Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fredriksbergsgatan 4

Malmö

2 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fredriksbergsgatan 4

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 76,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0214
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr utgångspris
Avgift: 4 172 kr/mån värme, VA, kabel-tv och bredband.
Andel av årsavgift: 1,97%
Pantsatt Ja
Allmänt -Säljaren disponerar i nuläget två förråd om ca 10 kvm.
-Bostaden har tidigare varit två mindre lägenheter som sedan gjorts om till en större.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1934
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 8 juli 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 162 kWh/m² och år
Fastighetsbet. David 19
Nu kan vi stolt presentera denna fantastiskt fina och charmiga våning med välbevarade attribut i en byggnad uppförd 1934. Denna flotta lägenhet präglas av vacker fiskbensparkett, släta och fina ytskikt och väl tilltagen takhöjd! Samtidigt erbjuds ett stilrent renoverat kök och fräscht renoverat badrum samt tvättstuga där möjligheten att göra om till ytterligare ett badrum finns.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkommen upp till tredje våningen och denna vackra trea. I hallen finns gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Fiskbensparkett och vita väggar leder oss vidare in i lägenheten.

VARDAGSRUM
Från hallen stiger vi in i ett ljust och rymligt vardagsrum som delas upp i en del som passar utmärkt som matsal med plats för stora middagar och en del för soffgrupp och läshörna. Det bjuds på härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna där vi kan blicka vi ut mot den grönskande Rörsjöparken. Vacker fiskbensparkett vilar under fötterna och vita ytskikt pryder väggarna.

KÖK
Sällan finner man ett kök med charm som detta! I hemmets hjärta, som delas med vardagsrummet, hittar vi lyxig och stilren köksinredning från Marbodal. Luckorna går i ljusgrå nyans, stänkskydd av vitt kakel och en bänkskiva av sten kombinerat med spis, spisfläkt, kyl och frys från SMEG (2017) samt integrerad diskmaskin ger en gemytlig känsla som med fördel bjuder in till matlagning. Köket är renoverat 2017.

MASTER BEDROOM
Intill köket ligger lägenhetens master bedroom. Generöst sådant med samma vackra fiskbensparkett som är genomgående i hela lägenheten samt vita väggar. Ett härligt rum med plats för dubbelsäng och en garderobsvägg.

SOVRUM/ARBETSRUM
Längst ner i hallen finner vi det här allsidiga rummet. Självklart har vi välbevarad fiskbensparkett även här och väggarna är målade i vitt. Rummet kan användas både som sovrum såväl som barn- eller arbetsrum. Plats finns för möblering enligt önskemål.

BADRUM
Modernt helkaklat badrum i sobra färger som renoverades i samband med föreningens stambyte. Vitt kakel matchas med greige klinkers. Badrumsmöblemanget består av dusch, tvättställ med förvaring, handdukstork, spegelskåp samt wc-stol. Golvvärme finns och spotlights pryder taket.

TVÄTTSTUGA/BADRUM 2
Här finner vi tvättmaskin och torktumlare från Samsung (2017), golvvärme och spotlights i taket. En vägghängd blandare är installerad så att man enkelt kan göra om tvättstugan till ett ytterligare badrum om så önskas. Tvättställ och toalettstol finns även här samt helkaklat i vitt och klinkers i grå nyans.

Missa inte denna fantastiskt, charmiga våning!

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiskt fina och charmiga våning med välbevarade attribut i en byggnad uppförd 1934. Denna flotta lägenhet präglas av vacker fiskbensparkett, fina lamprosetter och väl tilltagen takhöjd. Samtidigt erbjuds här ett stilrent renoverat kök och fräscht renoverat badrum samt tvättstuga där möjligheten att göra om till ett ytterligare badrum finns. Allt detta finner vi på optimalt läge, ett stenkast ifrån både grönskande Rörsjöparken och Värnhemstorget med dess stora utbud av restauranger, shopping, serviceutbud, gym, goda busskommunikationer och Malmö city på promenadavstånd. Varmt välkomna hem!

Förening

Fredriksbergsgatan 4

Förening

Brf Fredriksberg

Allmänt om föreningen

BRF Fredriksberg är en äkta förening som bildades 2004. År 2005 förvärvade man totalt 3 fastigheter som innehåller 55 lägenheter varav 4 är hyreslägenheter, 4 butikslokaler samt en garagebyggnad på gården med plats för 16 bilar. Husen byggdes 1907, 1926 och 1930. Vind exploaterades under 2014 vilket har givit intäkter till föreningen. Föreningen äger tomten och förvaltningen sköts av Bredablick.

FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har god syn på sin ekonomi och det finns inga beslutade avgiftsändringar per 2019-04-08. Budget och underhållsplan finns i annonsen på MOHV.se. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSETS SKICK
Vattenstammar: Bytta 2012
Avloppsstammar: Bytta 2012 (i samband med stambytet renoverade föreningen samtliga badrum)
El: Uppdaterad 2011
Uppvärmning: Fjärrvärme installerad för ca 30 år sedan.
Fönster: Bytta 1991 samt 2013.
Balkonger: renoverade 2011.
Trapphus: Uppfräschat under 1980-talet. Renovering planeras under 2017 för Malmgatan 16 och Fredriksbergsgatan 2.
Tak: renoverat under 2013-2014.
Tvättstuga: Renoverad 2008.
2018: Installation av säkerhetsdörrar har påbörjats. Installation pågår fortfarande och kommer att vara klart under 2019.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam tvättstugor finns i angränsande fastighet med fyra tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp, mangel. Planer finns på att renovera en övernattningslägenhet för medlemmar att utnyttja.

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-tv via Canal Digital. Basutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband via Ownit 100/100 Mbit/s är obligatoriskt till en kostnad av 125 kr/mån.

PARKERING
Garagebyggnad finns på gården med plats för 16 bilar, kostar 545 kr/månad. Kösystem tillämpas. I övrigt råder boendeparkering i området, vilket innebär parkering på gatorna enligt kommunens föreskrifter. Mer info på www.malmo.se/boendeparkering

För mer info besök gärna www.fredriksberg.net

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-04-08. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering