Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sveagatan 100B

Limhamn

1 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Föranmälan krävs, ring eller maila!

Tisdag 18/6 17.00-17.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sveagatan 100B

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 57,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 92
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 305 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-TV
Andel i föreningen: 0,74541%
Andel av årsavgift: 0,74541%
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar över två förråd i källare. En klassisk matkällare med hyllförvaring samt ett stort vanligt förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1949
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 25 september 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Ladusvalan 1
Bland Limhamns vackra hus och grönskande gårdar i stabil bostadsrättsförening erbjuds denna renoverade tvåa om 57,5 kvm belägen högst upp i huset. Ta chansen att bo i eftertraktade och rofyllda kvarter. Här finner Ni ett klassiskt kök i vitt, helkaklat badrum samt inglasad balkong i underbart västerläge. Tack vare dess genomgående planlösning och generösa takhöjd upplevs detta hem mycket ljust och rymligt. Ett stilrent boende som präglas utav klassisk skönhet med en smakfull renovering. Ett hem att trivas i. Närhet till Limhamns rika serviceutbud, kommunikationer och självklart havet. Välkommen på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Entré
Genom säkerhetsdörr kliver vi in i en rymlig hall med goda avhägningsmöjligheter för hela sällskapet. Vi möts direkt av ett praktiskt klinkergolv och ljusa väggar. Vi finner här en klädkammare med inbyggd belysning.

Kök
Stort och modernt kök som renoverats i sin helhet. Här har inget lämnats åt slumpen. Skåpsinredning i vitt möter ett svart och mönstrat stänkskydd ovan bänkskiva i laminat. Vi bjuds på gott om förvaring och bänkytorna ger plats åt den matlagningsintresserade. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys i fullhöjd, spishäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, samt fläkt. (Det är framdraget och förberett för att enkelt kunna installera diskmaskin om det önskas) Golvet består av ett laminatgolv liknande klinkerplattor som möter en klassisk panel vitt nertill och svart upptill. Plats ges för mindre matbord framför fönstret och här finner vi även ett mindre fönster öppnat mot vardagsrum.

Vardagsrum
Vardagsrummet är mycket generöst och från det stora fönsterpartiet flödar ljuset in. Här möblerar vi med rejäl soffgrupp och dukar även upp matsalsbord för många gäster. Väggarna är ljusa och på golvet vilar ett ljust skeppsgolv.

Balkong
Från vardagsrummet kliver vi ut på den stora balkongen belägen i solsäkert västerläge mot föreningens lummiga trädgård. Här ges utrymme till stor sittgrupp och även en praktisk grillhörna som lämnas kvar till köparen. Här spenderar vi gärna större delen av året då den trevliga inglasningen och infravärme/element värmer gott. Balkongen är minst sagt bostadens guldkorn med utsikt mot Öresundsbron.

Sovrum
Rymligt sovrum där vi möblerar med både dubbelsäng och förvaringsmöbler. En praktisk garderobshörna ger oss den förvaring vi behöver och ovan den lyser en list med spotlights upp. Ljusa färgval på både väggar och golv och från fönstret blickar vi bort mot Hyllies skyline.

Badrum
Helkaklat badrum i stilfulla och ljusa färgval. Utrustningen består av WC, handfat med skåpsförvaring, spegel, handdukstork samt en lyxig jacuzzi att njuta av.

Fridfulla Limhamn när det är som bäst!

Bland Limhamns vackra hus och grönskande gårdar i stabil bostadsrättsförening erbjuds denna renoverade tvåa om 57,5 kvm belägen högst upp i huset. Ta chansen att bo i eftertraktade och rofyllda kvarter. Här finner Ni ett klassiskt kök i vitt, helkaklat badrum samt balkong i underbart västerläge. Som pricken över i bjuds vi på utsikt över både Öresundsbron och Hyllie. Varmt välkommen på visning!

Förening

Sveagatan 100B

Förening

Hsb Brf Rosenvång 2 i Malmö

Allmänt om föreningen

HSB Brf Rosenvång 2 är en äkta förening som i dagsläget disponerar 5 huskroppar med byggår 1949-1950. Totalt finns 115 bostäder upplåtna med bostadsrätt samt två butikslokaler belägna på Älggatan.

HUSETS SKICK
1989 – nya balkonger.
1999 – omdragning av el.
1999 – renovering av tvättstugor.
1999 – byte av yttre fönsterram.
1999 – byte av entréportar, målning av trapphus samt installation av porttelefoner.
2012 – byggnation av samlingslokal och gym.
2014 – byggnation av övernattningslägenhet.
2015 – renovering av tak och fasader.
2019 – under våren påbörjas byte av värmeväxlare och reglercentral i fjärrvärmesystemet.

KOMMANDE UNDERHÅLL
De närmsta åren planerar föreningen att utföra relining av avloppsstammar.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv med basutbud via Comhem ingår i avgiften. För mer information se www.comhem.se
Internet finns att tillgå via HSB Bolina, medlemmen tecknar avtal själv. För mer information se www.hsb.se/malmo/bolina

PARKERING
Det finns 53 parkeringsplatser till föreningens förfogande till en kostnad av 60kr/mån. Att parkera på gatan är kostnadsfritt.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Föreningen tillhandahåller en samlingslokal kallad Kolkällaren samt ett gym beläget i källaren på Sveagatan 100a, som kan nyttjas av samtliga medlemmar. Det finns även en gemensam övernattningslägenhet att hyra för medlemmar. Kostnad om 200 kr per natt debiteras på medlemmens månadsavgift.
Trädgårdarna runt om föreningen är anlagda av landskapsarkitekt och där finns flera grillplatser och sittplatser.

I källaren finns gemensamt cykelförråd samt en tvättstuga som är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torkskåp, 1 torktumlare, 1 torkrum samt 1 mangel.

FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningens syn på ekonomin är god och man är mycket lågt belånade. Styrelsen anser att avgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år för att undvika stora höjningar enskilda år. Den för år 2018/2019 upprättade budgeten visade ett höjningsbehov med 2 % och styrelsen beslöt att höja årsavgifterna fr o m 2019-01-01

Föreningen har en informativ och bra hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/rosenvang2/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering