Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rudeboksvägen 50

Gunnesbo Lund

2 795 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 800 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rudeboksvägen 50

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 92,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 74
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr utgångspris
Avgift: 6 090 kr/mån inkl. värme, vatten, TV, p-plats & bredband.
Andel i föreningen: 0,65763%
Pantsatt Ja
Allmänt - Till lägenheten hör ett källarförråd, beläget i samma byggnad. Hiss finns
- Trädgården är upplåten med nyttjanderätt. Detta innebär att den inte ingår i bostadsrätten med att ägaren till bostadsrätten har rätten att nyttja den och också sköta den.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1985/86
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 13 november 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

HALL

Rejäl hall med plats för avhängning åt vänster. Längre in i hallen finns även en klädkammare som verkligen är väl tilltagen. Mörk klinkers och ljusa väggar.

VARDAGSRUM

Kök och vardagsrum ligger i halvöppen lösning och tillsammans skapar de ett härligt rum med mycket fönster och ljusinsläpp. Plats för stort matbord som rymmer hela familjen. Fönster och altandörr vetter ut mot trädäcket och gräsmattan. Ljust laminatgolv och ljusa målade väggar.

KÖK

Smakfullt kök med träluckor, dubbelvask, grått kakel och bänkskiva i laminat. Fullt utrustat med kyl och frys i fullhöjd (Husqvarna), diskmaksin (Bosch), spis/ugn (Husqvarna) samt spisfläkt. Ljust laminatgolv och ljusa målade väggar.

BADRUM

Fräscht och helrenoverat badrum med tvättmaskin. Tidlösa materialval ed vita helkaklade väggar och mörk klinkers på golvet. Inbyggt badkar klätt med mörkt kakel. Inrett med kommod med dubbla utdragbara lådor, spegelskåp, WC, handdukstork (vattenburen). Kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Samsung).

SOVRUM 1

Det största sovrummet ligger en ena hörnan av bostaden och rymmer dubbelsäng. Stort nog för att möblera med extra garderober. Laminatgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2 & 3

Mellan köket och det större sovrummet ligger två sovrum som är identiska i storlek. Perfekt som hemmakontor eller sovrum för familjens minsta. Laminat och ljusa väggar.

SOVRUM 4

Det fjärde sovrummet nås från vardagsrummet och har fönster som vetter mot trädäcket. Laminatgolv och ljusa väggar.

UTEPLATS

Att ha en uteplats är något som många drömmer om. Här kan ni möblera med stort matbord på trädäcket och njuta av vår- och sommarsolen. Stort nog för att även ha solstolar eller odlingslådor. Intill trädäcket finns mindre grästäppa.

Fin lägenhet på hörna med både trädäck och trädgårdstäppa! Renoverat kök & bad!

En trivsam och ljus markplanslägenhet på populära Gunnesbo med renoverad interiör, stort trädäck, grästäppa och fyra sovrum! Med sina många sovrum lämpar sig bostaden verkligen för familjen och att kunna ha sin egen trädgård och sitta ute och njuta är såklart en stor fördel den varmare halvan av året. Invändigt är lägenheten genomgående renoverad med modernt kök och helkaklat badrum med badkar. Bra och lagom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, som har fönster mot träddäcket och den egna gräsmattan, vilket gör det enkelt att ha uppsyn över de små i familjen.

Området, som byggdes på slutet av 80-talet är väl uppvuxet, en riktig idyll, med flertalet lekplatser och grönområden med fruktträd. Flertalet välsorterade stora matbutiker finns på gångavstånd och någon enstaka minut längre bort ligger Nova Lund shoppingcenter. Till stan cyklar ni på 15 minuter, annars åker ni stadsbuss linje 4 som går förbi föreningens område.

Till lägenheten hör en egen parkeringsplats, som ingår i avgiften. Även bredbandet ingår i avgiften.

Välkomna att boka in er på visning!

Förening

Rudeboksvägen 50

Förening

BRF Fornfyndet

Allmänt om föreningen

Brf Fornfyndet är en äkta förening som bildades 1985/1986 och omfattar 178 lägenheter, varav fyra utgör förskola. Lägenheterna ligger i 2- respektive 4-planshus. Inom området finns bl a lekplats, förrådsbyggnader och parkeringsplatser. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och Bredablick den tekniska förvaltningen.

EKONOMI
Avgiften senast i januari 2020 med 1%. Inför 2021 var avgiften oförändrad. Inga beslutade avgiftsjusteringar finns idag (kontrollerat 2021-04-27). Föreningens senaste årsredovisning finns på MOHV.se.

UTFÖRT UNDERHÅLL
2021 Renovering av parkeringsplatser, installation av laddstolpar
2019 Byte av FTX-fläktar i lägenheterna
2019 Installation av tag-system i portar, tvättstugor mm
2016/17 Renovering och målning av träplank
2016/17 Spolning av avloppsledningar och dagbrunnar
2016 Obligatorisk ventilationskontroll utförd, renovering av lekplats.
2015 Dränering av föreningens samtliga fastigheter
2011 Tvättstugor & Yttre belysning
2009 Spolning av avloppsstammar
2008 Renovering fönster

PLANERADE RENOVERINGAR
Det planeras att installera tag-system till de allmänna utrymmena, såsom förråd och tvättstugor samt digitalt bokningssystem till tvättstugorna.
Föreningen planerar att renovera parkeringar, asfaltera gångstigar och renovera grönytor och gårdar.
Byte av FTX-aggregat (ventilation) i samtliga lägenheter och beräknas vara klara under 2019. Läs mer i senaste årsredovisning.

GEMENSAM EL
Föreningen köper gemensamt in el till samtliga lägenheter i föreningen. Varje lägenhet debiteras för sin förbrukning. Avläsning sker en gång per år och baserat på årsförbrukningen beräknas månadsavgiften för det kommande året. Efter avläsningen korrigeras debiteringen för det gångna året genom en förnyad årsberäkning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Varje kvarter har två tvättstugor som är belägna i höghusen och det finns totalt sex tvättstugor i föreningen. Bokning av tvättid sker digitalt. Tid kan bokas i samtliga tvättstugor. I samma hus som expeditionen finns bastu att tillgå. Det finns en fritidslokal på Rudeboksvägen 66 som kan bokas för 100kr per dag. Föreningen har en övernattningslokal som kan bokas av medlemmar, till en kostnad av 100:- per dygn. Det finns även cykelförråd, det närmsta ligger på samma gård som lägenheten.

PARKERING
Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. Vill du ha en extra parkeringsplats vänder du styrelsen. Det finns ett antal p-platser som går att hyra med eller utan el för motorvärmare på Rudeboksvägen. Föreningen har också ett motorcykelgarage där man kan hyra plats. Kostnaden är 180 kronor/månad (utan el) eller 240 kronor/månad (med el för motorvärmare).

TV OCH INTERNET
Kabel-TV via ComHem (grundutbud) samt Bredband via Bahnhof (100/100mbit), ingår i avgiften.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande, men vill att den boende äger minst 10%

Föreningens hemsida www.fornfyndet.se

Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter