Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fredsgatan 4B

Centrum Lund

2 450 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, använd gärna bokningsknappen för bästa service!

Söndag 25/8 13.15-13.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fredsgatan 4B

Antal rum 2 rum
Boarea 52,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 33
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 450 000 kr utgångspris
Avgift: 2 111 kr/mån Inkl. Värme, kabel-TV & V/A.
Andel i föreningen: 6,683%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar ett förråd mitt emot lägenhetens entré.
Uppgift om vilken mätnorm som användes vid uppmätningen har ej gått att få fram.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1899 Vindarna inredda på 30-talet.
Energideklaration Utfärdad
På attraktiv och anrik adress, inbäddad kring bebyggelse från tidigt 1900-tal ligger denna charmiga och välplanerade tvårummare högst upp i huset. Tack vare vackra originaldetaljer så som massiva plankgolv och charmig kakelugn tillsammans med den tydliga vindsvåningskaraktären skapas en svårslagen stämning och känsla. Brf Påskalyckan är en liten och välskött förening som erbjuder låga månadsavgifter, underbar innergård och god grannsämja. Läget kring Kungagatorna är ypperligt där centralstationen, centrum och den kommande spårvagnsstationen ligger på behagligt gångavstånd. Välkomna till denna ovanligt trivsamma lägenheten!

HALL
Fräsch och praktisk hall med garderober längre in från den gallerförsedda entrén. Parkettgolv av bambu samt vita målade väggar.

KÖK
Underbart kök av generösa mått med gott om yta för både matlagning, gäster och förvaring. Köksinredning bestående av vita skåpsluckor och vitrin, grå laminatbänkskiva och vitt kakel. Maskinell utrustning bestående av diskmaskin, kyl och frys (side by side), spis samt fläkt. Bakom den ljusmålade pärlsponten finns det gott om ytterligare förvaring. Tack vare de stora takfönsterna bjuds ett rikligt ljusinsläpp och utsikt över Kungagatornas takåsar. Parkettgolv av bambu samt ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Trivsamt och charmigt sällskapsrum med en ovanligt mysig känsla där både den råa tegelväggen, burpråket och den vackra kakelugnen sätter stämningen. Pågående diskussioner i föreningen finns kring att renovera rörgångarna så ugnarna åter igen kan användas. Ytskikt bestående av vitpigmenterat brädgolv tillsammans med genomgående vitmålade väggar så när som på den råa tegelväggen.

SOVRUM
Bra sovrum helt utan insyn från grannar stort nog för en dubbelsäng samt den medföljande stora garderoben. Mörk laminatgolv samt beigea väggar.

BADRUM
Modernt inrett badrum från 2015 med vita kvadratiska kakelplattor och dekorativt klinkergolv från Marrakech. Här ryms WC, tvättställ, duschhörna, förvaringsmöbel samt handdukstork. Badrummet har även en kombinerad tork/tvättmaskin och praktisk arbetsbänk.

Charmig vindsvåning på eftertraktad adress!

På bästa A-läge finner vi denna charmiga och sociala tvåa med byggår från förra seklets början. Bostaden som har tydlig vindskaraktär ligger högst upp i huset och bjuder på bland annat vackra golv, råa tegelväggar och en vacker kakelugn. Addera nyrenoverat badrum, låg avgift och mysig innergård och du har ett boende utöver det vanliga!

Förening

Fredsgatan 4B

Förening

Brf Påskalyckan

Allmänt om föreningen

Brf Påskalyckan som är en äkta föreningen bildades 1983 och tog över fastigheten 1992. Den består av 12 bostadsrätter. Fastigheten är från 1899 och vindsvåningarna inreddes under 30-talet. Den ekonomiska förvaltningen sköter föreningen själva.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Den fräscha tvättstugan i källaren med ingång från gården består av 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp samt mangel. Gårdshuset rymmer soprum samt cykelförråd. Föreningens innergård är en oas mitt i de gamla kvarteren med fruktträd, trädäck och grillplats.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller 5 st parkeringsplatser på innergården till en kostnad av 275 kr. Kö tillämpas, för närvarande står 1 person i kön. Även boendeparkering på gatorna finns samt månadsabonnemang på parkeringsplatsen vid Centralstationen.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
TV samt bredband fås via ComHem.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1979: El i offentliga utrymmen samt avlopps- och vattenstammar.
2006: Takfönster byttes.
2008: Tvättstugan renoveras och taket läggs om.
2010: Samtliga fönster byts ut.
2019: Föreningens fjärrvärmeanläggning skall bytas ut under hösten.

EKONOMI:
Föreningen har mycket god ekonomi och extremt låg belåning. I juni 2019 sänktes avgiften med hela 25%.

ÖVRIGT
Den som skall bo i lägenheten skall äga minst 10%.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering