Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sveagatan 103D

Limhamn

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sveagatan 103D

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 58,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2047-1-4-5
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 696 kr/mån inkl, värme, vatten, kabel-tv och bredband
Andel i föreningen: 0,89681%
Andel av årsavgift: 0,89681%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1950-55
Energideklaration
Utfärdad den 15 oktober 2009
Energiklass: -
Fastighetsbet. Törnskatan 3
Bland Limhamns vackra hus och grönskande gårdar i stabil bostadsrättsförening erbjuds denna modernt renoverade tvåa om 58 kvm belägen två trappor upp. Ta chansen att bo i eftertraktade och rofyllda kvarter. Här finner Ni ett klassiskt kök i vitt, helkaklat badrum samt balkong i underbart österläge. Tack vare dess genomgående planlösning och generösa takhöjd upplevs detta hem mycket ljust och rymligt. Genomgående ljusa golv i hela lägenheten. Ett stilrent boende som präglas utav klassisk skönhet med en smakfull renovering. Goda förvaringsmöjligheter i hans och hennes garderob. Ett hem att trivas i. Närhet till Limhamns rika serviceutbud, kommunikationer och självklart havet. Välkommen på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Entré
Vi kliver in i en rymlig hall med god avhägningsmöjligheter för hela sällskapet. Vi möts direkt av det stilrena laminatgolvet och ljusa väggar. Vi finner här en generös och djup klädkammare som bjuder på extra förvaring!

Kök
Stort och modernt kök som renoverades i sin helhet 2014. Här har inget lämnats åt slumpen. Valet av charmig skåpinredning som går i lantlig stil möter det moderna kaklet och den massiva arbetsbänken i gedigen trä. Skåpinredning i vitt möter vita kakelplattor och bänkskiva i ek. Vi bjuds på gott om både förvaring och bänkytorna ger plats åt den matlagningsintresserade. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis med ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Från hallen följer laminatgolvet och väggarna är ljusa. Plats för mindre matbord!

Vardagsrum
Vardagsrummet är mycket generöst och bjuder på ljus från tre väderstreck! Tack vare dess stora fönsterparter och placering ned fria vyer flödar ljuset in. Här möblerar vi med rejäl soffgrupp och dukar även upp matsalsbord för många gäster. Väggarna är vita och matchas smakfullt med den klassiska parketten.

Balkong
Från vardagsrummet kliver vi ut på den stora balkongen, som dessutom är inglasad, belägen i solsäkert österläge mot Limhamns vackra villor. Här ges utrymme för ett mysigt balkongmöblemang och vi spenderar gärna sommarkvällarna här. Balkongen är minst sagt bostadens guldkorn.

Sovrum
Rymligt sovrum där vi möblerar med både dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här fortsätter laminatgolvet och dem ljusa väggarna. List i taket gör en snygg detalj. Två smarta klädkammare inrymmer gott om förvaring och bildar en "hans och hennes".

Badrum
Helkaklat badrum i jordnära färgval. Bakom två vikbara duschväggar finns en takdusch. I övrigt finns här WC, handfat med skåpförvaring, spegel, handdukstork och hyllförvaring.

Ett hem att trivas i! Varmt välkomna på visning!

Fridfulla Limhamn när det är som bäst! Renoverad gavellägenhet !

Renoverad gavellägenhet på andra våning med inglasad balkong! Bland Limhamns vackra hus och grönskande gårdar i stabil bostadsrättsförening erbjuds denna modernt renoverade tvåa om 58 kvm belägen två trappor upp. Ta chansen att bo i eftertraktade och rofyllda kvarter. Här finner Ni ett klassiskt kök i vitt, helkaklat badrum samt balkong i underbart österläge. Bara att flytta in! Varmt välkommen på visning!

Förening

Sveagatan 103D

Förening

Hsb Brf Rosenvång 1 I Malmö

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN:
Bostadsrättsföreningen Rosenvång 1 är en äkta förening. Föreningen köpte huset 1949 och består av 105 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 bostadsrättslokaler. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift per pant samt en överlåtelseavgift som betalas av köparen. Föreningen äger tomten.

HUSETS SKICK:
1993 Byte fönster
1994 Vattenledningar byttes
1997 Säkerhetsdörrar
1998 Ombyggnad av elinstallation (jordat och jordfelsbrytare)
2002 Miljöhus
2005-06 Byte tvättmaskiner och torktumlare
2005-06 Byggt uteplats
2006-07 Iordningsställt lekplats
2007-08 Byte radiatorer monterat termostater
2007-08 Ombyggnad av panncentraler
2008 Asfaltering och underarbete p-platser
2009-10 Ombyggnad av samtliga tak
2015 Relining av avloppsstammar
2016 Upprustning av trädgård
2018 Omfogning av fasad

PLANERADE:
Gemensamt elavtal där den enskildes förbrukning kommer att belasta månadsavgiften. Fördelaktigt elavtal för de boende.
2030 Byte värmestammar

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem, för utbud och aktuella priser se: www.comhem.se.
INTERNET: Från och med 2017-02-06 så har samtliga medlemmar tillgång till kollektivt 100/10 bredband från Bahnhof, vilket ingår i avgiften. Det går att mot en avgift uppgradera sin anslutning till högre hastigheter. Mer info finns på: https://www.hsb.se/malmo/brf/rosenvang1/om-foreningen/info-till-maklare--kopare/

TVÄTTSTUGAN:
Är belägen i källaren. Det finns två tvättstugor, den ena har två tvättmaskiner, en torktumlare och torkskåp och i den andra finner ni två tvättmaskiner och ett torkrum.

PARKERING:
Det går att hyra p-plats (finns 45 stycken) till en kostnad av 100:- per månad. Det är f n kö till p-platserna och omöjligt att beräkna kötiden.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Avgiften höjdes med 2% 1 januari 2019.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hsb.se/malmo/rosenvang1

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 166 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

JA

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering