Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norra bogesundsgatan 10

Gräshagen Jönköping

1 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 28/7 15.30-16.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norra bogesundsgatan 10

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 40,00 kvm
Förenings info, se allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 102-102-030
Våning 7 av 10, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 2 212 kr/mån
Andel i föreningen: 1,4373%
Driftskostnad 3 781 kr/år
varav
Värme: 573 kr
El: 1 172 kr
VA: 836 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna är baserade på nuvarande ägares förbrukning.
Inglasad balkong på ca 8 kvm i sydost läge med fantastisk utsikt över naturen.
Pantsatt Nej
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Barnvagnsrum i anslutning till entrén, cykeluppställningsplatser under tak samt soprum finns på gården. På innergården finns även en stor lekplats.
HALL
Välkomnande hall med yta för avhängning direkt till höger innanför entrén samt dold förvaring via en garderob. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

KÖK
Trevligt kök med vita skåpsluckor och vitt kakel (klädda i marmorerad dekorplast) ovan diskbänk i rostfritt utförande. Köket är utrustat med kyl/frys, spisfläkt, spis med glashäll, inbyggd micro samt diskmaskin. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

BADRUM
Stort badrum i stilrent och tidlöst utförande med ljusgrått klinkergolv och vita samt ljusgrå helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, dusch bakom duschväggar i klarglas, handfatskommod, överskåp med spegeldörrar, handdukstork, reglerbar golvvärme samt separat tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, överskåp och arbetsbänk för smidig tvätthantering.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
Stort förråd med separat städskåp. Även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vita. Smidigt hyllsystem och gott om yta att inreda efter behov och önskemål.

RUM
Ljust och luftigt rum med fönster i två väderstreck. Här erbjuds lättmöblerade ytor och plats för såväl soffgrupp som för matbord. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i en grå nyans.

SOVALKOV
I anslutning till rummet finns en praktisk sovalkov som på ett effektivt sätt möjliggör att man kan få undan sängen från de sociala ytorna. Nuvarande ägare har låtit skärma av alkoven från rummet med hjälp av draperier. I Sovalkoven finns ett fönster och vägghängda överskåp för smidig och smart förvaring.

INGLASAD BALKONG
Från rummet nås den härliga inglasade balkongen på ca 8 kvm belägen i sydostläge mot naturen. Tack vare läget på sjunde våningen är vyerna helt fantastiska! På balkonggolvet ligger trätrall och plats finns för utemöbler. Glaspartierna är skjutbara så de riktigt varma dagarna finns möjlighet att öppna upp helt.

Kanonetta med inglasad balkong i högt fritt läge!

Att bo på Gräshagen innebär att du får det bästa av två världar! Här finns naturen direkt inpå knuten men det är aldrig långt till verklig stadspuls. I det direkta närområdet finns det mesta du kan tänkas behöva för en bekväm vardag, så som en välsorterad matbutik och trevliga motionsspår. Vill du ta dig in till Jönköping centrum eller högskolan så avgår bussen med täta avgångar från närliggande hållplats och för de dagar vädret tillåter cyklar du smidigt in på ca tio minuter.

Från Norra bogesundsgatan tar du smidigt hissen upp till våning sju för att välkomnas in i denna toppenlägenhet! Mycket välplanerad planlösning med sovalkov som gör att du slipper ha sängen i vardagsrummet, helkaklat badrum med separat tvättavdelning, rymlig klädkammare samt modernt utrustat kök som underlättar vardagsbestyren. Utöver bostadens 40 kvadratmeter får du ytterligare ca 8 kvadrat sällskapsyta på köpet, tack vare den inglasade balkongen. En härlig plats som bjuder på vackra vyer över natur och nejd.

Att föreningens fastighet är bebyggd så sent som 2013 gör att känslan av nytt och modernt fortfarande sitter i, såväl inne i lägenheten som i de gemensamma utrymmena. Här kan du med andra ord släppa alla tankar på tidskrävande och kostsamma renoveringar, här är det bara att flytta in och börja trivas!

Varmt välkommen på visning!

Förening

Norra bogesundsgatan 10

Förening

Brf Bogesundsparken 2

Allmänt om föreningen

Välskött och ekonomiskt stabilt bostadsrättsförening som förvaltas av Jönköpingsbostäder AB. Teknisk förvaltning via HSB. Modernt utformat system med individuell uppmätning av el, värme samt varm- och kallvatten för varje lägenhet. Detta för att bostadsrättshavarna ska kunna på verka sina boendekostnader och endast betala för faktisk förbrukning.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till fibernät (Wetternet).

Parkering

Föreningen äger andel i gemensamhetsanläggning Navet GA:1 där garagebyggnad i två lika stora plan med totalt 78 bilplatser ingår. Garageplatserna delas med grannföreningen och nås smidigt via hiss. Bostadsrättsföreningen förfogar över 39 platser i garaget. Kostnad 515 kr/månad.
7 st utvändiga parkeringsplatser som hyrs ut via föreningen för 310 kr/månad.
I övrigt råder fri parkering på omkringliggande gator.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Gräshagen är ett bostadsområde beläget strax söder om Jönköping centrum i anslutning området Torpa. Ett lugnt och naturskönt område med flerfamiljshus och villor. Här finns fina motionsspår som leder upp till Vattenledningsparken, Mariebo och Stadsparken samt ner till Munksjöstaden och Södra Munksjön. Här finns dessutom en idrottsplats med flera fotbollsplaner.

Närservice

I området finns en Icabutik, en kiosk och en pizzeria. Gång/cykelavstånd till bensinstationerna & hamburgerrestaurangerna vid Jordbron samt in till centrala Jönköpings rika utbud av nöjen service. Smidigt cykelavstånd (ca 10 min) in till högskolan.

Kommunikation

En av stamlinjerna, nr 3, trafikerar området och avgår från närliggande busshållplats med täta avgångar. Med bil når man smidigt E:4:an.

Parkering

Fri parkering på gatorna.

Övrigt

Gräshagsskolan F-6, Kyrkans öppna förskola, Junegården Servicehus Äldreboende, Stråga Fritidsgård

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering