Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kompanivägen 21

Lulsundsberget Luleå

2 300 000 kr

Se alla bilder


Visning

Måndag 22/7 16.30-17.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kompanivägen 21

Antal rum 3 rum
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-2066-1-85
Våning 12 av 15, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 300 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 695 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstilläggsförsäkring.
Andel i föreningen: 0,98931%
Andel av årsavgift: 0,98931%
Driftskostnad 3 664 kr/år
varav
El: 734 kr
Försäkring: 1 500 kr
Övrigt: 1 430 kr
Kommentar Driftskostnaden är fördelad på kostnad för kallvatten 707 kr/år, kostnad för varmvatten 723 kr/år, kostnad för el 734 kr/år samt schablonberäknad kostnad för försäkring 1500 kr/år.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekaniskt med värmeåtervinning
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Kronan 1:220
Lägenhetens planlösning disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande och rymlig hall med vitt tak, vita väggar med grön fondvägg och klinkergolv. Praktisk garderob med skjutdörrar av spegelglas och ingång till klädkammare med upphängningsmöjligheter och hyllplan.

KÖK
Stilrent kök från Marbodal med vit inredning, kakel i grå nyans och snygg bänkskiva av ek. Kökets utrustning består av kyl och frys i full höjd, inbyggd mikrovågsugn och ugn, induktionshäll, fläktkåpa och integrerad diskmaskin. Här finns även plats för matgrupp där utsikten är magisk. Ytskikten består av vitt tak, vita väggar och ekparkettgolv.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med öppen planlösning från kök och matplats. Vitt tak, vita väggar och ekparkettgolv. Utgång till en rejäl inglasad balkong på ca 12 m² med milsvid utsikt över Luleå och dess skärgård.

BADRUM
Smakfullt helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Utrustningen består av WC, handfat med kommod och dusch med glasväggar. Tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare och smart arbetsbänk med förvaringsskåp ovanför.

SOVRUM
Sovrum 1 i anslutning från hall med vitt tak, vita väggar och ekparkettgolv. Rummet är bra i storlek och har fönster mot den inglasade balkongen. Här kan du ligga i sängen på kvällen och se stadens lampor glittra i mörkret. Rymlig garderob med vita skjutdörrar.
Sovrum 2 i anslutning från hall med vitt tak, vita väggar och ekparkettgolv. Här finns även en garderob.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett kallförråd beläget i föreningens garagebyggnad.

Drömlägenhet med utsikt, utsikt, utsikt!

- Utsikt, utsikt, utsikt
- Rejäl inglasad balkong med skönt solläge
- Nästintill nyskick, byggår 2017
- Parkeringsplats
- Populärt område nära till stad, skog och rekreation
Drömmer du om en milsvid och sagolik utsikt? Välkommen upp till våning 12 och denna fantastiska trerummare på 77 m² på populära Lulsundsberget. Modernt och stilrent kök från Marbodal med ljusa materialval och fina arbetsytor. Kökets utrustning består av kyl och frys i full höjd, inbyggd mikrovågsugn och ugn, induktionshäll, fläktkåpa och integrerad diskmaskin. Separat matplats med utsikt över Lulsundet, Ormberget och ända bort mot bergstopparna i Råneåtrakten. Öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till en rejäl inglasad balkong. Här är utsikten svårslagen! Med en panorama vy likt ett vykort kan du njuta av stadens takåsar och skärgård. Balkongen är rymlig och lättmöblerad och har ett skönt solläge. Det finns två sovrum i bra storlek, klädkammare i anslutning från hallen samt ett helkaklat badrum med tvätthörna innehållande tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med förvaringsskåp ovanför.

I månadsavgiften ingår värme, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstilläggsförsäkring. I föreningen finns gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, bastu med relax, samlingslokal, övernattningsrum, enklare gym, barnvagnsrum och cykelförråd. Det finns totalt 153 parkeringsplatser fördelat på både garage och platser med- eller utan motorvärmare. Det finns i första hand möjlighet att hyra 1 bilplats per lägenhet.

Kronan och Lulsundsberget är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrum och ca 2 km från Luleå Tekniska Universitet. Här är det nära till skog och rekreation. Bara några meter från bostadsområdet finns flera olika motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget och vintertid går där även att åka längdskidor. I området finns även två förskolor samt en skola från förskoleklass upp till årskurs 6.

Välkommen på visning av detta bekväma drömboende!

Förening

Kompanivägen 21

Förening

HSB Brf Arenan

Allmänt om föreningen

Föreningen består av totalt 98 lägenheter fördelade på två hus. De boende har tillgång till övernattningsrum som man kan hyra, samlingslokal, enklare gym, bastu med relax, tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförråd.

Tv och bredband

Som köpare flyttar du in i en lägenhet där tv, telefoni och bredband 250/100 från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.

Parkering

Bilplatserna hyrs i första hand ut till de boende i föreningen. Det finns 100 platser i garaget (500 kr/mån) och 53 öppna parkeringsplatser med motorvärmare utomhus (350 kr/mån). Det finns i första hand möjlighet att hyra 1 bilplats per lägenhet.

Platserna är fördelade enligt följande:
- 100 garage platser (4 motorcykelplatser och 6 el-laddplatser och 2 handikapplatser).
- 37 öppna parkeringar utomhus utan motorvärmare
- 16 öppna parkeringar utomhus med motorvärmare

Samtliga bilplatser i garaget och 16 öppna platser utanför är utrustade med tidsstyrda motorvärmaruttag, med effekt ca 2000 W (10 Amp). För tillträde till garaget via porten krävs en fjärrdosa.

Här finns motorvärmarstyrning vilket är en tjänst där de boende kan styra motorvärmaren via webb, telefon eller direkt på elstolpen.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har beslutat att ej höja månadsavgifterna för 2019.

Övrigt

Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i respektive lägenheten och där finns huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All el köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets värmeundercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras separet på varje lägenhet. Detta gäller även kallvatten vilket innebär att vattenförbrukningen inte ingår i månadsavgiften.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kronan består av delområdena Östra Kronan, Kronanhöjden, Kronanbacken, Lulsundsberget, Kulturbyn Kronan och Ormberget. Bostadsområdet Kronan ligger cirka 3 km från Luleå centrum med lagom cykel- och gång avstånd till skolor och arbetsplatser. Från början låg regementet LV7 här. Men sedan regementet flyttades till Boden 1992 har här byggts upp den kulturby som finns idag. Det är först under de senaste åren som bostäder har börjat byggas inom området.

Närservice

Här är det nära till skog och rekreation. Bara några meter från bostadsområdet finns flera olika motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget och vintertid går det även att åka längdskidor. I området finns två förskolor samt en skola från förskoleklass upp till årskurs 6.

Övrigt

Området Kronan är under utveckling och kommunens plan är att det ska bli en komplett stadsdel med lägenheter, radhus, villor, förskolor, skola, äldreboende, idrottshall och ett eget centrum med butiker och restauranger. När området är fullt utbyggd 2030 har närmare 2 000 nya bostäder byggts och 7 000 Luleåbor bor och lever här. Byggen pågår just nu i Kronandalen, i centrum av Kronan och i de första två etapperna kommer ca 700 bostäder att byggas.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering