Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skomakaregatan 4A

Gamla Väster Malmö

3 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Skomakaregatan 4A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 83,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr C35
Våning 4 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr Utgångspris
Avgift: 4 930 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 1,377%
Andel av årsavgift: 1,376%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Förråd som ligger på våning 2.

Utöver den redovisade avgiften så tillkommer ett obligatoriskt tillägg för bredband om 100kr/mån.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 19 januari 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 81 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Gyllenstjärna 37
Från markplan tar vi hissen upp till fjärde våningen.

Lägenheten välkomnar med en väldigt rymlig hall och korridor. I början av hallen ligger ett ljust klinkergolv som sedan övergår i ett mörkare parkettgolv som löper genomgående i hela lägenheten. I hallen finns en skjutdörrsgarderob och i den långa korridoren som leder in till vardagsrummet finns två långa väggskåp med bra förvaring som ingår i köpet.

Till vänster om hallen finns bostadens sovrumsdel. Här finner vi ett master-bedroom på lugnt läge vänt in mot gårdssidan. I sovrummet får man plats med en stor dubbelsäng, byrå och garderober. 2018 byggde nuvarande ägare en lyxig walk-in-closet med smart förvaring och spotlights i tak. Hela sovrummet målades även om under 2018.

Intill det stora sovrummet ligger bostadens andra sovrum som idag används som barnrum. Rummet är perfekt storlek för barn- och ungdomsrum men kan även användas som gästrum/arbetsrum.

Vidare in i lägenheten och i mitten av korridoren finns badrummet. Badrummet håller en bra standard och är sedan byggåret 2008. I badrummet finns gott om förvaring med ett stort väggskåp och och ett djupt underskåp under tvättstället. Här finns även duschhörna med duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare. Badrummet går i ljusa toner med ljusbeige klinker och vitt kakel som lyses upp av spotlights i tak.

I vardagsrum och kök slås vi av de stora sociala ytorna. Här har man en öppen planlösning mellan köksdelen och vardagsrum. Köksdelen är förlängd i samband med att walk-in-closet byggdes och erbjuder tack vare detta extra mycket förvaring. Köket går i vita toner som kontrasteras av svart klinker och svart bänkskiva. Köksskåpen går från golv och hela vägen upp till tak för att optimera förvaringsmöjligheterna. I köket finns integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och ugn/micro i arbetshöjd.

Vardagsrummet ger plats åt en större soffa och matplats för 4-6 personer. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong i söderläge med lugna omgivningar. Balkongen är väldigt rymlig och kan inredas med större soffgrupp.

City-läge precis intill Lilla Torg!

På optimalt city-läge ligger denna inflyttningsklara trea med balkong i söderläge. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med förlängt kök, badrum med tvättmöjligheter och ett stort sovrum med lyxig walk-in-closet. I Brf Gyllenstjärnan har man tillgång till en privat spa-avdelning och en lugn innergård. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Förening

Skomakaregatan 4A

Förening

Brf Gyllenstjärnan

Allmänt om föreningen

Brf Gyllenstjärnan består av 73st bostadsrätter samt 1 hyreslokal som stod klara 2008. Föreningen bildades 2006 och huset köpets av NCC. Föreningen äger marken. Föreningen består av 3st huskroppar och under dessa finns ett garage med garageplatser som uthyres av Q-park. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Örehus och den tekniska av Enro Fastighetstjänster.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Föreningen har en gemensam Spa-anläggning med stor jacuzzi, bastu, duschar, pentry och relaxstolar. Anläggningen ligger på gårdsplan och föreningens medlemmar bokar tid via nätet. Kostnad är ca 200kr/tillfälle.
För de boende finns en gästlägenhet att tillgå för ca 200 kr/natt där det finns bäddsoffa för två, badrum samt minipentry med kyl och diskho. Gästlägenheten är belägen på Hjulhamnsgatan 8 med fönster mot gatan. Cykelplatser finns på innergården.

PARKERING/GARAGE:
Under föreningens hus finns 52 garageplatser i p-huset på Hjulhamnsgatan 4. Q-Park äger och administrerar dessa platser.
Kostnad för en plats är 1750 kr/månad (dygn), alternativt cirka 500 kr för parkering från 16:00 till 09:00. Utöver detta finns ytterligare ett antal parkeringsmöjligheter i området så som "P-huset Väster" på Grynbodgatan 3 samt boendeparkering i områdeskod GK-A. Området innefattar innerstaden innanför kanalen och Slottsparken. Boendeparkering inom detta område kostar 25kr/dygn.

FASTIGHETENS SKICK:
Då fastigheten är byggde 2008 så har det inte genomförts några större renoveringar.

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Inga större renoveringar inplanerade. Föreningen har renoverat/underhållit innergården under 2019 och detta färdigställdes v.22.

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Fastigheten ansluten via fiberkabel. Från och med 1/1 2018 har föreningen ett gruppavtal för bredband. Bredbandet (100/10mb) levereras av Comhem (100kr/mån).

EKONOMI:
Föreningen har god syn på sin ekonomi och i januari 2019 så sänktes avgiften med 8%. Föreningens lån per kvm uppgår till 8713kr enligt senaste årsredovisning.

ÖVRIGT:
Föreningen har ingen gemensam tvättstuga.

Överlåtelseavgift: 2,5% av nuvarande prisbasbelopp betalas av köparen.
Pantsättningsavgift: 1% av nuvarande prisbasbelopp betalas av köparen.

KONTAKTINFORMATION:
Hemsida: http://gyllenstjarnan.bostadsratterna.se/
Kontakt: styrelsen@gyllenstjarnan.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-05-22. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering