Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kollegievägen 34

Mårtens Fälad Lund

2 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning. Anmäl dig på MOHV.se

Söndag 28/2 13.15-14.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kollegievägen 34

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 67,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr utgångspris
Avgift: 2 987 kr/mån inkl. kallvatten, TV & bredband
Andel i föreningen: 0,8245%
Driftskostnad 7 000 kr/år
varav
Värme: 7 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar I kostnad för uppvärmning ingår även hushållselen. Publicerad kostnad är nuvarande ägares förbrukning. Denna kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt - Utomhusförråd återfinns vid sidan av huset.
- jordad el samt utbytt elcentral.
- vattenutkastare finns på gaveln.

Byggnad

Byggnadstyp bostadsrättsradhus 1-plan
Byggnadsår 1991
Uppvärmning Vattenburen värme, gaspanna
Ventilation FTX system
Energideklaration Finns för närvarande inte

HALL

I hallen nås vi av ett ljust och stilrent hem. Ljust parkettgolv och vita släta väggar. Bra plats för avhängning åt höger och ingång till badrummet till vänster.

KÖK

Stilrent kök i skandinavisk stil som renoverades under 2019. Köket utgör hjärtat av bostaden och dess design harmonierar perfekt med övrig interiör i huset. Ljusgrå luckor, vitt kakel, ljus betonglikande bänkskiva i laminat och integrerade vitvaror. Riktigt härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Vitvaror (IKEA 2019): induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, mekanisk fläkt med FTX-system (Fläktwoods)

BADRUM

Fräscht badrum som nyligen fått ett ansiktslyft med duschvägg i glas, ny duschblandare, ny kommod samt blandare. Ljus våtrumsmatta och delvis kaklade väggar. Övrig utrustning: WC, handdukstork & spegelskåp.

VARDAGSRUM

Ljust vardagsrum med stora fönster som inbjuder till socialt umgänge och grönskande utsikt. Genomgående ekparkett som flyter genom hela lägenheten.

SOVRUM

Sovrummet är stort och ligger fridfullt med fönster mot altanen. Önskas mer förvaring finns möjlighet att sätta garderober längs med väggen.

TVÄTTSTUGA & KLÄDKAMMARE

Från hallen når ni både grovköket där ni har egen tvättstuga och klädkammaren. I grovköket finns tvättmaskin (Samsung 2019), torktumlare (Samsung 2019) samt vask. I tvättstugan finns även plats för klädvård. Klädkammaren, som fungerar som en walk-in closet, är inredd med generös förvaring.

TRÄDGÅRD

Det är något visst med att ha en egen trädgård att njuta av under årets varmare halva, men även under hela året. Sydväst läget gör att ni kan avnjuta solens varma strålar under hela dagen. Lapa sol i solstolen, grilla och avnjuta er middag i sommarsolen. Trädgården är sådär insynsskyddad och privat som man vill ha den och här kan ni koppla av njuta. Under 2020 lät trädäcket anläggas och staket med belysning sattes upp. Att det är integrerad belysning i trädäcket förhöjer känslan och skapar en stämningsfull kvällsmiljö. Att man kan gå runt huset på ena sidan förhöjer också känslan av att bo i hus och ha sin egen trädgård att rå om. Vid husets framsida finns en stensatt uteplats där ni också kan möblera med mindre bord om ni vill. I boendet ingår ett kallförröd som återfinns på gaveln.

Fantastiskt fint radhus med trädäck och gräsmatta i söder. Missa inte!

Ett mycket trivsamt radhus med en fint renoverad interiör och rättvänd & solsäker trädgård. Med egen ingång, utan granne ovanpå och hörnläge är huskänslan verkligen påtaglig. Huset är renoverat för ett par år sedan i en stil som verkligen tilltalar, precis sådär lagom trendigt som man vill ha det. Parkettgolvet har en ljusare yta än den annars ofta valda varianten, vilket ger er en mer modern känsla. Att golvet dessutom är lagt flytande utan trösklar förhöjer också känslan. Med ytterst smakfull köksinredning och design ges ni inget till övers att önska här. Ljusgrå luckor, tegelmönstrat kakel och integrerade vitvaror - här trivs man!

Att radhuset har egen separat tvättstuga är verkligen ett stort plus, precis som den rymliga klädkammaren. Att trädgården och utemiljön kommer till sin fulla rätt först om några månader förstår ni såklart och när våren och sommaren så småningom kommer kan ni njuta av er egna insynsskyddade trädgård med stort trädäck, uppvuxen häck och plats för plantering och umgänge.

I Brf Mårtens Hus bor ni i bilfritt och mycket omtyckt område med naturen utanför dörren. I närområdet finns flertalet lekplatser, förskola och skolor. Skola och förskola nås tryggt via cykelväg utan att korsa större vägar. Även centrum nås via trygg cykelväg och med buss som avgår alldeles i närheten. Föreningen erbjuder dessutom parkeringsplats. På promenadavstånd finns också flera mataffärer.

Välkomna att boka in er på visning av detta fina radhus - ni blir inte besvikna!

Förening

Kollegievägen 34

Förening

Brf Mårtens Hus

Allmänt om föreningen

Brf Mårtens Hus är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1998 bestående av 29 flerbostadshus med 107 bostadsrätter. Föreningen sköter själva den ekonomiska förvaltningen.

PARKERING
Varje lägenhet erbjuds en parkeringsplats till en kostnad av 125kr/mån. Garageplats kostar 300kr/mån. Separat kö. För frågor gällande parkering och kölista för garage kontakta ordföranden.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns ett flertal cykelrum i föreningen. Det finns även en föreningslokal som går att hyra för 300 kr.
Föreningen har ett antal odlingslotter för föreningens medlemmar. För närvarande finns inga lediga.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
TV via Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.
Bredband via Bahnhof ingår i avgiften.

EKONOMI
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift på 200kr och en överlåtelseavgift på 500kr som betalas av köparen med anledning av överlåtelsen. Det finns inga planerade avgiftsändringar per 2020-07-29.

RENOVERINGAR
Det finns inga större renoveringar planerade.

UPPVÄRMNING
I varje lägenhet finns en gaspanna som tillhör bostadsrättsföreningen. Värmepannan värmer även upp vattnet. Kostnaden för värme betalas av varje lägenhetsinnehavare.

HEMSIDA
www.martenshus.se

ÖVRIGT
Den som har för avsikt att bo i lägenheten ska äga minst 10%. Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut på www.mohv.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

500 kr

Pantsättningsavgift

200 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter