Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sunds Herrgård 9

Lekeryd

1 750 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sunds Herrgård 9

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 105,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 14
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 750 000 kr
Avgift: 3 356 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten, parkering, fiskerätt, båtplats samt sophämtning.
Andel i föreningen: 8,8%
Andel av årsavgift: 8,8%
Driftskostnad 16 800 kr/år
varav
El: 15 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1990 Ombyggnad/Renovering 2011
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas


Endast ett stenkast från sjön Lilla Nätaren hittar du Sunds Herrgård och dess natursköna omgivningar. Sunds Herrgård 9 erbjuder dig det bästa av två världar, en hybrid mellan bostadsrätt och radhus som ger dig bekvämligheten av en bostadsrätt men känslan av "eget" som ett radhus för med sig. Bostaden totalrenoverades och byggdes om under 2011 och känns fortfarande modern och fräsch tack vare klassiska, stilrena materialval. Från generösa fönsterpartier ned mot sjön kan du följa naturens skiftningar, varje årstid vacker på sitt sätt. Den generösa takhöjden, med öppet upp till nock, i kombination med takfönster ger en fantastisk rymd. Standardmässigt finns inget att önska med fullutrustat kök och badrum med tvättsektion. Gott om förvaringsmöjligheter i såväl klädkammare som garderober. Lagom stor trädgård med uteplats som kräver minimalt med underhåll men ändå ger dig möjligheten att känna gräset under fötterna.

Här bor du i en lantlig idyll men med de flesta bekvämligheter en kort biltur bort. Lekeryd når du genom en 10 minuter lång biltur, alternativt via buss som går från närliggande station. Till centrala Jönköping tar du dig på knappa 30 minuter. Oavsett om du kommer från villa och vill fortsätta i mindre skala eller om du vill testa huslivet för första gången är detta helt klart en bostad för dig. Tack vare egen båtplats och fiskerätt passar bostaden även utmärkt att nyttja som semesterparadis!

Välkommen på visning!

HALL
Välkommen in i hallen där du får en direkt överblick över bostaden, redan här möts du av den fantastiska utsikten mot vattnet. Här finns plats för att hänga ytterkläder samt mindre hallmöbel. Förvaring i garderob med spegeldörrar. På golvet ligger ljus klinker som i förlängningen övergår till parkettgolv. Detta kombineras med ljusa väggar undantaget en som har en fondvägg med fotomotiv.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsbord. På golvet ligger parkett och väggarna är vita undantaget en vägg som har tegelmönstrad tapet.

KÖK
Tack vare den öppna planlösningen binds köket och vardagsrummet samman på ett trivsamt sätt. Här kombineras vita, högblanka luckor med vitt kakel och mörkare arbetsbänk. Utrustat med fläkt, kyl, frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Inbyggda spotlights ger en stilren känsla och en praktisk belysning. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

SOVRUM 1
Detta sovrum är något större och rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. Gott om förvaring i garderobssektion. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa undantaget en vägg som har fototapet.

KLÄDKAMMARE
Bredvid Sovrum 1 ligger rymlig klädkammare som tar hand om det mesta av din förvaring, såväl kläder som övrigt.

BADRUM
Fräscht badrum med kakel och klinkers. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, tvättställ med förvaring, spegelskåp med förvaring, vägghängt skåp, wc, dusch samt handdukstork. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vitkaklade.

SOVRUM 2
Detta rum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa med en mönstrad fondvägg.

Fantastiskt läge i naturskön omgivning!

Endast ett stenkast från sjön Lilla Nätaren hittar du Sunds Herrgård och dess natursköna omgivningar. Sunds Herrgård 9 erbjuder dig det bästa av två världar, en hybrid mellan bostadsrätt och radhus som ger dig bekvämligheten av en bostadsrätt men känslan av "eget" som ett radhus för med sig. Bostaden totalrenoverades och byggdes om under 2011och känns fortfarande modern och fräsch tack vare klassiska, stilrena materialval. Från generösa fönsterpartier ned mot sjön kan du följa naturens skiftningar, varje årstid vacker på sitt sätt. Den generösa takhöjden, med öppet upp till nock, i kombination med takfönster ger en fantastisk rymd. Standardmässigt finns inget att önska med fullutrustat kök och badrum med tvättsektion. Gott om förvaringsmöjligheter i såväl klädkammare som garderober. Lagom stor trädgård med uteplats som kräver minimalt med underhåll men ändå ger dig möjligheten att känna gräset under fötterna.

Här bor du i en lantlig idyll men med de flesta bekvämligheter en kort biltur bort. Lekeryd når du genom en 10 minuter lång biltur, alternativt via buss som går från närliggande station. Till centrala Jönköping tar du dig på knappa 30 minuter. Oavsett om du kommer från villa och vill fortsätta i mindre skala eller om du vill testa huslivet för första gången är detta helt klart en bostad för dig. Tack vare egen båtplats och fiskerätt passar bostaden även utmärkt att nyttja som semesterparadis!

Välkommen på visning!

Förening

Sunds Herrgård 9

Förening

Brf Lekeryd Sunds Gård

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Sund 1:29 som omfattar 9367 m2 land och 11348 m2 vatten. I föreningen finns 15 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Dessa fördelas på 11 bostadshus med 1 lägenhet i varje och 1 bostadshus (längan) med 4 lägenheter.

De boende hjälps åt att sköta gräsklippning samt rengöring av sopkärl enligt ett rullande schema.

El betalas månadsvis enligt en schablongavgift baserad på föregående års förbrukning. I slutet av varje år görs en avstämning samt eventuell justering baserad på den faktiska förbrukningen.

I föreningen finns fin gemenskap bland de boende och det anordnas löpande aktiviteter, exempelvis årlig kräftskiva.

Under juni/juli 2018 byts samtliga tak ut på byggnaderna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Vinkällare med samlingslokal
- Relaxavdelning
- Terrass i anslutning till vattnet
- Båtbrygga med båtplats
- Förråd
- Gräsklippare och trädgårdsverktyg att låna för de boende

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Lekeryd är beläget cirka 1 mil öster om centrala Huskvarna. Orten präglas av grönskande omgivningar med vackra promenadstråk och gott om sjöar med bra fiskevatten.

Närservice

I Lekeryd finns kiosk, livsmedelsbutik samt pub. Möjlighet till skol- och barnomosorg.

Kommunikation

Linje 124 från Jönköping till Aneby stannar tar dig till Lekeryd med omnejd.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering