Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nobelvägen 78A

Malmö

1 350 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nobelvägen 78A

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 53,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 13
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 350 000 kr utgångspris
Avgift: 3 439 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 0,055286%
Andel av årsavgift: 5,80166%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1935
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 19 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 185 kWh/m² (Atemp) och år
Bostadens rum disponeras enligt följande:

Hall
Inne i bostadens rymliga hall välkomnas vi av ljusa, sobra väggar och vacker fiskbensparkett på golvet. Redan här ges ett smakprov på lägenhetens mysiga känsla och höga charmfaktor. Goda avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor och i direkt anslutning ligger en rymlig klädkammare som ger extra förvaring.

Kök
Till vänster i hallen når vi det rymliga och ljusa köket genom en charmig spegeldörr som är en av de vackra detaljerna i denna bostad. Ljus och fräsch skåpsinredning i vitt med matchande vitvaror som kyl/frys, spis med ugn samt goda arbetsytor och förvaring. Här kombineras en trevlig känsla med praktisk komfort. I köket finns även plats för ett matbord och vill man hellre äta middagen på gården så finns även den valmöjligheten i nära anslutning. Stort fönster mot den vackra och lummiga gården ger ett fantastisk ljus till köket.

Sovrum
Vidare in genom hallen når vi sovrummet som liksom köket är gårdsvänt med ett härligt ljusinsläpp, och minimalt med insyn för en lugn tillvaro. På golvet vilar vackert vitmålat brädgolv som adderar till rummets charm tillsammans med både takhöjd och lamprosett. Här ryms både dubbelsäng, sängbord samt byrå/garderober.
Badrum
Ljust badrum som går i stilrena och klassiska kulörval. Utöver WC och handfat inrymmer badrummet även rymlig duschkabin samt förvaring.

Vardagsrum
Sällskapsrummet är liksom övriga lägenheten vackert och inbjudande med stora fönsterpartier och samma iögonfallande fiskbensparkett som i hallen. Rummets storlek gör det lättmöblerat och ger en trevlig yta att socialisera sig på. Höga lister samt lamprosett skvallrar om byggtiden.

Badrum
Helkaklat badrum med duschhörna som avskärmas med en glasdörr. Väggarna pryds av vit kakel, och på golvet finns klinker i naturtoner som återfinns i väggarnas bård. I övrigt finns här wc, tvättställ samt handdukstork.
Rummet ahr förutsättningar för att utökas och därigenom möjligtvis skapa ett större badrum!

Citynära 30-tals pärla om 2 rum!

Charmig 30-tals pärla på citynära läge. Genomgående med vackra golv och lamprosetter som skvallrar om byggtiden tillsammans med ljusa och fräscha ytskikt gör detta till en bostad du inte får missa! Njut av rum i bra storlek med underbart ljusinsläpp från tredje våningen tillsammans med minimal insyn. Variera detta med sköna dagar på en lummig vacker innergård med murgrill och utemöbler precis jämte Malmös äldsta koloniområde.
Ett stenkast bort når du både Rörsjöparken, restauranger och cafeér samt Värnhemstorget med ett av Malmös bästa kommunikationsmöjligheter. En tågstation på Östervärn har nyligen dessutom öppnats och tillhör Malmöpendeln - som ger ytterligare möjligheter för en snabbare och smidigare rörlighet för pendlaren!

Varmt välkomna på visning!

Förening

Nobelvägen 78A

Förening

Brf Astern

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Astern är en äkta förening bildad 1934 som innehar 19 stycken bostadsrätter. Byggnaden uppfördes 1935 och föreningen äger även marken. Föreningen förvaltas ekonomiskt av SBC.

HUSETS SKICK:
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2017 och sträcker sig till 2046. Medel avsätts årligen till det planerade underhållet.

Utfört underhåll:

1990 - Fönster renoverades
1998 - Vattenstammar renoverades
1999 - Tak
2009 - Relining avlopsstammar
2012 - Ventilationskontroll/OVK
2014 - Tvättstuga renoverades
2016 - Upprustning av trädgård/Byte av värmesystem
2017 - Byte av stuprör

Planerat underhåll:
2017/2018 - Värmeeffektivisera
2018 - Avloppstammar enl. underhållsplan
- Renovering fasad enl. underhållsplan
- Dränering husgrund, påbörjas kvartal 1, 2018 klart 2
- Balkong renovering enl. underhållsplan
2019 - Målning trapphus

Föreningens ekonomi:
Ett lån tas under början av 2018 för att täcka upp de arbeten som utförs och en avgiftshöjning på 5% from 1 januari 2018. Inga fler avgiftshöjningar är planerade.

ÖVRIGT
Cykelskjul och grillplats finns på den nyrenoverade gården. Gemensam välutrustad tvättstugan är belägen i källaren. Till lägenheten hör både vinds-och källarförråd.

PARKERING
Boendeparkering finns i området och ansökan görs hos www.malmo.se. Parkering finns längs gatorna i området mot en avgift eller p-skiva.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV: Levereras av Telenor och basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Levereras av Bredbandsbolaget och tillkommer som en obligatorisk kostnad om 165 kr som läggs på månadsavgiften.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering