Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kastanjegatan 25C

Nilstorp Lund

2 195 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning! Ring eller maila in din föranmälan!

Söndag 22/9 12.30-13.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kastanjegatan 25C

Antal rum 4 rum
Boarea 89,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0311
Våning 2 av 7, hiss finns
Kommentar På entréplan finns inga bostäder.
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr
Avgift: 4 931 kr/mån Inkl värme och vatten.
Andel i föreningen: 2,4637%
Andel av årsavgift: 2,65692%
Driftskostnad 2 052 kr/år
varav
Övrigt: 2 052 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Det obligatoriska tillägget ligger under "Övrigt".
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1962
Energideklaration
Utfärdad den 27 februari 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 116 kWh/m² och år
Ta hissen från markplan upp till våning 2 och stig in genom ljuddämpande säkerhetsdörr till denna fräscha och ljusa lägenhet med 3 sovrum. Bostaden som med sina charmiga originaldetaljer från byggåret 1962 tillsammans med fräscha ytskikt, uppgraderat kök och renoverade badrum och WC ger en ytterst trivsam känsla. Addera den stora balkongen i bästa västerläge med utsikt över föreningens välskötta innergård och ni har ett komplett boende! Nilstorp som ligger strax söder om Lunds centrum består av lugna och grönskande villakvarter, stort utbud av matbutiker samt bra bil- bussförbindelser. Endast 5 minuter på cykel och du är mitt på Mårtenstorget. Missa inte chansen att förvärva denna lägenheten!


HALL
Ljus och väl genomtänkt hall med Marmoleumgolv från Forbo och vita släta väggar. Här finner vi både garderober, avhängningsyta samt en stor klädkammare. Säkerhetsdörr.

GÄST-WC
Plastmatta och vita målade väggar. Toalettstol samt handfat.

KÖK
Stort och rymligt kök med originalcharmen bevarad trots stora uppgraderingar. Skåpsluckorna är vitmålade och utsmyckade med de klassiska snabelbeslagen vilka matchas stilsäkert med de slittåliga bänkskivorna i mönstret Virrvarr. Som stänkskydd har man satt rostfri plåt. Förvaring finns det gott om i både över- och underskåp samt ett rejält vitrinskåp. Vitvarorna består av kyl och frys "side by side", spis och spisfläkt samtliga från senare hälften av 2010-talet. Matplasten ger utrymme för 4-6 personer. Marmoleum på golvet och vita väggar.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat och luftigt sällskapsrum där både matsalsbord och soffmöblemang naturligt får plats. Generöst fönsterparti i väster skänker ett fantastisk ljus in till bostaden. Även utgång till den fantastiska balkongen finner vi här. Bästa kvällssolsläge med fin utsikt över föreningens välhållna innergård. Vardagsrummets originalparkett av ek har slipats och väggarna målats i vitt.

SOVRUM 1
Sovrum av generösa mått med slipad originalparkett och ljusa väggar. Förvaringslösning i form av en rejäl garderob ingår. Mysigt läge i öster helt utan insyn.

SOVRUM 2+3
Två lite mindre sovrum perfekt som arbetsrum och barnrum är inredda med nyare ekparkett och målade väggar. Fönster mot svala öster helt utan insyn. Skiljeväggen kan enkelt tas ned för att skapa ett enda stort rum.

BADRUM
Fräscht badrum inrett med vita helkaklade väggar och våtrumsmatta. Badkar, handfat, spegelskåp och WC. Om man önskar renovera badrummet erbjuder föreningen ett bidrag på 10.000kr vid byte av golvbrunn samt grenstam.
På attraktiva Nilstorp hittar ni på våning två denna fräscha och inflyttningsfärdiga 4:a med genomgående planlösning, stora fönster och härlig västerbalkong!

Förening

Kastanjegatan 25C

Förening

Brf Vagnmakaren i Lund

Allmänt om föreningen

Brf Vagnmakaren är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2003 och består av 39 bostadsrätter och 3 hyresrätter med adress Kastanjegatan 25 i Lund. Tidigare Råbyvägen 34.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren finns gemensam tvättstuga med tre tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum. Cykelrum och barnvagnsrum finns också i källaren .

TV OCH INTERNET
Kabel-tv via Com Hem. Bredband fås genom Svenska Stadsnät. Obligatoriskt tillägg om 171 kr/mån tillkommer för detta.

EKONOMI
Stämman har lagt en långsiktig ekonomisk plan som sträcker sig fram till 2027 och har beslutat att en mindre avgiftsförändring om 1,50% kommer ske inför 2020. Bostäderna föreningen hyr ut ger extrainkomster och kommer i framtiden ge kapitaltillskott till kassan när de säljs av och därmed finansiera stora delar av stamrenoveringarna. Föreningen amorterar och minskar lånen i snabb takt.

BYGGNADERNAS SKICK
- Detaljerad lista finns att se i årsredovisningen.
Fasadrenovering: 2017
Porttelefonsystem/dörröppnare: 2017
Tilläggsisolering tak: 2017
Säkerhetsdörrar: 2015
Fiberbredband: 2015
Dagvattenledningar: Relining 2014
Avloppsstammar spolades 2013
Frånluftsfläktar: 2011/2012
Hissrenovering: 2010/2011
Nya tvättmaskiner: 2008
Tak: Omlagt 2007
Isolerglasfönster: 2007
Balkongrenovering: 2004

KOMMANDE RENOVERINGAR
Uppdaterad underhållsplan sträcker sig till år 2035.
Föreningen kommer att byta vattenstammarna under 2019 samt re-lina avloppsstammarna 2020. Vid renovering av badrum erbjuder föreningen ett bidrag på 10.000kr för byte av golvbrunn.

PARKERING
P-platser finns i föreningen, 200 kr/mån. Separat kö tillämpas, ingen kö för närvarande. Föreningen hyr lediga platser till utomstående för 325kr/mån vilket ger en extra inkomst. Boende har förtur.

Hemsida: vagnmakaren.bostadsratterna.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening 2019-08-16. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering