Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gunnesbovägen 30

Gunnesbo Lund

1 595 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning. Anmälan krävs via telefon eller mail

Tisdag 22/1 15.00-15.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gunnesbovägen 30

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 56,50 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 135
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr utgångspris
Avgift: 3 938 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband & p-plats
Andel av årsavgift: 0,4372%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt - Till lägenheten hör en parkeringsplats.
- Till lägenheten hör ett förråd.
- En obligatorisk kostnad för hushållsel tillkommer om 271kr/månad. Total månadsavgift 4209kr.
- Trädgården och uteplatsen är upplåten med nyttjanderätt och ingår inte i bostadsrätten. Detta innebär att den som bor i lägenheten är den enda som har nyttjanderätt till trädgården men ansvarar samtidigt för att den sköts.

Byggnad

Byggnadsår 1987
Energideklaration
Utfärdad den 18 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 150 kWh/m² (Atemp) och år
Välkomna till Gunnesbovägen och Brf Fornfyndet på Gunnesbo! Föreningen är perfekt placerad i området med tågstationen bara 5 minuters promenad bort, varifrån Pågatågen tar dig till Malmö på under 20 minuter. Området, som byggdes på slutet av 80-talet är väl uppvuxet, en riktig idyll, med flertalet lekplatser och grönområden. Vill ni bo i ett lugnt och välskött området har ni hittat rätt. Flertalet välsorterade stora matbutiker finns på gångavstånd och någon enstaka minut längre bort ligger alltså Nova Lund shoppingcenter. Lägenheten passar också utmärkt för studenten då man till stan cyklar på ca 15 minuter. Annars går stadsbuss nummer 4 precis intill föreningens område!

Bostaden som ligger på markplan har egen trädgård på baksidan och med stensatt uteplats på framsidan. Med egen ingång och postlåda blir det nästan lite radhuskänsla och uteplatsen på baksidan är väl tilltagen.

Välkomna på visning!

HALL
Hall med mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Till vänster innanför entrén finns plats för avhängning men också för garderob. Längre in åt vänster finns lägenhetens klädkammare.

KÖK
Snyggt kök som totalrenoverades 2011 med mörk bänkskiva och högblanka vita luckor. Precis som i hallen ligger det mörk klinker på golvet och väggarna är ljusa. Köket rymmer ordentligt matbord för 4-6 personer vid fönstret.

Vitvaror: spishäll (Bosch 2011), inbyggnadsugn (Bosch 2011), diskmaskin (Bosch 2011), spisfläkt (Woods 2011) samt kyl/frys (Beko 2011).

BADRUM
Rymligt badrum med dusch, wc, handfat med underskåp samt spegel badrummet är det förberett för att installera tvättmaskin för den som vill, annars ligger tvättstugan mycket nära lägenheten. Plastmatta och kaklad duschhörna.

SOVRUM
Sovrummet ligger parallellt med vardagsrummet och har fönster som vetter ut mot trädgården, utan insyn. Laminatgolv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med fönster och altandörr till baksidan. I vardagsrummet kan ni möblera med extra matbord om ni så vill och ändå få plats med soffa. Laminatgolv och tapetserade väggar.

TRÄDGÅRD/UTEPLATS
Lägenhetens verkliga guldkorn är den egna trädgården som nås från vardagsrummet. Väl tilltagen i storlek och ni får enkelt plats med stor möblemang och grillplats. Vill ni ha mer gräsmatta och mindre stenläggning är det givetvis en möjlighet. Trädgården är bra placerad utan större insyn och utan mittemot liggande hus. På framsidan har man sin egen stenlagda uteplats.
Fin tvåa med egen trädgård och stensatt framsida. Stabil förening med låga månadsavgifter där egen p-plats ingår. Nära Gunnesbo tågstation. Kontakta Fredrik.Selmerhagen@MOHV.se alt, 0766-455703 direkt vid intresse.

Förening

Gunnesbovägen 30

Förening

BRF Fornfyndet

Allmänt om föreningen

Brf Fornfyndet är en äkta förening som bildades 1985/1986 och omfattar 178 lägenheter, varav fyra utgör förskola. Lägenheterna ligger i 2- respektive 4-planshus. Inom området finns bl a lekplats, förrådsbyggnader och parkeringsplatser. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och Bredablick den tekniska förvaltningen.

EKONOMI
Avgiften höjdes med 3% från 2018-01-01. Föreningens senaste årsredovisning finns på MOHV.se.

UTFÖRT UNDERHÅLL
2016/17 Renovering och målning av träplank
2016/17 Spolning av avloppsledningar och dagbrunnar
2016 Obligatorisk ventilationskontroll utförd, renovering av lekplats.
2015 Dränering av föreningens samtliga fastigheter
2011 Tvättstugor & Yttre belysning
2009 Spolning av avloppsstammar
2008 Renovering fönster

PLANERADE RENOVERINGAR
Det planeras att installera tagsystem till de allmänna utrymmena, såsom förråd och tvättstugor samt digitalt bokningssystem till tvättstugorna.
Föreningen planerar att renovera parkeringar, asfaltera gångstigar och renovera grönytor och gårdar.
Byte av FTX-aggregat (ventilation) i samtliga lägenheter och beräknas vara klara under 2019. Läs mer i senaste årsredovisning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Varje kvarter har två tvättstugor som är belägna i höghusen och det finns totalt sex tvättstugor i föreningen. Bokning av tvättid sker på bokningstavlan som finns i varje tvättstuga. Varje lägenhet har en bokningskloss med sitt lägenhetsnummer. Tid kan bokas i samtliga tvättstugor. I samma hus som expeditionen finns bastu att tillgå. Det finns en fritidslokal på Rudeboksvägen 66 som kan bokas för 100kr per dag. Föreningen har en övernattningslokal som kan bokas av medlemmar, till en kostnad av 100:- per dygn. Det finns även cykelförråd, det närmsta ligger på samma gård som lägenheten.

PARKERING
Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. Vill du ha en extra parkeringsplats vänder du styrelsen. Det finns ett antal p-platser som går att hyra med eller utan el för motorvärmare på Rudeboksvägen. Föreningen har också ett motorcykelgarage där man kan hyra plats. Kostnaden är 180 kronor/månad (utan el) eller 240 kronor/månad (med el).

TV OCH INTERNET
Kabel-TV via ComHem (grundutbud) samt Bredband via Riksnet (100mbit) ingår i avgiften.

HUSHÅLLS-EL
Föreningen har gemensam el för att ge billigare el till medlemmarna genom att alla inte behöver betala den fasta nätavgiften. Elförbrukningen debiteras på utöver månadsavgiften. Elmätarna läses av en gång om året. På avgiftsavierna debiteras en beräknad kostnad för elförbrukningen. Denna är individuell och beräknas på personerna som bor i lägenheten. Avläsning sker 1 gång/år. Här får man då tillbaka pengar om man ej brukat sin andel eller betala om elförbrukningen varit större än den beräknade andelen.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande, men vill att den boende äger minst 10%

Föreningens hemsida www.fornfyndet.se

Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering