Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rudeboksvägen 630

Gunnesbo Lund

1 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rudeboksvägen 630

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 68,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 153
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 3 765 kr/mån inkl bredband, p-plats, värme, vatten & kabel-tv
Andel i föreningen: 0,4756%
Andel av årsavgift: 0,47559%
Driftskostnad 5 362 kr/år
varav
El: 4 200 kr
Försäkring: 1 162 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Angivna kostnader är nuvarande ägares kostnader. Dessa kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt - Till lägenheten hör två förråd. Ett kallförråd vid lägenhetens entré samt ett varmförråd i källaren i separat byggnad.
- Det ingår en parkeringsplats till lägenheten
- Trädgården är upplåten med nyttjanderätt

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1987
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Fastighetsbet. Domarringe 1
På trivsamma och alltid lika omtyckta Gunnesbo har ni nu möjlighet att bli ägare till en riktigt fin marklägenhet med snudd på radhuskänlsa. Utmärkt läge i området med trädäck och trädgård åt väster och med stensatt uteplats på framsidan med morgonsol. Brf Domarringen är en solid och stabil föreningen som stoltserar med oförändrade avgifter de senaste 16 åren. Denna delen av Gunnesbo ligger riktigt bra med tågstationen alldeles intill varifrån Pågatågen tar dig till Malmö på under 20 minuter. Området, som byggdes på slutet av 80-talet är väl uppvuxet, en riktig idyll, med flertalet lekplatser och grönområden med fruktträd. Vill ni bo i ett välskött område i en välmående förening har ni hittat rätt - oförändrade avgifter senaste 16 åren! Flertalet välsorterade stora matbutiker finns på gångavstånd och någon enstaka minut längre bort ligger Nova Lund shoppingcenter. Till stan cyklar ni på 15 minuter, annars åker ni stadsbuss linje 4 som går förbi föreningens område.

HALL
Samtliga rum i lägenheten är väl tilltagna, så även hallen. Gott om plats vid entrén för avhängning. Laminatgolv och vita väggar.

BADRUM
Under 2018 lät badrummet totalrenoveras, kvalitetsdokument finns. Resultatet är ett mycket fint och smakfullt. Grå klinkers på golvet med golvvärme och väggarna lät kaklas i vitt. Inrett med badkar med tillhörande duschvägg & takdusch, spegelskåp med belysning & eluttag, tvättkommod med dubbla utdragbara lådor, handdukstork, wc samt extra eluttag på väggen vid handfatet.

TVÄTTSTUGA
Jämte badrummet ligger tvättstugan som även den är renoverad under 2018 då man lät installera ny bänk- och väggförvaring, klinkers på golvet samt målning av väggar och tak. Tvättmaskin och torktumlare från 2013.

SOVRUM
Sovrummet är rejält med plats för mycket förvaring. Möbleras med fördel med garderober längs den högra väggen, de som idag finns här ingår i köpet. Ytterligare förvaring får plats vid fotändan av sängen där ni kan placera exempelvis byrås. Självklart ryms det en stor dubbelsäng här. Placeringen är lugn med fönster som vetter mot er egen uteplats med omkringliggande häck. Laminatgolv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger med fönster och altanutgång åt väster. Parkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Köket är stort och rymmer ett ordentligt bord, vill ni ändå har ett matsalsbord i vardagsrummet får det plats utan att tumma på yta för soffmöblemang.

TRÄDGÅRD & UTEPLATS
Lägenheten har två uteplatser, en på framsidan med morgon- och förmiddagssol samt trädgård & trädäck på baksidan med eftermiddag- och kvällssol. På framsidan är uteplatsen stensatt och stor nog för mindre frukostmöblemang. Baksidan är lägenhetens verkliga trumfkort! Här finner ni stort trädäck med integrerad belysning och överhängande markis. Här kan ni ha många sköna sommarkvällar med grillning och umgänge. Lagom stor gräsmatta där ni kan anlägga rabatt om ni så önskar. Bra insynsskydd med väl uppvuxen häck och staket runt om.

KÖK
Stort kök med plats för större sällskap. Vit köksinredning i vinkel med gott om förvaring både i bänk- och väggskåp. Ljusa väggar samt mörk klinkers på golvet.
Vitvaror: spis/ugn (Electrolux 2018), diskmaskin (Electrolux 2018), kyl, frys samt spisfläkt.

Äntligen en markplanstvå på Gunnesbo!

Välkomna hem till denna trivsamma markplanstvåa med täppa & trädäck åt väster, nyrenoverat badrum och egen tvättstuga.
- Parkeringsplats & bredband ingår också i avgiften.

Förening

Rudeboksvägen 630

Förening

Riksbyggen Brf Domarringen

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Domarringen 1 i Lunds kommun med därpå uppförda 19 st byggnader med 184 lägenheter och 1 lokal. Byggnaderna är uppförda 1987-88. Fastighetens adress är Rudeboksvägen 568-936 i Lund. Riksbyggen sköter den tekniska och ekonomiska förvaltningen.

Föreningens 184 bostäder fördelas enligt följande:
64 st - 2 rum och kök
60 st - 3 rum och kök
60 st - 4 rum och kök

EKONOMI
Föreningens egen syn på ekonomin är att den är mycket god. Under de senaste 16 åren har föreningen haft oförändrade avgifter. Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsändringar. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.


PARKERING
83 st garageplatser samt 112 st parkeringsplatser. Besöksparkeringar finns vid norra infarten till området. Parkeringsplats tilldelas automatiskt den boende vid lägenhetsöverlåtelse och till garagen är det separat kö. Kostnaden för garage är 180kr/mån-

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en föreningslokal med plats för ca 50 personer som kan hyras av medlemmarna, mer info på hemsidan: www.domarringenlund.se/foreningslokal.html

TV & BREDBAND
Grundutbud genom kabel-tv från ComHem ingår i avgiften. Bredband levereras av ComHem och ingår också i avgiften.

UNDERHÅLL
2019 - Ny lekplats på området
2017 - Underhåll av garageportar och målning av garage
2017 - Värmeväxlare
2016 - Tvättning / målning plåtar
2016 - Rensning av ventilationskanaler
2011 - Lagning / målning plank
2011 - Lagning av tegelfasader
2011 - Spolning av avloppssystem
2009 - Underhåll av lekplatser

För mer info och kommande underhåll, se senaste årsredovisningen.

ÖVRIGT
Föreningen tillåter delat ägande men vill att den som bor i lägenheten äger 5%, till exempel om föräldrar köper lägenheten för sina barns räkning.

Besök gärna föreningens hemsida på: http://www.domarringenlund.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser/garage, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering