Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kesnäs Fiskarvägen 1

Norra Öland Löttorp

1 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kesnäs Fiskarvägen 1

Antal rum 3,5 rum
Boarea 50,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 314
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Avgift: 1 500 kr/mån Värme, vatten och el ingår i månadsavgiften.
Andel i föreningen: 2,99%
Härlig altan i soligt söderläge
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Enplansstuga med sovloft
Byggnadsår 2014
Energideklaration Finns för närvarande inte

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning och blir den naturliga samlingspunkten. Köket är praktiskt och lättarbetat. Maskinell utrustning i form av spis, fläkt samt kyl med liten frys. Här ryms matbord för hela familjen. I vardagsrummet kan med fördel soffgrupp med tillhörande mediamöbel placeras. Härifrån når ni den härliga altanen i soligt läge. Underbart att njuta av ljumna sommarkvällar, bjuda in till grill och spendera tid med nära och kära.

Sovrum 1 och 2

På nedre plan finns två sovrum. Det ena ger plats för dubbelsäng och i det andra kan med fördel inredas med en våningssäng för att maximera sovplatserna.

Badrum

Badrummet går i tidlösa färger med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Här finns dusch med vikväggar, toalett, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning.

Loft

En trappa leder er upp till sovloftet som ger plats för dubbelsäng. Ett fönster släpper in ljuset och även den svala vinden.

Mysigt boende i harmonisk miljö ett stenkast från vattnet.

Längtar ni efter ett fritidshus ni kan spendera varma sommardagar och ljumna kvällar i? Vi har nöjet att presentera detta mysiga fritidshus med sovloft på natursköna Öland ett stenkast från stranden. Huset är 50 kvm med en stor altan, en underbar plats för hela familjen att njuta på där grillen har sin givna plats. Stugan har ett entréplan där ni finner kök och vardagsrum som samsas i en öppen social planlösning. Här finner ni också två sovrum samt badrum. En trappa leder er upp till sovloftet med plats för dubbelsäng. Plats för 6-8 bäddar. Ett boende som andas harmoni, omslutet av grönska nära stranden. Juridisk person accepteras som köpare.

Boendet erbjuder låga driftkostnader och möjlighet till uthyrning via Novasol, First Camp Löttorp eller på annat sätt. Prata med mäklaren för mer info. Här bor ni i en välskött förening som ligger på First Camp Löttorp där barnen kan ha en aktiv sommar med bland annat minigolf, vattenland och fotbollsplan. Här finns även en mindre Livs och en trevlig Bistro.

Välkommen att höra av dig!

Förening

Kesnäs Fiskarvägen 1

Förening

Brf Löttorps Village 2

Allmänt om föreningen

Brf Löttorps Village 2 består av 33 stycken vinterbonade fritidshus i bostadsrättsform med enplanshus om 50 kvm och tvåplanshus om 75 kvm. Boendena erbjuder låga driftkostnader och möjlighet till uthyrning med god förtjänst. En välskött förening som ligger på Löttorps camping där barnen kan ha en aktiv sommar med bland annat minigolf, vattenland och fotbollsplan. Välrenommerade Stekhuset munken som årligen lockar flertalet besökare ligger på området. Det finns även en mysig pizzeria samt ett mindre livs. Föreningen är obelånad (2021-01-01)

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter