Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Påsgatan 10

Munksjöstaden Jönköping

2 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 27/9 12.00-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Påsgatan 10

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 57,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 167-167-002
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr
Avgift: 3 081 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen: 2,7075%
Andel av årsavgift: 2,7075%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2018-2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Finns för närvarande inte
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd i källaren. I föreningen finns även cykelförråd, takterass, övernattningsrum, orangeri, bastu och gym.

HALL

I hallen hängs ytterkläderna av direkt till höger. På golvet ligger grå klinker som i förlängningen övergår i parkett, detta kombineras med ljusa väggar. I hallen finns även gott om förvaring i flertalet garderober.

VARDAGSRUM

Från hallen nås det luftiga vardagsrummet med fransk balkong. Här finns plats för större soffa med tillhörande möblemang. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

KÖK

Stilrent kök från HTH där luckorna går i vitt och kombineras med grå arbetsbänk med stänkskydd i matchande ton. Utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Matplats för 4-6 sittande gäster. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

BADRUM

Klassiskt badrum med kakel och klinker. Utrustat med tvättställ med förvaring, spegelskåp med förvaring, skåp, arbetsyta, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, dusch med vikbara glasdörrar samt wc.

SOVRUM

I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderober. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa. Härifrån nås bostadens uteplats.

UTEPLATS

Härlig uteplats i västerläge. Här finns gott om plats för större utemöblemang.

Smakfull tvåa med drömmig uteplats!

Munksjöstaden växer så det knakar och både antalet bekvämligheter och bostäder ökar stadigt! Nu finns möjlighet att flytta in i högattraktiva ”Kvarter 10” som uppförts i Tositos regi. Denna lägenhet hade inflyttning första gången i juni 2019 och är fortfarande i toppskick.

Smidigt belägen endast en halvtrappa upp hittar du denna tvårummare som inte lämnar något kvar att önska. Läget gör att du kommer upp en bit och slipper insyn, samtidigt som du får lyxen av att ha en stor uteplats på baksidan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att detta blir en social bostad där det blir extra roligt att bjuda hem nära och kära.

Generösa ytor i köket gör att matlagningen blir ett nöje, att köket är fullutrustat gör dessutom att den går lite enklare. Det fräscha badrummet har utrustats med kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket gör att du slipper boka tvättstuga när du ska tvätta. Gott om förvaring i flertalet garderober samt tillhörande lägenhetsförråd gör att bostaden rymmer både singelhushåll och par.

Sist men inte minst - uteplatsen! En utmärkt plats att slappa på och ladda batterierna efter en lång arbetsdag. Solen smyger sig fram på eftermiddagen och stannar sedan en bra bit in på kvällen, perfekt om du vill bjuda in vänner på grill & chill!

Plus i kanten för välskött förening där de boende erbjuds tillgång till takterass med grym utsikt, övernattningsrum, bastu, orangeri och gym.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Påsgatan 10

Förening

Brf Munksjöstaden Kvarter 10 D

Allmänt om föreningen

Kvarter 10 D består av ett hus om 6 våningar, källarplan och takterass. I föreningen finns 35 lägenheter och 1 lokal. Första inflyttning skedde under våren 2019. Bostadsrättsföreningen har ekonomisk förvaltning via Jönköpingsbostäder.Som boende på Kvarter 10 har du tillgång till stor takterass i oslagbart utsiktsläge, på takterassen har man även tillgång till gym, orangeri, övernattningsrum och bastu.

Till varje lägenhet hör ett förråd. I föreningen finns även cykelförråd.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till fiber via Wetternet.

Parkering

Under föreningens fastighet finns ett underjordiskt garage i två plan. Garageplats kostar 975 k/månad och separat kö tillämpas.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Munksjöstaden är delområdet väster om Munksjön som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Området vävs samman med de befintliga stadsdelarna Torpa och Söder och blir en naturlig förlängning av Jönköpings stadskärna ner mot Munksjön. Vattnet sätter stor prägel på området. Byggnader, bostäder och arbetsplatser får en härlig utsikt över Munksjön och längs med vattenlinjen skapas nya Munksjökajen så att vattennära promenad och förströelse blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär. De äldre fabriksbyggnaderna bevaras och vävs samman med moderna kontor- och bostadskvarter av nytänkande arkitektur. Bland annat ser vi redan nu det vita, runda höghuset sträcka sig mot himlen i områdets södra del

Närservice

Området är fortfarande under uppbyggnad men redan nu finns här restauranger, gym, vårdcentral, apotek, matbutik, bank, kafé och konferensanläggning.

Kommunikation

Flertalet busslinjer stannar på busshållplatsen direkt utanför.

Parkering

Stort varmgarage under byggnaderna. Parkering längst med gatorna.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter