Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Korsgatan 8

Munksjöstaden Jönköping

1 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 28/7 14.15-14.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Korsgatan 8

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 41,00 kvm
ekonomisk plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr C14
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr
Avgift: 2 318 kr/mån
Andel i föreningen: 1,0473%
Andel av årsavgift: 1,0473%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Tillträde Juni 2019
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2018/2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
HALL/ENTRÉ
Välkomnande hall där vi kliver in i en öppen och ljus planlösning. Avhängningsyta finns direkt till vänster. Goda förvaringsmöjligheter med tre stora garderober, släta garderobsfronter i vit kulör. Väggarna är vitmålade. På golvet ligger ljus ekparkett och i anslutning till entrén ljus klinker.

KÖK
Vidare in i lägenheten kommer köket som är från HTH. Luckor, lådfronter och täcksidor är släta och vitmålade. Här finns alla bekvämligheter såsom induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys. Bänkskiva och stänkskydd i laminat samt diskbänk med ho. Under väggskåpen finns bänkbelysning med LED. Blandaren är i kromat utförande.
i den öppna planlösningen finns också plats för ett matbord med minst fyra sittplatser. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljus ekparkett.

BADRUM
Helkaklat badrum med allt du kan önska. På väggarna sitter vita kakelplattor och på golvet ligger ljusgrå klinker.
Infällbara duschdörrar, infällda spotlights i taket, spegelskåp och uppvärmd handukstork skapar en lyxig känsla. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare under en vit arbetsbänk. Ovanför finns väggskåp med vita luckor.

VARDAGSRUM/SOVRUM
När vi har passerat hall, kök och badrum kommer vi in till vardagsrummet. Här finns gott om plats för både säng och soffgrupp, Stort fönsterparti med mycket ljusinsläpp i söderläge. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljus ekparkett.

BALKONG
Stor härlig balkong om cirka 7 kvadrat i bästa söderläge. Här har du sol i stort sätt hela dagen. Balkonggolv i betong samt räcke.

Toppmodern etta i attraktivt område!

Nu finns det möjlighet att förvärva en toppmodern och helt ny enrummare i Munksjöstaden!
Lägenheten har en öppen planlösning med mycket ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i söder. Du får alla tänkbara bekvämligheter såsom genomgående golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, tre stora garderober i hallen och uppvärmd handdukstork i badrummet. Kvalitetsköket från HTH är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn och diskmaskin. I anslutning till vardagsrummet går du direkt ut på den stora balkongen om cirka 7 kvadratmeter som ligger i bästa söderläge, här har du sol större delen av dagen.

I fastigheten finns det en takterrass med ett orangeri, gym, bastu samt övernattningsrum att tillgå. Under huset finns ett garage med parkeringsmöjligheter.

Att bo i Munksjöstaden innebär närhet till allt! Bussförbindelser, matbutiker och inte minst högskolan ligger precis utanför dörren. Du har också citylivet inom promenadavstånd med allt vad det innebär, butiker, caféer och nöjen.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Korsgatan 8

Förening

Brf Kvarter 10 B

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar fastigheten Lagunen 1 med äganderätt. Fastigheten bebyggs 2018/2019 med flerbostadshus med adresserna Vaggerydsgatan och Korsgatan. I föreningen finns 77 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Tv och bredband

Fastigheten kommer att ha fiberanslutning.

Parkering

Föreningen disponerar 38 garageplatser i gemensamt parkeringsgarage.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Oäkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Munksjöstaden är delområdet väster om Munksjön som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Området vävs samman med de befintliga stadsdelarna Torpa och Söder och blir en naturlig förlängning av Jönköpings stadskärna ner mot Munksjön. Vattnet sätter stor prägel på området. Byggnader, bostäder och arbetsplatser får en härlig utsikt över Munksjön och längs med vattenlinjen skapas nya Munksjökajen så att vattennära promenad och förströelse blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär. De äldre fabriksbyggnaderna bevaras och vävs samman med moderna kontor- och bostadskvarter av nytänkande arkitektur. Bland annat ser vi redan nu det vita, runda höghuset sträcka sig mot himlen i områdets södra del

Närservice

Området är fortfarande under uppbyggnad men redan nu finns här restauranger, gym, vårdcentral, apotek, matbutik, bank, kafé och konferensanläggning.

Kommunikation

Flertalet busslinjer stannar på busshållplatsen direkt utanför.

Parkering

Stort varmgarage under byggnaderna. Parkering längst med gatorna.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering