Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bullerbygatan 107

Gyllins Trädgård MALMÖ

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bullerbygatan 107

Antal rum 2 rum
Boarea 67,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 107
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 856 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv
Andel i föreningen: 5,1072%
Andel av årsavgift: 5,1072%
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd beläget i separat gårdshus.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3 glas
Hall
Vi träder in i en hall med mörkare klinkergolv och vita väggar. Här finns både plats för avhängning samt flertalet inbyggda garderober som erbjuder gott om praktisk förvaring. Hallen ansluter till samtliga rum i bostaden.

Sovrum
Direkt till höger i hallen ser vi lägenhetens generöst tilltagna sovrum med gott om plats för dubbelsäng, byrå samt annat önskat möblemang. Även i detta rum finns en större garderob som erbjuder ytterligare förvaring. Ljusinsläpp från två väderstreck ger en ljus tillvaro tillsammans med vitmålade väggar och fint parkettgolv.

Badrum
Vidare in i hallen finns bostadens rymliga badrum med en större duschhörna med glasväggar, wc, tvättställ, handdukstork samt spegelskåp. Utöver finns här dessutom tvättmaskin och torktumlare tillsammans med överskåp. Praktiskt och bekvämt. badrummet är för övrigt helkaklat med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Ett fräscht och modernt badrum.

Vardagsrum/kök
Borterst i hallen når vi lägenhetens sociala ytor i välplanerat utformande med öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet och köket har ett fint ljusinsläpp tack vare de generösa fönster- och dörrpartierna. Härifrån nås den rejäla balkongen om hela 16 kvm i solsäkert söderläge. Vardagsrummet ger möjlighet till olika möbleringsalternativ och rymmer soffgrupp, tv möblemang samt matbord om 4–6 personer. Även här möts vi av vitmålade väggar och samma enhetliga parkett som i övriga lägenheten.

Kök
Väl tilltaget och ljust med skåpinredning i vitt som bryts av bänkskiva i rostfritt och vitt kakel. Här finns mycket plats för förvaring och bra med arbetsyta samt utrustning så som diskmaskin, spis/ugn, spisfläkt samt kyl och frys. Fönster över bänkytan ger ljus från ytterligare ett väderstreck och adderar ytterligare ljusinsläpp. Vita väggar och parkett på golvet.

Balkong
Lägenhetens guldkorn om 16 kvm i härligt solsäkert söderläge. Här ryms både soffgrupp, solstolar och grill för härliga dagar och kvällar.

Stor 2:a med 16kvm balkong i söderläge!

Varmt välkomna på visning av denna ovanligt stora 2: a i hjärtat av Gyllins trädgård! Här finner du hela 67 välplanerade kvadratmeter i modern tappning med en solsäker balkong i härligt söderläge om hela 16 kvm! Generösa ytor, gott om förvaring, parkettgolv och rejält badrum med tvättmöjligheter är några av dess attribut. Omgivningarna bjuder på närhet till natur, liksom bra kommunikationer in till stadskärnan men även närhet till ringvägarna som med enkelhet tar dig bortom staden.
Varmt välkomna på visning!

Förening

Bullerbygatan 107

Förening

Brf Tjorven 2

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Tjorven 2 består av 32 lägenheter, varav 8st är hyresrätter. Lägenheterna uppfördes 2013 och föreningen bildades 2014. Föreningen äger marken. Föreningen består av Bullerbygatan 107, 109, 111, 113, 115 och 117.

FASTIGHETENS SKICK
Det finns i dagsläget inga planerade renoveringar. Föreningen har under åren ej gjort något större underhåll och upprättade under 2018 en underhållsplan för kommande år.

EKONOMI
Föreningen har inga planer på att höja avgiften under 2019-2020. Avgifterna har inte ändrat årsavgifterna sedan december 2015 när bostadsrätterna uppläts.


PARKERING
Föreningen förvaltar över 32st parkeringsplatser. Kostnad ca 300kr/mån. Man mailar till BrfTjorven2@hotmail.com och anmäler sitt intresse. Max 1 plats per lägenhet, outnyttjade parkeringsplatser blir gästparkeringar.

GEMENSAMHETSUTRYMME
I föreningen så finns det 2st cykelförråd.

KABEL-TV & BREDBAND
Föreningen tillhandahåller kabel-tv via Comhem och bredband levereras via Ownit eller Comhem. Kabel-TV ingår i avgiften men bredband ingår ej.

Ovanstående uppgifter är inhämtade berörd förening 5/10-2019. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering