Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lövingsgatan 29

Bymarken Jönköping

1 950 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lövingsgatan 29

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 52,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4
Ekonomi Pris: 1 950 000 kr
Avgift: 3 703 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen: 14,07%
Andel av årsavgift: 14,07%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1937 Fastigheten totalrenoverades under 2015
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration Utfärdad
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett källarförråd.
HALL
Välkommen in i hallen där ytterkläderna hängs av i garderob med skjutdörrar. På golvet ligger plankgolv som kombineras med vita väggar.

KÖK
Rakt fram i hallen nås bostadens kök som renoverades 2014. Här kombineras vita luckor snyggt med mörkare arbetsbänk samt vitt, kaklat stänkskydd. Utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt fläkt. Matplats för 4-6 sittande gäster. Grått golv kombineras med vita väggar.

VARDAGSRUM
Från vardagsrummet öppnar en fin vy upp sig. Här finns gott om rum för både soffa och matsalsbord. På golvet ligger plankgolv och väggarna är vita. Härifrån nås bostadens balkong.

BALKONG
Rymlig balkong belägen i nord/öst-läge. Här ryms både ditt utemöblemang samt grill. Helt klart den självklara samlingsplatsen under sommarhalvåret.

SOVRUM
Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. På golvet ligger plankgolv och detta kombineras med vita väggar.

BADRUM
Fräscht badrum med kakel och klinkers. Utrustat med dusch, wc, tvättställ med förvaring samt tvättmaskin. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vita, kaklade.

Storslagen utsikt på svårslagen adress!

Det är något visst med att bo på Bymarken, Vättern känns sådär alldeles lagom nära och city skymtar lite längre bort. Här på Lövingsgatan 29 är det enkelt att komma hem och trivas, både på grund av läge och lägenhet. En trappa upp hittar du denna smakfulla och fräscha tvårummare, där samtliga ytskikt fått en uppfräschning under de senaste åren. Fastigheten har sina rötter i 1930-talet vilket syns på flertalet tidstypiska detaljer som bevarats såsom; plankgolv och serveringsgång med fina snickerier och vackra beslag. Läget på gaveln ger fritt ljusflöde från hela tre väderstreck vilket gör att de 52 kvadraten känns betydligt rymligare.

På den härliga balkongen kan du njuta av både morgon/förmiddagssol och Vättervy, med fördel i kombination med något gott att dricka samt något som tillagas på grillen medan du lutar dig tillbaka och känner lugnet infinna sig. För soldyrkaren finns möjlighet att fånga även övriga soltimmar på den gemensamma balkongen eller i föreningens gemensamma trädgård. Sammanfattningsvis bostaden med det där lilla extra, som definitivt bör upplevas på plats.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Lövingsgatan 29

Förening

Brf Sagan 3

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2015 och består av totalt 7 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. I samband med bildandet av föreningen 2015 totalrenoverades föreningens byggnad. Föreningen innehar fastigheten Sagan 3 med äganderätt, fastigheten bebyggdes med ett flerbostadshus 1937. I källaren finns gemensam tvättstuga samt förråd. De boende hjälps åt med trädgårdsskötsel enligt rullande schema.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till fiber via Wetternet.

Parkering

Det går att hyra parkeringsplats via föreningen för 150 kr/månad. Fri parkeringsplats på omkringliggande gator.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Beläget nordväst om Jönköpings centrum och sträcker sig upp på höjden med fin utsikt över Vättern och Jönköping. Bestående tills större delen av villor men också ett antal flerfamiljshus. Längst med strandpromenaden finns en badstrand och flertalet båthus.

Närservice

I ytterkanterna finns livsmedelsbutiker, närlivs, konditori, blomsteraffär, restauranger, pizzerior och bensinmack.

Kommunikation

Fin cykelväg ut med strandpromenaden. Flertalet busshållplatser med täta avgångar.

Parkering

Fri parkering på gatorna.

Övrigt

I närheten finns flera skolor och förskolor. IF Hallby FK har sin anläggning högst upp. Nära till vacker natur och fina promenadstråk.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering