Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lilla Varvsgatan 21A

Västra Hamnen Malmö

3 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, föranmälan krävs!

Söndag 27/9 15.00-15.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lilla Varvsgatan 21A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 76,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3-1403
Våning 5 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 395 000 kr utgångspris
Avgift: 4 248 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-tv & bredband
Andel i föreningen: 1,1238%
Andel av årsavgift: 1,12%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Skatteverkets lägenhetsnummer är 1403. Under hösten 2020 så kommer en tvåårsbesiktning ske.

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Kryssmasten 4
Med hiss från markplan tar vi oss upp till våning 5 där denna genomgående och hemtrevliga bostad finns.

I hallen möts man direkt av det stilrena parkettgolvet som löper längs hela lägenheten. I hallen får man plats med en större garderob och byråer.

I anslutning till hallen ligger bostadens badrum som är väldigt rymligt och har alla de bekvämligheter man önskar. I badrummet finns svart klinkergolv som kontrasteras av den vita inredningen och vita kaklet. I badrummet finns tvättmaskin samt torktumlare med rymliga överskåp, kommod med dubbla lådor samt spegel med inbyggd belysning. Badrummet rymmer även en dusch med två vikbara glasdörrar.

När man kommer vidare in i lägenheten så öppnar bostaden upp sig och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Man slås direkt av den fantastiska och fria utsikten över Varvsparken från vardagsrum och kök. I vardagsrummet får man plats med soffa och tv-möblemang samt matbord för 6-8 personer. Köket är välplanerat och går i ljusa toner med vit inredning, vit dubbelvask och vitt kakel som bryts av mot en mörkare bänkskiva. Intill köket finns ett mindre rum som i dagsläget används som en lyxig walk-in-closet. Rummet lämpar sig även perfekt som arbetsrum eller förvaringsrum.

Bostadens två sovrum ligger intill varandra. Det ena sovrummet rymmer i dagläget en enkelsäng, ett skrivbord och garderober. Det andra sovrummet rymmer en dubbelsäng, skjutdörrsgarderober, byrå och sängbord. Från detta sovrum nås bostadens härliga balkong i soligt söderläge. Från balken blickar man ut över föreningens lummiga och grönskande innergård.

Superfin trea med parkutsikt och balkong i söderläge!

På femte våningen ligger denna välplanerade trea i toppskick! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där man har fri utsikt över Varvsparken. Lägenheten har två rymliga sovrum, badrum med tvättmöjligheter och en härlig södervänd balkong på lugnt läge och grönskande utsikt. Varmt välkommen på visning!

Förening

Lilla Varvsgatan 21A

Förening

Brf Fika

Allmänt om föreningen

Brf Fika är en äkta bostadsrättsförening och bildades 2017. Föreningen består av 104 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 2 hyresrättslokaler. Till föreningen hör adresserna Lilla Varvsgatan 19 A-B, 21 A-C och Mastgränd 19-23. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea Förvaltning AB.

HUSETS SKICK
Husen byggdes 2018.

Föreningen planerar att upprätta en underhållsplan under 2020. Inga större fastighetsunderhåll är planerade i dagsläget. Se vidare i årsredovisningen för mer information.

Föreningen planerar att införa gemensam el och individuell mätning och debitering. Föreningen planerar även att installera ca 10 nya el-laddplatser i samband med installationen av gemensam el. Detta planeras utföras under oktober 2020. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

EKONOMI
I avgiften ingår värme och vatten.
Föreningen har inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2020-05-26).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 182 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 1,5% av ett prisbasbelopp/pant. Beloppen är beräknade på år 2020.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

PARKERING
I föreningen finns 73 parkeringsplatser i garaget, varav 3 mc-platser (2 lediga i dagsläget 2020-09-22) och 1 el-laddplats.Kösystem tillämpas för parkeringsplatser. Garageplats för bil kostar ca 895 kr/månad, MC-plats ca 595 kr/månad samt el-laddplats ca 1 395 kr/månad.

Medlemmar har inte rätt att överlåta sina parkeringsplatser i samband med försäljning av lägenhet. När en medlem utträder ur föreningen sägs parkeringsplatsen upp och tilldelas nästa person som har längst kötid.

Föreningens medlemmar har kostnadsfritt medlemsskap utan anslutningsavgift i "M bilpool" tom 2028-10-31.

TV/INTERNET
Varje lägenhet har fiberanslutning via ComHem för TV, Internet och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 180 kr/månad tillkommer till månadsavgiften.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Cykelförråd finns i garaget och föreningen har lådcyklar som man får låna kostnadsfritt. Barnvagnsförråd finns i källaren vid samtliga trapphus. Miljöhus med ingång bredvid garaget. Övernattningslägenhet med enklare pentry, WC och dusch finns att hyra till en kostnad om 250 kr/natt.

I föreningen finns en grönskande och trevlig innergård med bland annat odlingslotter, sittplatser, cykelparkering och lekyta.

Ingen tvättstuga finns. Varje lägenhet har egna tvättmöjligheter.

ÖVRIGT
Föreningen tillåter delat ägande, med minsta ägarandel på 10% och minst en ska vara skriven på adressen.

2-års garantibesiktning samt 5-års garantibesiktning av samtliga lägenheter kommer utföras av Ikano Bostad år 2020-2021 respektive år 2023-2024.
Ikano Bostad är byggherre.

Brf Fika deltar i två gemensamhetsanläggningar avseende garage och entrégata.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://brffika.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2020-09-22) samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter