Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Slottsgatan 41A

Jönköping - Öster Jönköping

1 700 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 26/5 12.30-13.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Slottsgatan 41A

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 34,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1301A
Våning 4 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 700 000 kr
Avgift: 1 926 kr/mån
Andel i föreningen: 1,83%
Andel av årsavgift: 1,83%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2017-2018 Inflyttning juni 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd, smidigt beläget på samma våningsplan som bostaden.
HALL
Välkommen in i hallen där ytterkläderna hängs av till höger. Förvaring i garderob. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita.

KÖK
Från hallen nås bostadens kök. Här går luckorna i vitt och grått och kombineras med rostfria beslag samt vitt kakel. Utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt samt mikrovågsugn. Matplats för 4-6 sittande gäster. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita.

VARDAGSRUM
Tack vare den öppna planlösningen binds kök och vardagsrum ihop på ett trivsamt och socialt sätt. Här ryms en större soffa med tillhörande möblemang. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita. Härifrån nås bostadens balkong.

BALKONG
Mysig balkong med plats för större utemöblemang. Läget högst upp ger dig en fin vy ut mot omgivningarna. Här har du sol på eftermiddagen och kvällen (nord-väst).

SOVALKOV
Från vardagsrummet nås även separat sovalkov med plats för säng. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa.

BADRUM
Stilrent badrum med klassisk färgsättning. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, tvättställ med förvaring, spegel, dusch med vikbara glasdörrar samt wc. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vitkaklade.

Klockren etta med stil & finess!

Östra delen av city växer så det knakar, gammalt byts mot nytt och ett av de senaste tillskotten till bostadskvarteren är attraktiva Studio 50. Föreningens byggnad stod färdig så sent som juni 2018 och är belägen på lugna Slottsgatan. Högst upp i huset med ett fritt läge i nord-väst ligger denna smakfulla etta där inget lämnats åt slumpen. Högst upp i huset innebär i detta fall våning 4, men för dig som vill slippa vardagsmotionen finns självklart hiss.

Inne i bostaden är känslan av nytt påtaglig, både på grund av den moderna stilen och det minimala slitaget. Under sommarhalvåret bjuder den generösa balkongen in till både grill och chill, ytan gör plats för både utemöbler och ett gäng vänner. Separat sovalkov, som går att skärma av till ett mini-rum, gör att du slipper ha sängen i vardagsrummet. Bekvämligheter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare gör att vardagsbestyren går som en dans. Smarta förvaringslösningar i garderober samt tillhörande lägenhetsförråd, beläget på samma våningsplan, gör att lägenheten gör plats för både par och singelhushåll.

Oavsett om du söker citypuls eller natur så hittar du det här! Endast ett par minuters promenad bort har du stadens fulla utbud, två stycken sjöar och grönskande parker. Högskolan nås smidigt via en promenad eller cykeltur.

Välkommen på visning!

Förening

Slottsgatan 41A

Förening

Studio 50

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar fastigheten Citadellet 10 med äganderätt. Fastigheten är bebyggd med ett flerbostdshus med adresserna Slottsgatan 49 A-B. Totalt finns 49 lägenheter i föreningen, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Byggnaden färdigställdes 2018.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Com Hem som levererar TV, telefoni och bredband.

Parkering

Föreningen har egna parkeringsplatser som går att hyra för 600 kr/månad. Kösystem tillämpas.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Öster finns allt du kan tänkas behöva på bekvämt avstånd. Här ligger Jönköpings största shoppingområde där gallerior blandas med mysiga butiker och restauranger längst med kullerstensgatorna. I närområdet finns dessutom härliga naturområden, stränder och promenadstråk.

Närservice

Här återfinns all tänkbar service i det direkta närområdet så som blanda annat matbutiker, apotek, systembolag, bibliotek, flertalet restauranger, caféer, dagis och skola.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats avgår två av stamlinjerna som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd. Gångavstånd till Jönköping resecentrum varifrån fler bussar samt tåg avgår.

Parkering

Flertalet P-hus där månads- och boendeparkering kan tecknas. Här finns även ett stort torg med många parkeringsplatser samt större parkeringsyta precis i utkanten. Boendeparkering på gatorna kan tecknas via kommunen.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering