Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Albinsrogatan 55

Borgmästaregården MALMÖ

1 595 000 kr

Se alla bilder


Visning

Föranmälan krävs, ring eller maila!

Måndag 9/12 17.00-17.30

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Albinsrogatan 55

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 59,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 170
Våning 1 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 613 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband
Pantsatt Ja
Allmänt Andelsprocent 0.2451 %
Andelsprocent kapital 0.2451 %
Andelsprocent årsavgift 0.2542 %

Säljaren disponerar i dagsläget över: Vindsförråd + matkällarförråd.

Föreningen har ett gemensamt elavtal och de boende faktureras via avgiftsavin. Kostnaden varierar efter förbrukning och ingår ej i den redovisade avgiften.

Säkerhetsdörr finns in till lägenheten.

Hatthylla och skänk i hallen ingår inte i köpet.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Nu erbjuds denna välplanerade och inflyttningsklara tvåa med stilrent renoverat kök och badrum på attraktiva Borgmästaregården.
Med en härlig planlösning och sobra färgval är detta ett hemtrevligt och smakfullt boende. Närheten till både myllrande folkliv och gröna promenadstråk gör att man får det bästa av flera världar, här finns något för alla! Lägenheten ligger på insynsskyddat läge med balkong i väster och är perfekt för så väl det yngre paret som pensionären.

Bostaden disponeras enligt följande:

När man stiger innanför dörren möts man av en väldigt rymlig hall med ljusgröna väggar och ett svart klinkergolv med golvvärme. I hallen finns en inbyggd garderob och gott om plats för avhägning av ytterkläder.

Från hallen nås lägenhetens badrum som renoverades under 2013 och håller en mycket hög standard. Badrummet är såväl rymligt som ljust med vitt kakel och mörkgrått klinker som lyses upp av lampa ovanför spegeln samt belysning integrerad i spegeln. Här finns en stor duschhörna med glasskjutdörrar. I badrummet finns även mycket förvaring i form av underskåp och plats för hylla.

Sovrummet ligger intill badrummet med ljust parkettgolv och en stor garderob med skjutdörrar. I sovrummet får man plats med en stor dubbelsäng samt övrig sovrumsförvaring. Fönstret vetter mot byggnadens baksida med väldigt lite insyn och ostört läge.

Bostadens kök håller absolut toppklass. Här samsas vita, högblanka köksskåp med vitt kakel och samma mörka klinkergolv med golvvärme som i hallen. I köket har man alla bekvämligheter man kan tänka sig såsom integrerad kyl och frys, inbyggd micro och ugn i arbetshöjd, spishäll med kolfilterfläkt och integrerad diskmaskin. I hela lägenheten finns 3-fas el och jordade eluttag. I köket får man plats med ett matbord för ca 4 personer.

Lägenhetens vardagsrum går i ljusa toner med ljusgråa släta väggar. I vardagsrummet ligger ett vackert parkettgolv i original och här får man plats med en större soffgrupp, matbord och mediamöblemang. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong i västerläge där det finns såväl belysning som eluttag.

Smakfullt renoverad!

Nu erbjuds denna välplanerade och inflyttningsklara tvåa med stilrent renoverat kök och badrum på attraktiva Borgmästaregården.
Med en härlig planlösning och sobra färgval är detta ett hemtrevligt och smakfullt boende. Närheten till både myllrande folkliv och gröna promenadstråk gör att man får det bästa av flera världar, här finns något för alla! Lägenheten ligger på insynsskyddat läge med balkong i väster och är perfekt för så väl det yngre paret som pensionären. Välkommen på visning!

Förening

Albinsrogatan 55

Förening

Riksbyggen Brf Malmöhus nr 17

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Riksbyggens Brf Malmöhus 17 är en äkta förening som bildades 1969. Föreningen består av tre stycken trevåningshus och två stycken åttavåningshus, innehållande totalt 312 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Bostadsrättstillägg ingår och tecknas av föreningen. Observera att du som köpare ska ha en vanlig hemförsäkring dock. Inom kort kommer ny energideklaration att upprättas, då giltighetstiden för föregående har löpt ut.
För med information besök föreningens hemsida: www.malmohus17.se

HUSETS SKICK
Genomförda renoveringar:
- 2018/2019 (klart november 2019) Byte av tappvattenstammar och elstammar (ny central i varje lägenhet). Alla lägenheter har nu fått möjlighet att koppla in 3-fas.
- 2016 Nybyggt miljöhus
- 2015 Renovering av hela värmesystemet för att bl.a. uppnå en bättre fördelning av värmen
- 2014 Tvättstugor
- 2012 Brandvägar för räddningtjänsten
- 2012 Obligatorisk ventilationskontroll
- 2011 Installation Digital-tv
- 2011 Installation individuell elmätning
- 2010 Installation bredband och IP telefoni
- 2006 Fönster
- 2000 Balkonger

Kommande renoveringar:
2020 Renovering av hissar med utbyggnad till entré.
Om ca 2-3 år planers relining av avloppsstammar.

EL
Fr.o.m. 2010-07-01 är föreningen ansluten till gruppinköp av el. Detta innebär att vi tillsammans nu köper in el betydligt billigare än vad man som enskilt hushåll skulle kunna gjort. Man beräknar en besparing per år på c:a 1200-1500 kr. i snitt per hushåll. Varje hushåll betalar för sin egen förbrukning och faktureringen sker via hyresavin.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften 2019 med 3% inför kommande renoveringar. Föreningen planerar att höja avgiften med 2% 2020. Troligtvis kommer en höjning med 2% per år ske de närmsta åren, men ännu har inget besluts fattats.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgiften om 2,5 % av ett prisbasbelopp och en pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp. Båda betalas av köparen.

PARKERING
Det finns 85 st garageplatser samt 200 st parkeringsplatser utomhus. För närvarande är det lång kö till garageplats. Garageplats: 285 kr/månad. Utomhusplats: 140 kr/månad. För att reservera en parkeringsplats eller ställa sig i kö till garageplats, mejla styrelsen@malmohus17.se

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till Kabel-TV via Com Hem.. Basutbudet ingår i avgiften.
Föreningen är ansluten till bredband och IP-Telefoni via NetAtOnce. 1000 Mbps (1000/1000) bredband ingår i månadsavgiften.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns tvättstugor i källaren i varje hus. För att boka tvättid låser man fast sin tvättkolv på tavlan bredvid tvättstugan.
Det finns allhobbyrum, fasta hobbyrum samt fritidslokal. Cykelrum finns i källaren.

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening 2019-11-18. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering