Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sjögatan 8A

Torpa/Söder Jönköping

2 350 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 2 330 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sjögatan 8A

Antal rum 2 rum
Boarea 62,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 034-034-041
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 350 000 kr
Avgift: 3 414 kr/mån I månadsavgiften ingår: Värme, vatten, kabel-TV med 18 digitalkanaler och 2 HD-kanaler, Bredband 50 (30-50 mbit/s) och Hemtelefoni.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1990-91
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
HALL
Redan i hallen möts du av hur ljus och luftig lägenheten är. Snygg ljussättning från inbyggda spotlights i taket. Ytterkläderna kan hängas av rakt fram och ytterligare förvaring finns i två infällda garderober med skjutdörrar. På golvet ligger stora, marmorerade klinkerplattor i grått som sedan övergår i träparkett. Väggarna är ljusa.

VARDAGSRUM
Här finns gott om plats för både matbord och stor soffa. Fönsterparti i burspråk ger fint ljusflöde och en snygg inredningsdetalj, På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa. Härifrån nås bostadens balkong.

INGLASAD BALKONG
En inglasad balkong låter dig njuta av solen från tidig vår till sen höst. Här finns plats för utemöblemang. Läget i öster låter dig njuta av solen från morgon fram till lunch, perfekt för en mysig frukoststund eller brunch.

KÖK
I köket går luckorna i vitt och kombineras snyggt med marmorerat kakel och mörkare arbetsbänkar. Utrustat med dubbla kyl/frys, diskmaskin, fläkt, spishäll, ugn samt mikrovågsugn. Matplats för 4-6 sittande gäster. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa.

BADRUM
Badrummet har en härlig "hotell-känsla" med snygga detaljer. Utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, tvättställ om 120 cm med förvaring, tvättmaskin, spotlights samt wc. På golvet ligger marmorerat klinker som fortsätter upp i duschdelen, detta kombineras med vitkaklade väggar.

SOVRUM
I sovrummet finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderob med skjutdörrar. På golvet ligger mörk heltäckningsmatta och väggarna är ljusa.

Bostadsdröm i eftertraktade kvarter!

Nyproducerad känsla i äldre förening med god ekonomi är en kombination som inte är helt självklar. På Sjögatan 8A finns dock lägenheten med just det! Här har hela bostaden genomgått omfattande renovering där inte en millimeter har lämnats åt slumpen. Bakom varje materialval finns en tanke som ger en röd tråd till hela hemmet: enhetliga trägolv, marmorerat klinker och matchande garderobsdörrar för att nämna några. Tonen i lägenheten är tidlös med en modern touch vilket gör att även den mest kräsne finner sig nöjd.

Här kan du lägga fullt fokus på att börja inreda ditt nya hem istället för att lägga tid på tråkig renovering. Addera till det inglasad balkong som låter dig njuta större delen av året samt en välskött förening så bör samtliga punkter på önskelistan vara avbockade.

Trots det ytterst centrala läget slipper du störande trafik från omgivningarna då fönster och balkong vetter mot gångvägen som passerar genom föreningens gård. I närområdet finns livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, vårdcentral, apotek, blomsterbutik med mera. Bussen går med täta avgångar från närliggande hållplats. Fina rekreationsmöjligheter finns i områdets grönområden.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Sjögatan 8A

Förening

Brf Klostergården

Allmänt om föreningen

Välskött bostadsrättsförening där den ekonomiska förvaltningen sköts av Jönköpingsbostäder.
Trapphus och den trevliga gården sköts av inhyrd personal.

I källaren finns tvättstuga samt ingång till garage. Varje lägenhet har ett förråd i källaren eller på vinden. Det finns även cykelrum där de boende kan förvara sina cyklar.

Relax/Bastu (Brahegatan 16 B): De boende kan hyra en nyckeltag till bastu/relax, detta kostar 250 kr. Månadsavgift 25 kr som kommer på hyresavin.

Snickarrum: Detta kan nyttjas kostnadsfritt av de boende.

Samlingsrum (Brahegatan 10): Nyttjas gratis efter bokning.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Comhem.
Ett grundutbud av TV-kanaler, bredband 50 (30-50Mbit/s) och hemtelefoni ingår i månadsavgiften.

Parkering

I föreningen finns 139 parkeringsplaster i eget garage.
Hyrs av bostadsrättsföreningen genom separat kö i mån av plats.
Kostnad för att hyra garageplats via föreningen är 345 k/månad.

För den som är ägare till ett fordon och står folkbokförd på adressen går det även att teckna boendeparkering för omrkingliggande gator, detta kostar 660 kr/kvartal.

Renoveringar - utförda och planerade

-Radonmätning med godkänt resultat 2015
-Hisservice och inspektion av samtliga hissar 2015

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Söder i Jönköping, i folkmun även känt som Torpa, erbjuder de flesta tänkbara bekvämligheter. Dessutom finns flera grönområden för motion och rekreation, exempelvis Idas Park, Munksjöparken och Friaredalen. En kortare promenad eller cykeltur tar dig till hjärtat av Jönköping.

Närservice

I närområdet finns livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, caféer, blomsterbutik, apotek och vårdcentral. På lördagar har du handeln på Västra Torget på ett bekvämt avstånd.

Kommunikation

Linje 3 och linje 1 går från närliggande station med täta avgångar. En kortare promenad tar dig till Jönköpings resecentrum med såväl tåg- som bussavgångar.

Parkering

Boendeparkering på omkringliggande gator via Jönköpings kommun går teckna för dig som är ägare till ett fordon samt folkbokförd området. Ansökan sker till Jönköpings kommun, kostnad 660 kr/kvartal.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering