Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lantmätargränd 1

Jönköping - Öster Jönköping

1 795 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 030 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lantmätargränd 1

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 46,00 kvm
föreningsinfo, se även allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 099-099-013
Våning 2 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 2 259 kr/mån Inkl kabel-tv, internet 100 Mbit/s, telefoni samt bostadsrättstillägget. Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning mäts individuellt för varje enskild lägenhet och regleras kvartalsvis av föreningen. Även hushållsel köps in kollektivt och mäts individuellt för varje enskild lägenhet och regleras kvartalsvis av föreningen.
Andel i föreningen: 1,8801%
Driftskostnad 4 896 kr/år
varav
El: 2 400 kr
VA: 1 452 kr
Försäkring: 1 044 kr
Kommentar ca uppgifter och baseras på en vuxen i hushållet. Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning mäts individuellt för varje enskild lägenhet och regleras kvartalsvis av föreningen. Även hushållsel köps in kollektivt och mäts individuellt för varje enskild lägenhet och regleras kvartalsvis av föreningen.
Fransk balkong. På gården finns sittgrupper
Pantsatt Ja
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2010/2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX/F
Energideklaration
Utfärdad den 2 mars 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 76 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Garage i entréplan där även cykelförvaring finns. På gården finns det sittgrupper samt nytt cykelställ med tak.
HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning direkt till vänster. Plats ges för ytterligare förvaring till höger in innan de två garderoberna. På vägen in till allrummet, på vänstersidan, finns ett städskåp. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

SOVALKOV
Den tänkta klädkammaren i hallen har blivit en mysig sovalkov. Här ges plats för en 1.20 säng om så önskas.

BADRUM
Helkaklat badrum med mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch med vikbara glasväggar, wc, vit kommod med handfat, spegel med belysning, tvättmaskin, torktumlare (-17), arbetsbänk, överskåp, golvvärme, handdukstork samt vädringsfönster.

KÖK
Stilrent kök med vita luckor, svart kakel som stänkskydd och mörkgrå arbetsbänk i laminat. Utrustat med häll, integrerad fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt rostfri kombinerad kyl/frys.

ALLRUM
Stort och härligt rum med en hel vägg fylld med fönster och fransk balkong som ger skönt ljusinsläpp. Här ges möjlighet till olika möbleringsalternativ och vill man få ut sängen hit så får den också plats. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

Stor cityetta med alkov & fullutrustad med alla bekvämligheter!

En lyxig cityetta med sovalkov som är belägen på en tvärgata bort från Jönköping Östers sköna stadspuls. Hissen tar dig bekvämt ner till entréplan och sen finns allt du kan behöva inom 5 minuters promenad. Granne med Vox Hotell, perfekt för dina långväga gäster, när du inte orkar laga mat eller vill runda av med en skön aw. Nästa granne är mysiga och familjära Stuk, ett bageri, vinbar, och kafé - allt i ett. Vättern med dess fina strandpromenad finns bara några meter bort och nås snabbt och lätt vid övergången en bit bort vid hamnpiren. De 46 kvm är genomtänkta och utnyttjade på bästa sätt där den tänkta klädkammaren har blivit en sovalkov och på så sätt fått bort sängen från den sociala ytan. I hallen finns det plats för ytterligare förvaring och den leder vidare fram till allrummet som öppnar upp sig och där man möts av stora fönsterpartier rakt fram. Här erbjuds en spännande öppen yta med flera möbleringsalternativ. Genomtänkt kök med förvaring och fullutrustat med vitvaror. Sällan erbjuds ett badrum av detta slag i små bostäder. Väl tilltaget, helkaklat och utrustat med egen tvättavdelning, mycket praktiskt och bekvämt.

I månadsavgiften ingår även Telia trippel play med internethastighet på 100 Mbit/s.

Ett perfekt boende för dig som inte söker det större palatset men ändå inte vill tumma på bekvämligheterna!

Förening

Lantmätargränd 1

Förening

Brf Agnet

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Agnet 1 och består av två flerfamiljshus med totalt 34 bostadsrättslägenheter.
Gård med sittgrupper, sopsortering och takat cykelställ. Cykelförvaring finns även i garaget.

Tv och bredband

Anslutet till Telia Fiber där tv, internet 100 Mbit/s samt telefoni ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningens har garage i entréplanet. 22 bilplatser och 2 mc-platser. Separat kö.
Två kommunala parkeringsgarage finns i närheten, P-garage Aktern & P-hus Sesam

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Öster finns allt du kan tänkas behöva på bekvämt avstånd. Här ligger Jönköpings största shoppingområde där gallerior blandas med mysiga butiker och restauranger längst med kullerstensgatorna. I närområdet finns dessutom härliga naturområden, stränder och promenadstråk.

Närservice

Här återfinns all tänkbar service i det direkta närområdet så som blanda annat matbutiker, apotek, systembolag, bibliotek, flertalet restauranger, caféer, dagis och skola.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats avgår två av stamlinjerna som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd. Gångavstånd till Jönköping resecentrum varifrån fler bussar samt tåg avgår.

Parkering

Flertalet P-hus där månads- och boendeparkering kan tecknas. Här finns även ett stort torg med många parkeringsplatser samt större parkeringsyta precis i utkanten. Boendeparkering på gatorna kan tecknas via kommunen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering