Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Möllegatan 9B

Centrum Lund

1 875 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Möllegatan 9B

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 37,10 kvm
Uppmätning SS 21054:2009

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00003
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 875 000 kr Utgångspris
Avgift: 2 907 kr/mån inkl värme, VA och kabel-TV
Andel i föreningen: 3,89155%
Andel av årsavgift: 3,91562%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt - Till lägenheten hör ett källarförråd.
- Lägenheten har säkerhetsdörr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1906/07
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 2007
Fastighetsbet. Kvarnvingen 9
I de mer än 100 år gamla kvarteren kring Jutahusen skapas en riktigt skön atmosfär med anrika fastigheter och kullerstensgator. Läget går inte att klaga på med ca 5 minuters promenad till centralstationen och lika 10 minuters cykel till Universitetet. Läget är alltså perfekt om du står inför en tids studier då du med cykel enkelt kan ta dig till såväl Juridicum och universitetet som LTH och Ekonomicentrum. Dessutom är det promenadavstånd till det mesta som Lunds centrala delar har att erbjuda med cafeér, restauranger och shopping. Området är lugnt och gränsar i söder till det grönskande S:t Månslyckans koloniområde och några minuter bort ligger blomstrande Stadsparken som är mycket populärt för picknick och för den löpsugne. Fem minuter från Möllegatan 9 intill Stadsparken ligger Högevallsbadet med Actic gym där man som student kan träna för 299/månad och då även nyttja badet.

Föreningens innergård är verkligen en egen oas med grill och sittplatser under sommarhalvåret.

Välkomna på visning av denna förtjusande etta i ett av Lunds mest omtyckta område!

HALL
Lägenheten har säkerhetsdörr vilket såklart bidrar till en ökad trygghet men också till en lägre försäkringspremie och ett tystare och lugnare boende. I hallen ligger det parkettgolv och väggarna är tapetserade och målade i vitt. Genom att sätta upp ett smart hyllsystem såsom nuvarande ägare gjort, skapas det mycket förvaring på liten yta (hyllsystemet ingår i köpet). Hallen ger plats bra avhäning till höger innanför dörren och motsatt sida ligger en bra och rymlig klädkammare.

SÄLLSKAPSRUM
Redan i hallen men kanske framför allt i vardagsrummet vittnas det om att huset har anor från vårt förra sekelskifte - högt i tak, stora fönsterpartier och djupa fönsterbänkar i sten. Rummet är väl tilltaget och ni kan enkelt möblera med rejäl säng, soffa, TV-möbel och ändå ha plats för byråer eller extra garderober för den som behöver mer förvaring. Parkettgolv och vita tapetserade väggar.

BADRUM
Riktigt fräscht badrum som totalrenoverades under 2018. Fint utrustat med golvvärme, dusch med takdusch, spegelskåp med belysning och eluttag, kommod med dubbla utdragbara lådor, WC samt infällda spotlights i taket.

KÖK
Många ettor saknar ett rejält kök med yta för en riktig matplats. Här kan ni möblera med ett bra matbord så ni kan ha långa middagar eller ett långt studiepass. Köksinredning med vita luckor och mörk bänkskiva i laminat. Den djupa fönsterbänken i köket fungerar som en extra hylla för smått och gott, charmigt! Fönstret vetter ut mot föreningens lummiga innergård. Köket har parkettgolv och ljusa tapetserade väggar.

Vitvaror: integrerad kyl/frys (Whirlpool), spis/ugn (Gorenje), kolfilterfläkt (Gorenje) samt inbyggnadsmikro (Whirlpool).
Mycket trivsam sekelskiftesetta på fint läge nära stan. Nytt badrum och renoverat kök. Välkomna!

Förening

Möllegatan 9B

Förening

Brf Jutamöllan

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Brf Jutamöllan är en äkta förening som bildades 2003. Föreningen förfogar över ett hus byggt 1906 med sammanlagt 20 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Jutamöllan innefattar 4 trappuppgångar; Möllegatan 9A-B och 11A-B.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

UNDERHÅLL
2016 Byte av maskiner i tvättstugan i 9A
2016 Installation av säkerhetsdörrar i alla lägenheter
2014 Installation av ny värmecentral
2012 Fogning av fasad, isolering av vind, renovering av tak, renovering av balkonger, reperation av skorstanar inkl plåt
2011 Ommålning av trapphus
2007 Spolning av stammar (utbytta 1974)
2007 Byte av fönster

ÖVRIGA UTRYMMEN
På gården finns plats att förvara cyklar. I källaren finne en snickarverkstad/hobbyrum som medlemmarna kan nyttja. Avfallshantering finns på gården..

TVÄTTSTUGOR
I källaren finns det två stycken tvättstugor, en i trapp 9A och en i 11B. Varje tvättstuga innehåller en tvättmaskin och en torktumlare. Det finns även ett torkrum i anslutning till varje tvättstuga.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem och basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Comhem, ingår inte i avgiften.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Det finns möjlighet till parkering längs gatan och där kan man också få boendeparkering via Lunds kommun. Kontakta Lunds kommun för mer information.

ÖVRIGT
Skötsel av innergård och städning av trapphus sköts av medlemmarna på rullande schema. Två gånger per år anordnas trädgårdsdagar för innergården. Den som bor i lägenheten måste äga minst 5%. Överlåtelseavgift (2,5% av ett prisbasbelopp) och pantsättningsavgift (1% av ett prisbasbelopp) tas ut enligt stadgarna och bekostas av köparen

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen om det är något som är av särskild vikt för den enskilda.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering