Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kabelgatan 3B

Bergnäset Luleå

1 925 000 kr

Se alla bilder


Visning

Anmälan krävs! Max 2/sällskap

Onsdag 21/4 17.00-18.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kabelgatan 3B

Antal rum 3 rum
Boarea 73,80 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00002
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Endast en halvtrappa upp i huset
Ekonomi Pris: 1 925 000 kr
Avgift: 3 711 kr/mån inkl; värme, vatten/avlopp, sophantering och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 5,98309%
Andel av årsavgift: 5,93852%
Balkong i anslutning från vardagsrum med grind som enkelt tar dig vidare ut till gräsmatta och fina grillmöjligheter
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1962
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 12 mars 2014
Energiklass: B
Primärenergital: 73 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Bergnäset 2:143

HALL

Trivsam hall välkomnar oss in i denna rymliga lägenhet endast en halvtrappa upp. Till vänster om ytterdörren finns hatthylla för avhängning. Vitt tak, vita väggar och eklaminat. Det finns även två inbyggda garderober med fina förvaringsmöjligheter.

KÖK

Köket erbjuder gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter och är fullt utrustat med kyl och frys i full höjd, diskmaskin, spis med ugn och fläkt. Ljusa köksluckor med stomme av bok, bänkskiva av laminat med stenimitation och vitt kakel. Här finns plats för matgrupp med fin utsikt mellan träden mot Stadsfjärden. Vitt tak, vita väggar och eklaminatgolv.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med fönster åt två väderstreck. Vitt tak, vita väggar och ekparkettgolv. Här ryms både soffa, ytterligare en matplats och övrigt möblemang. Utgång till balkongen med morgonsol som även har en grind som enkelt tar dig ner till gräsmatta och härliga grillmöjligheter.

BADRUM

Badrum med vitt tak, kaklade väggar i vit nyans med detaljer i ljusgrått samt våtrumsmatta i ljus nyans. Dusch, handfat med underskåp, spegelskåp, WC, handdukstork, väggskåp och tvättmaskin.

SOVRUM

Sovrum 1 i anslutning från hall med vitt tak, vita väggar och eklaminatgolv. Två st garderober. Sovrum 2 i anslutning från vardagsrum med vitt tak, vita väggar och eklaminatgolv. Tre st garderober.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd beläget i samma hus som lägenheten.

Trivsam gavellägenhet med fin utsikt mot vattnet

- Fint balkongläge med utsikt mot vattnet
- Endast en halvtrappa upp
- Ljus gavellägenhet
- Carport/Parkeringsplats med motorvärmare
- Barnvänligt och omtyckt område
Välkommen till Kabelgatan 3B och detta trevliga läge endast en halvtrappa upp och med fin utsikt genom träden mot Stadsfjärden. Lägenheten ligger vid en lugn återvändsgata och kvadratmetrarna är välplanerade. Separat kök i vinkel med matplats och kyl och frys i full höjd. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa, ytterligare en matgrupp samt övrigt möblemang. Här finns också utgången till den härliga balkongen med praktisk öppning som enkelt tar dig vidare ner till gräsmatta med fina grillmöjligheter. Det finns även två sovrum i bra storlek med bra förvaringsmöjligheter samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Lägenheten har ett fint ljusflöde tack vare fönster åt tre väderstreck och från balkongen kan du njuta av morgonsolen.

Brf Gamla Bergnäset är en charmig bostadsrättsförening belägen på attraktiv adress på Bergnäset! I avgiften på 3 711 kr ingår värme, vatten/avlopp, sophantering och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av tvättstuga och samlingslokal. Parkeringsplats med motorvärmare finns ledigt för köparen! Det ingår även ett källarförråd samt att det finns möjlighet att hyra ett riktigt generöst extraförråd för den som har behov.

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ca 2 km från centrum. Bergnäset är naturnära med mysiga utflyktsmöjligheter och det är endast ett stenkast till elljusspår, restaurang, livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. Det finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. På sommaren finns strandpromenad i direkt närhet och du kan ta en kort promenad till Trolltjärn där det finns fin badstrand och på vintern finns det en anslutning till den populära isvägen. Goda bussförbindelser med direktbuss till centrum, universitetet och flygplatsen.

Välkommen att boka in dig på visning!

Förening

Kabelgatan 3B

Förening

Brf Gamla Bergnäset

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Bergnäset 2:52 och Bergnäset 2:143 i Luleå Kommun. På fastigheterna finns 2 byggnader med totalt 19 stycken lägenheter uppförda varav 2 av dem är hyresrätter. Byggnaderna är uppförda 1961. Fastigheternas adress är Kabelgatan 3A-B samt 5A-B i Luleå. Bostadsrättsföreningen registrerades 2014.

Lägenhetsfördelning:
- 4 st 1 rum och kök
- 7 st 2 rum och kök
- 10 st 3 rum och kök

I föreningen finns det gemensamma utrymmen i form av tvättstuga och samlingslokal.

Tv och bredband

Det finns i dagsläget ingen kabel-tv indragen i huset. Nuvarande ägare använder sig av bredband via ADSL.

Parkering

I föreningen finns det 15 st carportplatser (400 kr/mån inkl el) samt 7 st parkeringsplatser med motorvärmare (300 kr/mån inkl el)

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen höjde senast sina årsavgifter med 2% 2021-01-01.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar:
- 2020, Asfaltering och breddning av infarter
- 2020, Asfaltering av 4 st p-platser

Planerade renoveringar:
- 2021, Renovering av carport (förstärkning av tak)
- 2021, Nytt låssystem (4 st entréer)
- 2021, Ny ytterbelysning

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Bergnäset utgörs av delområdena Bergstaden, Gamla Bergnäset, Trollnäs, Trolleberg, Trollheden, Villastaden och Kallax företagsstad. Drygt 3 kilometer från stadskärnan når man Bergnäset genom att korsa Bergnäsbron som togs i bruk 1954. Innan dess var detta område ett sommarstugeområde som man nådde med hjälp av båt. Efter att bron stod klart blev det mer vanligt med permanentboende och idag är detta ett omtyckt bostadsområde med blandad bebyggelse. Här bor du naturskönt med skogspartier som trivsam avskiljare mellan kvarter och vägar. Vintertid är närheten till den populära isvägen och elljusspåret trevliga plusfaktorer och under sommaren finns Trolltjärns badstrand att tillgå med uppställda basketkorgar och fotbollsplan i anslutning.

Närservice

Här finns ett charmigt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral, apotek och restaurang. Vidare i området finns även pizzeria och sushirestaurang. Här på Bergnäset finns tre kommunala skolor; Mandaskolan F-6, Hedskolan F-6 och Bergskolan 7-9 samt privata Nya Läroverket F-9. Dessutom finn tre förskolor och äldreboendet Bergstaden.

Kommunikation

Till Bergnäset kan du åka med lokalbuss 3, 4 och 104 där 4:an knyter an från Luleå flygplats till Luleå tekniska universitet.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter