Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ronnebygatan 3D

S:t Knut Malmö

1 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Föranmälan krävs, ring eller maila!

Söndag 26/5 12.30-13.00

Budgivning pågår

Budgivare 1: 1 375 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ronnebygatan 3D

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 42,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 107 /1005
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Avgift: 2 708 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 2,22256%
Andel av årsavgift: 2,50226%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt - Säljaren disponerar över två förråd. Ett på vind och ett i källare.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1936
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 15 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Planeten 3
På en halvtrappa upp välkomnas vi in i denna genomgående och ljusa bostad med hög trivsel och atmosfär. En mycket välplanerad lägenhet på lugnt och lummigt läge och här är det bara att flytta in. Från sovrummet kan vi håll koll på öppettiderna på trendiga Jord snett mitt emot. Brf Ronnebygården kan skryta med bra belåning och är mycket välskött. Stadsdelen S:t Knut är lokaliserad i de centrala delarna av Malmö och är känt för sina vackra fastigheter med lummiga och grönskande trädgårdar. Hela området andas en äldre tidsepok och genomsyras av ett lugn mitt i staden. Här finns en uppsjö av populära restauranger, caféer och barer. Börja morgonen med en kaffe på Uggla kaffebar, ta en lunch på Spoonery och avluta med middag på Saiko, möjligheterna är oändliga. På andra sidan Amiralsgatan kliver vi direkt in i grönskande Folkets park med sitt rika nöjesutbud. Kommunikationsmöjligheterna är goda då Malmö Expressen finns en minut bort och promenaden till Triangeln och Citytunneln inte är lång. Kort och gott en stadsdel du kommer ha svårt att lämna! Varmt välkommen på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall
Genom en säkerhetsdörr kliver vi rakt in i den funktionella hallen. Vi välkomnas av ljusa väggar, ett praktiskt klinkergolv och naturlig avhängningsyta direkt till höger. Ovan hallen finns en smart förvaring med skjutdörrar. Redan här ges ett smakprov på bostadens estetiska känsla och härliga atmosfär.

Kök
Ett rymligt kök i vacker originalstomme med vita luckor och bevarade beslag. Här kombineras goda arbetsytor och förvaring med en tidlös och modern känsla. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Bänkyta i ek kombineras med kakel i ljus kulör.

Vardagsrum
Via den öppna planlösningen öppnar det rymliga vardagsrummet upp sig med ljusa väggar och ljust laminatgolv. Ljuset flödar in genom det stora fönsterparitet som vetter mot den lummiga innergården. Tack vare sin tilltagna yta ger vardagsrummet gott om plats för soffmöblemang med kan samtidigt med fördel, kombineras med matsalsdel eller annat önskvärt möblemang.

Sovrum
Ljust och sobert sovrum med ett brädgolv målat i mörk kulör som samsas med med ljusa väggar. Här finns utrymme för dubbelsäng men även annat sovrumsmöblemang. En större garderob finner vi direkt till vänster i rummet. Från fönstret blickar vi ut över fridfulla Ronnebygatan.

Badrum
Ljust och fräscht badrum renoverat av föreningen i samband med ett stambyte 2006. helkaklade väggar i vitt med matchande klinker i ljusgrått. Utöver WC och handfat med skåpsförvaring undertill inrymmer badrummet även dusch och spegelskåp.

Genomgående tvåa där modernitet möter bevarad charm. Välkommen till S:t Knut!

På en halvtrappa upp välkomnas vi in i denna genomgående och ljusa bostad med hög trivsel och atmosfär. En mycket välplanerad lägenhet på lugnt och lummigt läge och här är det bara att flytta in. Från sovrummet kan vi håll koll på öppettiderna på trendiga Jord snett mitt emot. S:t Knut är stadsdelen som är svår att lämna. Varmt välkommen på visning!

Förening

Ronnebygatan 3D

Förening

BRF Ronnebygården

Allmänt om föreningen

BRF Ronnebygården är en äkta förening som bildades år 1936. I föreningen finns idag 36 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt en lokal. Föreningen ligger på adresserna Ronnebygatan 3 och Falsterbogatan 3. Både ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av SBC.

FASTIGHETENS SKICK
1993 – totalrenovering av el.
1993 – renovering av fasad och balkonger.
1993 – renovering av fönster.
1993 – byte av värmeanläggning.
2006 – byte av avloppsstammar och vattenstammar och i samband med detta renoverades även alla badrum.
2011 – renovering av tak.
2014 – renovering av trapphus.
2017/2018 – renovering av fönster.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Närmsta åren kommer mindre underhållsarbeten att utföras. Såsom, renovering av en källargång, uppfräschning av trädgård, återvinningsrum, tvättstuga

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren erbjuder föreningen flertalet spännande utrymmen. Bland annat en biosalong med plats för ca 25 personer, biografen bokas via föreningens Facebook-grupp. Här finns även en bokhylla där man fritt kan låna ut samt låna böcker. Dessutom finns en snickarverkstad med massvis av arbetsyta och verktyg.
I övrigt finns ett övernattningsrum med två bäddar som föreningens medlemmar kan hyra för 50 kr/natten, cykelförvaring samt en trivsam innergård där utemöbler ställs ut om sommaren.

TVÄTTSTUGA
Gemensam tvättstuga nås från innergården. Här finns två tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel. Det finns även en torkvind.

TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till ComHem och ett grundutbud av Kabel-TV ingår i avgiften. Ett obligatoriskt tillägg om 174 kr/månad för bredband tillkommer.

FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen ser sunt på sin ekonomi och gör höjningar av månadsavgift vid behov. Inga höjningar planerade i dagsläget.

Föreningen har en informativ hemsida.

https://www.brfronnebygarden.se/

INFORMATION TILL SPEKULANTER
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljare 2019-04-18. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering