet, vita större kakelplattor på väggarna, inredning i vitt och dusch bakom infällbara dörrar i glas. Njut av bekvämligheten med att ha både tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Utrustning; tvättmaskin 2015, torktumlare 2015.

VARDAGSRUM: Ljust och rymligt vardagsrum med plats för den större soffgruppen eller soffgrupp och matsalsmöblemang. Vitmålade väggar med en grå fondvägg och ekparkett på golvet. Fönsterpartiet ger ett fint ljusinsläpp åt rummet och sommartid kan balkongendörren stå öppen mot den lugna innergården. Så snart det börjar grönska ges rummet en fin utsikt över träden på gården.

BALKONG: En stor balkong belägen mot den lugna innergården med fina planteringar och grönska. På balkongen finns ett förråd och plats för stolar och bord, blommor och balkonglådor. En härlig balkong mitt i city men på ett lugnt läge.

TRAPPA: Via den vitmålade trappan når vi ovanvåningen och en mindre hall vilken leder till samtliga rum på ovanvåningen. Räcket är målat i vitt och på golvet ligger ekparkett.

SOVRUM: Detta sovrum vilket ligger till vänster från trappan är något mindre än det andra men rymmer dubbelsäng och nattduksbord. Här finns en stor garderob. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade med en grå fondvägg.

BADRUM: Av många uppskattat med två badrum där båda dessutom är mycket rymliga. Även detta badrum är helkaklat med marmorliknande kakelplattor och klinker. Inredning i vitt med gott om plats för förvaring, dusch bakom infällbara duschdörrar i glas och spotlights i taket.

SOVRUM: Detta sovrum vilket är det större av de två har väggar målade i vitt, grått och ljusrosa och på golvet ligger ekparkett. Här finns gott om plats att möblera på och om behov finns av ytterligare förvaring finns möjlighet att sätta in det här. Här finns dock redan en rymlig och välplanerad klädkammare med smart inredning.

GJORDA RENOVERINGAR:
- Kök renoverat 2010.
- Badrum på nedanvåningen renoverat 2015
- Bytt till jordade uttag samt jordat elen i hela lägenheten 2015. Utfört av elektriker.
- Bytt wc-stol, duschväggar samt blandare i badrummet på ovanvåningen 2015.
- Bytt samtliga innedörrar till massiva 2017.
Välkommen till en av de populära etagelägenheterna belägen i gårdshuset i Brf Örnen. Läget mitt i city erbjuder närhet till det mesta. Att lägenheten ligger inne på gården gör läget mycket lugnt och den fina gården erbjuder mycket grönska, två lekplatser och härlig utemiljö. Lägenheten har en mycket funktionell planlösning med två sovrum på ovanvåningen och de sociala ytorna med kök och vardagsrum på nedanvåningen. Den har dessutom två stora badrum, ett på vardera plan.

Förening

Spångatan 16F

Förening

Brf Örnen i Malmö

Allmänt om föreningen

Brf Örnen är en äkta bostadsrättsförening vilken äger marken. Det finns totalt 167 lägenheter fördelade på 11 hus i centrala Malmö med adresserna Spångatan, Norra Skolgatan, Föreningsgatan och Mjölnaregatan. Husen har byggår 1988-1991. Av samtliga lägenheter innehas alla förutom en med bostadsrätt. Föreningen har även en lokal samt en övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar. Fastighets AB Frontnine sköter den ekonomiska förvaltningen.

Besök gärna föreningens hemsida på www.ornen.se

HUSENS SKICK:
2008 Taken omlagda.
2013 Det gamla badhuset "tornet" byggdes om och innehåller idag 3 st lägenheter.
2012 Övernattningslägenheten renoverades. Nya lekmiljöer.
2018 Ny värmeanläggning.
Då husen fortfarande är relativt nya har inga större renoveringar, förutom ovan nämnda, skett. Föreningen är noga med att ta hand om sina hus och sin gård och utför löpande underhåll då behov finns.

ÖVRIGA GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Övernattningslägenhet vilken renoverades 2012. Kostnad att hyra, 300kr/natt. Cykelförråd finns inomhus med ingång från innergården. Miljöhus där källsortering sker.

TVÄTTSTUGA:
Det finns flera tvättstugor i föreningen. Närmst denna lägenhet är en tvättstuga på samma plan med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt 1 torkskåp.

TV OCH BREDBAND:
Kabel-TV: Comhem. Basutbudet ingår i avgiften.
Bredband: Telenor. Ingår i avgiften. För mer information om hastighet läs gärna på föreningens hemsida.

PARKERING:
I området finns flera garage men föreningen har inga egna parkeringsplatser eller garage. Det finns möjlighet till boendeparkering på gatorna i området. För mer information kontakta Malmö Stad.

ÖVRIGT:
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering